Signage software: wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

We leggen je alles uit op deze pagina.

Probeer onze software 30 dagen gratis Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Signage software
Voor in je praktijk, winkel of op kantoor

100% gebruikersvriendelijk. Ook zonder technische kennis!

Probeer Butler.tv nu 30 dagen gratis
Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

De meest gebruiksvriendelijke signage software oplossing

Signage software is het computerprogramma dat je nodig hebt om visuele content te creëren en direct op een scherm in je zaak, in je praktijk of op kantoor te tonen. Bij Butler.tv hebben we de meest gebruiksvriendelijke software van Nederland ontwikkeld. Hiermee maak je in een handomdraai een digitaal reclamebord of infokanaal van dat scherm in je zaak.

En daarvoor heb je geen enkele design- of programmeerskills nodig.

Vraag een gratis demo aan

 

 

4 voordelen van onze signage software

Alles wat je nodig hebt om van jouw digital signage is een succes te maken. Iedere dag opnieuw.

1. Gemakkelijk te gebruiken

Wij geloven dat iedereen in staat moet zijn om een signage systeem te gebruiken. Daarom is onze software zo ontworpen dat je altijd de meest aantrekkelijke presentaties kunt creëren, zelfs zonder technische kennis. 

2. Gemakkelijk in te plannen

Met de planningsmodule kun je precies bepalen welke kanalen je op welk tijdstip toont. Zo zorg je ervoor dat je altijd relevante inhoud deelt met je doelgroep. Precies op het juiste moment. Dat levert de beste resultaten op. 

3. Centraal en lokaal te beheren

Franchises, dealers en bedrijven met meerdere vestigingen kunnen hun content gemakkelijk vanuit het hoofdkantoor beheren met de signage software. Veranderingen die gelden voor alle locaties kunnen in één keer worden doorgevoerd en zijn meteen zichtbaar. Het is ook mogelijk om locatiespecifieke acties uit te voeren. Deze kunnen bijvoorbeeld automatisch worden afgespeeld tussen de landelijke reclameboodschappen. 

4. Real-time aan te passen

Heb je een fout gemaakt in je presentatie? Geen zorgen. Je kunt alle content in real-time wijzigen. De aanpassingen die je in de signage software aanbrengt, worden na een druk op de vernieuw-knop automatisch weergegeven op je scherm. 

Een prijs. Direct beginnen. Simpel. Transparant.

 

 

 

Hoe werkt onze signage software?

Met onze software heb je in 3 eenvoudige stappen al reclameborden, digitale menukaarten of wachtkamerschermen in de lucht.

1. Maak een account en verbind je scherm

Meld je aan bij designer.butler.tv of registreer een nieuw account (eerste 30 dagen gratis!). Wanneer je ingelogd bent, kun je een apparaat toevoegen. Klik op 'Nieuw apparaat' en voer de details in. Het wijst zichzelf. 

2. Maak een kanaal

Gebruik onze handige sjablonen of maak een presentatie met je eigen tekst en afbeeldingen, geheel in je eigen huisstijl. Upload en bewerk je foto's met onze gratis foto-editor, koppel je social media kanalen en beslis of je informatieve apps zoals NOS, Buienradar of NU.nl wilt weergeven. Het is ontzettend eenvoudig. 

3. Klik op publiceren

Met een enkele klik wordt je kanaal gepubliceerd op de schermen die je hebt verbonden. Alle wijzigingen zijn direct zichtbaar. Het is nu tijd om achterover te leunen en je scherm het werk te laten doen. 

 

Dit kun je met signage software

Dit kun je met signage software

Transformeer je scherm in een digitaal reclamebord of informatie-kanaal. Of gebruik het voor interne communicatie, als wachtkamerscherm of digitale menukaart. Bij Butler.tv hebben we de meest gebruiksvriendelijke signage software van Nederland ontwikkeld. Bekijk de video hiernaast.

Vraag gratis demo aan

Drie toepassingen uit de praktijk

1. Interne communicatie

Interne communicatie is essentieel voor alle organisaties. Maar hoe groter je bedrijf, hoe moeilijker het wordt om alle medewerkers op de hoogte te stellen. IT-manager Henrik Slot koos daarom voor signage. “Onze collega’s krijgen de informatie, die we via de speciale schermen in de kantine delen, veel beter mee dan wanneer we een nieuwsbrief versturen.” Marketeer Jamie Veldhuizen deelt die mening: “Met narrowcasting kan ik de 140 mensen die hier werken laten zien welke nieuwe concepten er van start zijn gegaan.” Lees het complete verhaal van Henrik Slot en Jamie Veldhuizen.

2. Wachtkamerscherm

Signage is een ideaal hulpmiddel om de ervaring van patiënten, bezoekers en personeel in de gezondheidszorg te verbeteren. Vanaf het moment dat ze de zorginstelling, het ziekenhuis, de apotheek of de huisartsenpraktijk binnenstappen, kun je ze begeleiden, ontzorgen en vermaken. “Het gebruik van een wachtkamerscherm neemt veelgestelde vragen weg tijdens het spreekuur”, vertelt huisarts Marloes Beumer enthousiast. Lees haar verhaal.

3. Digitale menukaart

Laat die oude papieren menukaarten maar zitten. Een digitaal menubord is veel handiger. Want met een digitale menukaart kunnen gasten in één oogopslag zien wat ze allemaal kunnen bestellen, zonder dat je daar zelf nog iets voor hoeft te doen. Je kunt gewoon je werk achter de bar of in de keuken voortzetten. Ondertussen laat je ook je huidige acties zien en promoot je dat ene broodje Pulled Pork om wat extra omzet te genereren. Het wordt niet makkelijker, vindt ook eigenaar Jos van broodjeszaak Heerlijk.
Lees zijn verhaal.

Cotap Entree
COTAP B.V. gebruikt narrowcasting in de ontvangstruimte voor communicatie met collega's en bezoekers.

 

Online vs. offline signage

Je kunt op twee manieren gebruik maken van signage software: online en offline.

1. Online beheer: cloud based signage

Voor deze vorm van signage moet je een mediaspeler aanschaffen die je alleen op locatie kunt beheren. Dit maakt offline of in-house signage minder geschikt voor bedrijven met meerdere locaties die hun content onafhankelijk van locatie willen aanpassen. 

2. Offline, lokaal beheer: in-house narrowcasting

In tegenstelling tot offline, kun je met online signage software van Butler.tv je content overal en altijd aanpassen. Je logt in op je account via het internet en je beheert je kanalen eenvoudig vanuit je hoofdkantoor, een bepaalde vestiging of vanaf je vakantiebestemming in het buitenland. 

Op deze manier kun je real-time wijzigingen doorvoeren die direct zichtbaar zijn op al je schermen. Content management was nog nooit zo gemakkelijk. 

Signage software & support in één

Natuurlijk, we leveren je signage software. Maar we doen graag dat extra stapje. We geven bijvoorbeeld ook advies over schermen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je presentaties perfect worden weergegeven. We kunnen ook (een deel van) het ontwerp en de inhoud voor onze rekening nemen. Zo kun jij je blijven focussen op wat je het liefst doet. 

Hamat Genemuiden Gebruikt Butlertv
Hamat B.V. heeft schermen op vier locaties en beheert die vanuit de cloud.

 

Benieuwd of onze signage software iets voor jouw bedrijf is?

Benieuwd of onze signage software iets voor jouw bedrijf is?

Probeer onze signage software dan 30 dagen gratis en vrijblijvend uit. Maak een account aan en ontwerp jouw eigen narrowcasting kanaal. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 085 13 04 174 of stuur een e-mail.

Probeer het 30 dagen gratis
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond