Over ons, over jou

Mensen doen zaken met mensen. Dan is het natuurlijk wel fijn om te weten met wie je zaken doet. Wij vertellen wat over ons en zijn benieuwd naar jou. 

Wie ben jij? We leren je graag kennen
Foto van Jan Kolk bij testimonial

“Samen kom je tot de beste oplossingen”

Grondlegger van Butler.tv

Jan Kolk
Foto van Marcel Mounoury bij testimonial

“Ik vind het leuk om mee te denken”

Productspecialist

Marcel Mounoury
Foto van Nico de Jong bij testimonial

“Samen bereik je de juiste klanten”

Business Strateeg

Nico de Jong

Ons team, van boven naar beneden

Jan, Marcel en Nico. En ja, je leest het goed. We spreken elkaar met de voornaam aan. We houden namelijk van persoonlijk contact. Met elkaar én met onze klanten. Jan is de oprichter van Butler.tv en tegelijk ook de grondlegger van onze gebruiksvriendelijke software. Nico is in 2018 aan het team toegevoegd en houdt zich voornamelijk bezig met de strategische koers van het bedrijf. Marcel is productspecialist, heeft het meeste klantcontact en hem tref je als je bijvoorbeeld een demo aanvraagt.

Wil je een keer met ons kennismaken? Neem dan contact op. Je kunt ons bereiken via support@butler.tv of bel 085 130 4174.

Jan Kolk

Jan Kolk

Jan Kolk is vader van Sepp en man van Bernice. Samen wonen ze in het prachtige Balkbrug, met hun hond, katten, kippen en in de toekomst ook geiten. In zijn werk vindt hij samenwerking fijn. Sparren en mooie ideeën verzinnen met collega’s en klanten. “Samen kom je tot de beste oplossingen” is zijn motto.

Neem contact op met Jan via onze contactpagina
Marcel Mounoury

Marcel Mounoury

Marcel Mounoury heeft een fijne vriendengroep waar hij veel mee optrekt, woont in Zwolle Zuid en is een echte kattenliefhebber. Naast zijn werk bij Butler.tv is hij zelfstandig ondernemer en vindt het leuk om complexe dingen simpel te maken. Hij kan goed meedenken, zijn vragen zijn ijzersterk en ook zijn gevoel voor humor is niet te omzeilen.

Boek een demo-afspraak met Marcel
Nico de Jong

Nico de Jong

Nico de Jong woont samen met zijn verloofde Annelies in Stadshagen Zwolle. Ze hebben een dwergpapegaai die luistert naar de naam Diago en gaan er graag samen op uit. Het liefst met de camper. Ook Nico is naast zijn werk bij Butler.tv, zelfstandig ondernemer. Hij vindt het mooi om mensen te zien groeien. Naast zijn strategische blik is hij creatief, nieuwsgierig en zal hij, als hij de kans krijgt, ieder dier aaien dat op straat voorbij komt.

Neem contact op met Nico via onze contactpagina

Wanneer zijn we begonnen?

In de zomer van 2017 is het idee geboren om te starten met Butler.tv. Jan en zijn toenmalige compagnon Maarten hebben met de hulp van designer Johan en tekstschrijver Lotte meerdere jaren gewerkt aan de opbouw van de software, website, teksten en uitstraling. In 2018 heeft het bedrijf het levenslicht gezien en werd ook meteen de eerste klant aangesloten: Vloerengroothandel Cotap B.V. De jaren daarna zijn er stap voor stap steeds meer klanten aangesloten en kwam er ook interesse van verschillende samenwerkingspartners zoals IT-dienstverleners, audiovisuele specialisten en kantoorgroothandels. Nu, een paar jaar later, werken we voor honderden klanten door het hele land.

Onze klant van het eerste uur vertelt

Onze klant van het eerste uur vertelt

Geen zwarte schermen of ingewikkelde systemen. Maar software waar je blij van wordt! Als kijker én gebruiker. Bekijk de video die we hebben gemaakt in samenwerking met Cotap.

Waarom doen we dit?

Wij vinden dat software het gewoonweg ‘moet doen’. Toch zagen we in ons werk dat er ontzettend veel problemen waren op het gebied van narrowcasting. Schermen die uit stonden, onbetrouwbare en ingewikkelde systemen en gebruikers die gefrustreerd werden door de geboden software.

‘Dat kan anders!’, dachten wij in 2017. Onze ontwikkelaarshanden begonnen meteen te jeuken. Dit was dé kans om een softwareoplossing te bouwen… die het verschil maakt. Die de dagelijkse frustraties van duizenden bedrijven in één klap oplost.

Meest gebruiksvriendelijke platform van Nederland

Het was een ambitieus plan, dat zullen we niet ontkennen. Er waren al een boel vergelijkbare oplossingen op de markt. Maar dat weerhield ons niet. Integendeel! Het daagde ons juist uit. Om het beter, slimmer én innovatiever aan te pakken. Want wij wisten: het verschil maken we niet zomaar. Daar is iets bijzonders voor nodig. Dat bijzondere, dat werd Butler.tv; het meest gebruiksvriendelijke narrowcastingplatform van Nederland.

Ons doel: 'Yes, hier werk ik met plezier mee!'

Een narrowcastingsysteem waar iedereen probleemloos mee werkt. Zonder technische kennis. Waar je in no-time de mooiste visuele presentaties mee ontwikkelt. Zonder grafische talenten. En waarvan iedere gebruiker zegt: ‘Yes! Hier werk ik met plezier mee.’ Inderdaad: zonder frustraties.

 

Wie ben jij en wat kenmerkt jou?

Wie ben jij en wat kenmerkt jou?

Ok, humor. Dat is misschien wel de belangrijkste eigenschap die je moet bezitten. Nee grapje natuurlijk, maar eerlijk gezegd: wij houden van plezier in ons werk. En daar horen onze plezierige klanten bij. Dus op z’n tijd een grapje vinden we leuk. Onze ideale klant houdt daarnaast van samenwerking, heeft plezier in z'n werk en vindt communicatie en korte lijntjes fijn.

Stuur je ons een bericht via de contactpagina?
Persoonlijke rondleiding door Marcel?

Persoonlijke rondleiding door Marcel?

Zo, tijd om elkaar te leren kennen. Mogen we met je kennismaken en je tegelijk een rondleiding geven door onze software? Plan dan een demo in met onze productspecialist Marcel Mounoury. Dan laat hij je stap voor stap zien wat je met onze software kunt. Vul onderstaand contactformulier in, dan maken we een afspraak.

Tip: Zelf aan de slag? Maak een testaccount aan (30 dagen gratis).

Heb je vragen of zie je kansen voor samenwerking?

Vragen, ideeën of gewoon even afstemmen? Wij helpen je met veel plezier! Ga naar onze contactpagina en bel, chat of mail met ons.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond