Zoek je gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Leeuwarden?

Voor het delen van regionaal nieuws, acties, (gezondheids)tips of het aankondigen van evenementen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Leeuwarden

Wil jij snel en gemakkelijk jouw bezoekers, cliënten, patiënten, gasten of collega's informeren? Over de evenementen die binnenkort plaatsvinden in Leeuwarden, het laatste nieuws van de regio, interessante acties of tips? Dan is onze gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware iets voor jou. Daarmee bereik je jouw doelgroep in no-time.

De 4 voordelen van narrowcasting

1. Gemakkelijk aan te passen.

Een informatief of vermakelijk bericht heb je met Butler.tv zo gemaakt. Geen gedoe met ingewikkelde systemen. En heb je een foutje gemaakt in de tekst? Of past een andere afbeelding toch beter bij de boodschap? Dan pas je de content in no-time aan. De nieuwe versie verschijnt dan direct op het scherm. Heb je dezelfde boodschap op meerdere schermen staan? Top, die passen zich automatisch aan. Zonder dat jij hier iets extra's voor hoeft te doen.

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Maak kennis met de gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware Butler.tv

Lees meer over Cotap

2. Voorkom gedateerde content

Evenementen die al lang geweest zijn, acties die afgelopen zijn of verouderd nieuws. Dit wil je stuk voor stuk voorkomen. Met onze apps weet je zeker dat jouw content altijd op to date is. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsapps, die altijd het laatste nieuws tonen. Of koppelingen met voor jou relevante databronnen, zoals een ticketingsysteem. Zo werkt het systeem optimaal voor jou.

3. Makkelijk in gebruik

Wij ontwikkelen het meest gebruiksvriendelijke narrowcasting platform van Nederland én daar zijn wij trots op. De meeste gebruikers vinden hun weg binnen de software zonder training. Kom je er toch even niet uit? Dan hebben we een kennisbank waar je op weg geholpen wordt. Je kunt ons natuurlijk ook gerust even bellen of je vraag stellen via de chat.

Altijd relevante content op je scherm

Altijd relevante content op je scherm

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

4. Narrowcasting voor bedrijven met meerdere locaties in Leeuwarden en omgeving

Bedrijven met meerdere locaties en/of filialen kunnen hun kanalen gemakkelijk vanuit hun hoofdkantoor beheren. Hebben de locaties behoefte aan hun eigen, unieke content? Geen probleem! Met Butler.tv kun je de content zo managen en inplannen dat de schermen op iedere locatie de content weergeeft die past bij de lokale doelgroep. Je hebt dus geen extra module of licentie nodig. Dit zit gewoon bij de basis in.

Ben je benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis uit

Als je liever meteen zelf aan de slag wilt, dan kan dat ook! Je kunt de software 30 dagen gratis uitproberen. En dan bedoelen we ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Meld je aan.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond