De menukaart-frustratie-top-3 in de horeca

Los de problemen in één klap op Herken je de frustraties? Dan is dit dé oplossing voor jou.

Alledrie herkenbare frustraties. Ook voor ons team, waarvan meerdere leden jarenlang in de horeca gewerkt hebben. Dus gingen wij op zoek naar een oplossing, die al deze uitdagingen in één klap oplost. En dat is gelukt.

Digitale menuborden: in no-time aangepast

Om deze frustraties in één klap op te lossen, introduceren wij: digitale menuborden. Met een beeldscherm in jouw zaak, in combinatie met onze software, heb je nooit meer last van deze uitdagingen en bespaar je ook nog eens veel geld op drukwerk! Met Butler.tv pas je binnen een paar seconden alle informatie op je menukaart aan.

Professioneel menu

Met foto en beschrijvingen

Met foto en beschrijvingen

Licht deals uit

Met verleidelijke foto's

Met verleidelijke foto's

Gestylde prijslijst

In jouw huisttijl

In jouw huisttijl
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

✅ Toch een spelfout gemaakt? 

Geen man overboord! Log in op jouw account van Butler.tv en wijzig het in een paar tellen. 

✅ Stijgen de prijzen (alweer)?

Ook dan ben je in een paar stappen klaar. Jouw digitale menukaart is vanaf iedere werkplek met een internetaansluiting te benaderen. Ook als je thuis bent.

✅ Gerecht niet meer verkrijgbaar? 

Of nieuw gerecht toevoegen? Dan pas je het met een paar klikken aan. Daardoor hoef je jouw gasten nooit meer teleur te stellen en voel je zelf niet het ongemak van iedere keer vertellen dat dát gerecht er niet meer is.

7 bonusvoordelen van een digitale menukaart

Los van het feit dat je aanpassingen razendsnel kunt doorvoeren, dat je de menukaart vanaf iedere werkplek met een internetverbinding kunt aanpassen én kosten bespaart op ontwerp en drukwerk, hebben we nog eens 7 voordelen van je eigen digitale menukaart op een rij gezet.

1. Aandacht voor dag- week- en maanddeals

Een combideal promoot je in een handomdraai. Wissel jouw menukaart dan ook af met combideals per dag, week of maand.

2. Professionele uitstraling

Je digitale menukaart ziet er altijd professioneel uit. Zo kun je je eigen logo, kleuren en teksten toevoegen zodat het er altijd professioneel en uniform uitziet.

3. Aandacht voor dag- week- en maanddeals

Door verschillende gerechten of combideals op je beeldscherm te promoten, kun je je omzet verhogen. En producten aanprijzen die een hogere omloopsnelheid nodig hebben.

4. Ontzettend makkelijk

Onze software is zo ontworpen, dat iedereen er mee kan werken. We zijn niet voor niets de beste van Nederland in gebruikersgemak! Dat betekent dus dat iedere collega even een aanpassing kan doen.

5. Vooruit plannen

Wil je de hele maand of zelfs het hele jaar alle nieuwe combideals al inplannen? Dat heb je zo geregeld. En vanaf dan heb je er geen omkijken meer naar.

6. Geen nieuwe kassa’s nodig

Onze software kan gemakkelijk gekoppeld worden met kassasystemen zoals MplusKASSA. Zo kun je je menukaart direct koppelen aan je beeldscherm(en) en is je menukaart altijd up-to-date. Heb je geen MplusKASSA? Geen zorgen. Je kunt onze digitale menukaart ook zelf invullen, zonder nieuw kassasysteem.

7. Een maand gratis proberen

Wil je onze software voor de digitale menukaart proberen? Dat kan! Via onze website maak je gemakkelijk en vrijblijvend een gratis account aan.

Maak je digitale menubord persoonlijk


Voeg je huisstijlkleuren, bijpassende lettertypes en een bijpassende foto (optioneel) toe. Het vormgeven en invullen van je menukaart hoef je maar één keer te doen. Als je daarna een prijs aanpast, een gerecht toevoegt of weghaalt, dan is dat slechts een kleine handeling. Met een paar klikken heb je het aangepast. Op de zaak, of gewoon thuis op de bank. Net zo makkelijk.

Combideals!

Dubbel genieten voor je gast

Dubbel genieten voor je gast

Even gesloten?

Laat zien wanneer je open bent

Laat zien wanneer je open bent

Plan dagdeals in

Per week, maand of zelfs jaar

Per week, maand of zelfs jaar
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

Wat kost dat?

Goeie vraag! Wij houden van simpel en duidelijk. Daarom hebben we het Geen-Gedoe-Pakket gemaakt voor € 29,95 ex. BTW per maand per scherm. Daar zit alles bij in. Van software tot service en de hardware, waarop onze software (via de cloud) verbonden wordt met je scherm. Dit beeldscherm zit niet bij de prijs in. Dit kun je zelf aanschaffen of via ons aankopen. Wij geven uiteraard vrijblijvend en professioneel beeldschermadvies!

Lees ook ons blog Hardware kiezen voor narrowcasting voor meer informatie over wat je nodig hebt om te starten met digitale menuborden.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond