Zoek je gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Groningen?

Voor het delen van regionaal nieuws, acties, (gezondheids)tips of het aankondigen van evenementen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Groningen

Wil jij snel en gemakkelijk jouw bezoekers, cliënten, patiënten, gasten of collega's informeren? Over de evenementen die binnenkort plaatsvinden in Groningen, het laatste nieuws van de regio, interessante acties of tips? Dan is onze gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware iets voor jou. Daarmee bereik je jouw doelgroep in no-time.

De 4 voordelen van narrowcasting

1. Eenvoudig aan te passen.

Een informatief of vermakelijk bericht heb je met Butler.tv zo gemaakt. Geen gedoe met ingewikkelde systemen. En heb je een foutje gemaakt in de tekst? Of past een andere afbeelding toch beter bij de boodschap? Dan pas je de content in handomdraai aan. De nieuwe versie verschijnt dan direct op het scherm. Heb je dezelfde boodschap op meerdere schermen staan? Top, die passen zich automatisch aan. Zonder dat jij hier iets extra's voor hoeft te doen.

2. Content altijd up to date.

Met een koppeling naar je evenement kalender is je scherm altijd up to date. Zo kan jij je bezig houden met het actueel houden van de evenementenkalender en zorgen wij ervoor dat het scherm up to date is. Met onze apps weet je zeker dat jouw content altijd op to date is. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsapps, die altijd het laatste nieuws tonen. Of koppelingen met voor jou relevante databronnen, zoals een ticketingsysteem. Zo werkt het systeem optimaal voor jou.

3. Makkelijk in gebruik

Wij ontwikkelen het meest gebruiksvriendelijke narrowcasting platform van Nederland én daar zijn wij trots op. De meeste gebruikers vinden hun weg binnen de software zonder training. Kom je er toch even niet uit? Dan hebben we een kennisbank waar je op weg geholpen wordt. Je kunt ons natuurlijk ook gerust even bellen of je vraag stellen via de chat.

4. Narrowcasting voor bedrijven met meerdere locaties in Groningen en omgeving

Bedrijven met meerdere locaties en/of filialen kunnen hun kanalen gemakkelijk vanuit hun hoofdkantoor beheren. Hebben de locaties behoefte aan hun eigen, unieke content? Geen probleem! Met Butler.tv kun je de content zo managen en inplannen dat de schermen op iedere locatie de content weergeeft die past bij de lokale doelgroep. Je hebt dus geen extra module of licentie nodig. Dit zit gewoon bij de basis in.

Ben je benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis uit

Als je liever meteen zelf aan de slag wilt, dan kan dat ook! Je kunt de software 30 dagen gratis uitproberen. En dan bedoelen we ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Meld je aan.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond