Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Zwolle?

Dan ben je bij Butler.tv aan het juiste adres!

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Zwolle

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcasting in Zwolle? Dan ben je bij Butler.tv aan het juiste adres!

Wat betekent Butler.tv?

Onze naam staat symbool voor onze bedrijfsdoelstelling. Net als een butler willen wij onze klanten een optimale ervaring bieden. Dat doen wij door achter de schermen non-stop te werken aan optimalisaties en nieuwe features, om de software nog gebruiksvriendelijker en innovatiever te maken. Loop je toch ergens tegenaan? Dan staat ons supportteam voor je klaar.

5 voordelen van narrowcasting Butler.tv uit Zwolle

Er zijn diverse aanbieders van narrowcasting in Zwolle en omgeving. Om je te helpen om de software te kiezen die bij je past, hebben we de vijf belangrijkste voordelen van Butler.tv voor je op een rij gezet.

1. Makkelijk te gebruiken

Onze software is zo ontworpen dat iedereen er gebruik van kan maken. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig. En omdat de software cloud-based is, hoef je ook niets te downloaden. Je logt in door een account aan te maken of via je Facebook-, LinkedIn- of Google-account. Eenmaal ingelogd kun je direct aan de slag met het ontwerpen van jouw eerste eigen, narrowcasting kanaal.

Zo voeg je een kanaal toe

Zo voeg je een kanaal toe

In de video hieronder laten we je zien hoe je in een paar simpele stappen jouw eerste kanaal aanmaakt.

2. Direct aan te passen

Alle content is real-time aan te passen. Dat is handig als je een fout hebt gemaakt en die snel wilt wijzigen. De verbeterde versie verschijnt direct op je scherm. Wordt het kanaal dat je gewijzigd hebt op verschillende schermen op meerdere locaties weergegeven? Dan wordt het overal tegelijkertijd aangepast. Je hoeft jouw wijziging maar één keer door te voeren.

3. De juiste content op het juiste moment

Butler.tv heeft een handige planmodule, waarmee je precies uit kunt stippelen welke kanalen je wanneer laat zien. Zo kun je bijvoorbeeld een speciaal kanaal aanmaken dat getoond wordt als het bedrijf gesloten is, een koopavond heeft, of om een specifiek product uit te lichten. Bedenk waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, op de verschillende momenten van de dag, en gebruik onze narrowcasting software om daarop in te spelen.

Altijd relevante content op je scherm

Altijd relevante content op je scherm

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

4. Ideaal voor bedrijven met meerdere locaties

Bedrijven met meerdere locaties, filialen of franchises, kunnen hun kanalen gemakkelijk vanuit hun hoofdkantoor beheren. Hebben de locaties behoefte aan hun eigen, unieke content? Geen probleem! Met Butler.tv kun je de content zo managen en inplannen dat de schermen op iedere locatie de content weergeeft die past bij de lokale doelgroep.

5. Toekomstplannen: interactief en meetbaar

Achter de schermen zijn wij druk aan het werk om Butler.tv klaar te maken voor zijn volgende stap: interactiviteit en meetbaarheid! Met behulp van slimme sensoren kan Butler.tv straks de interactie aangaan met je doelgroep en waardevolle data verzamelen over hun gedrag. Op een AVG-vriendelijke manier natuurlijk. Dus stay tuned!

Ben je benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software in ons kantoor in Zwolle. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis uit

Als je liever meteen zelf aan de slag wilt, dan kan dat ook! Je kunt de software 30 dagen gratis uitproberen. En dan bedoelen we ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Meld je aan.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond