Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Amsterdam?

Dan zit je bij Butler.tv goed!

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Amsterdam

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcasting in Amsterdam? Dan ben je bij Butler.tv aan het juiste adres!op de goede plek!

Wat betekent Butler.tv?

Onze naam staat symbool voor onze bedrijfsdoelstelling. Net als een butler willen wij onze klanten een optimale ervaring bieden. Dat doen wij door achter de schermen non-stop te werken aan optimalisaties en nieuwe features, om de software nog gebruiksvriendelijker en innovatiever te maken. Loop je toch ergens tegenaan? Dan staat ons supportteam voor je klaar.

4 voordelen van narrowcasting Butler.tv in Amsterdam

Er zijn verschillende aanbieders van narrowcasting (ook wel digital signage) in omgeving Amsterdam. Om je te helpen om de software te kiezen die bij je past, hebben we de vier belangrijkste voordelen van Butler.tv voor je op een rij gezet.

1. Eenvoudig te gebruiken

Wij creëren het meest gebruiksvriendelijke narrowcasting-platform van Nederland, en daar zijn we trots op. De meeste gebruikers navigeren moeiteloos door de software zonder enige training. Loop je toch even vast? Dan hebben we een kennisbank beschikbaar om je verder te helpen. Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen of je vraag stellen via de chat. En omdat de software cloud-based is, hoef je ook niets te downloaden. Je kan direct van start.

 

 

 

Zo voeg je een kanaal toe

Zo voeg je een kanaal toe

In de video hieronder laten we je zien hoe je in een paar simpele stappen jouw eerste kanaal aanmaakt.

2. Gemakkelijk aan te passen

Met Butler.tv is een informatieve of entertainende boodschap zo gecreëerd. Geen hoofdbrekens over complexe systemen. Heb je een typefout ontdekt in de tekst? Of is een andere foto toch meer geschikt voor de boodschap? Je wijzigt de inhoud in een oogwenk. De vernieuwde versie verschijnt dan onmiddellijk op het scherm. Heb je dezelfde mededeling op meerdere schermen? Uitstekend, deze passen zich automatisch aan. Zonder dat je hier extra inspanning voor hoeft te leveren. 

3. Inhoud altijd actueel

Dankzij een verbinding met je evenementenkalender is je scherm continu bijgewerkt. Zo kun jij je concentreren op het up-to-date houden van de evenementenkalender, terwijl wij zorgen dat het scherm bijgewerkt blijft. Met onze apps ben je verzekerd van altijd actuele content. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsapps die steevast het meest recente nieuws weergeven. Of connecties met databronnen die relevant zijn voor jou, zoals een ticketsysteem. Op deze manier functioneert het systeem optimaal voor jou. 

 

 

Altijd actuele content op je scherm

Altijd actuele content op je scherm

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het goede moment? Dat kan! Met onze planmodule kun je precies bepalen welke kanalen je op welk tijdstip toont.

4. Geschikt voor bedrijven met meerdere locaties

Bedrijven met verschillende locaties en/of vestigingen kunnen hun kanalen eenvoudig beheren vanaf het hoofdkantoor. Is er behoefte aan unieke content voor elke locatie? Geen zorgen! Met Butler.tv kan je de content beheren en plannen zodat de schermen op elke locatie de inhoud tonen die aansluit bij de lokale doelgroep. Dit zit allemaal gewoon in ons basispakket. 

Ben je benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis

Als je liever direct zelf wilt experimenteren, is dat ook mogelijk! Je kunt de software 30 dagen zonder kosten uitproberen. En dat is écht kosteloos. Geen verborgen voorwaarden, kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Meld je aan.

 

 

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond