Zoek je gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Putten?

Dan ben je bij 2Neighbours aan het juiste adres!

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Putten

2Neighbours is een vertrouwde naam binnen Putten, op het gebied van ICT en Webdevelopment. En reseller van Butler.tv in Putten. Nooit meer zwarte schermen of ingewikkelde systemen. Maar software waar je blij van wordt!

De 4 voordelen van narrowcasting

1. Voorkom irritaties

Je kent het vast wel, je staat op het punt om te presenteren en komt erachter dat je jouw HDMI kabel vergeten bent. Wat nu?! Het probleem hierboven is één van de vele irritaties die voorkomen bij het delen van schermen. Gelukkig heeft het slimme systeem van Butler.tv hier de oplossing voor. Wil je zien hoe dit in zijn werk gaat? Probeer Butler.tv 30 dagen gratis.

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Maak kennis met de gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware Butler.tv

Lees meer over Cotap

2. Direct aan te passen

Alle content is real-time aan te passen. Dat is handig als je een fout hebt gemaakt en die snel wilt wijzigen. De verbeterde versie verschijnt direct op je scherm. Wordt het kanaal dat je gewijzigd hebt op verschillende schermen op meerdere locaties weergegeven? Dan wordt het overal tegelijkertijd aangepast. Je hoeft jouw wijziging maar één keer door te voeren.

3. De juiste content op het juiste moment

Butler.tv heeft een handige planmodule, waarmee je precies uit kunt stippelen welke kanalen je wanneer laat zien. Zo kun je bijvoorbeeld een speciaal kanaal aanmaken dat getoond wordt als het bedrijf gesloten is, een koopavond heeft, of om een specifiek product uit te lichten. Bedenk waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, op de verschillende momenten van de dag, en gebruik onze narrowcasting software om daarop in te spelen.

Altijd relevante content op je scherm

Altijd relevante content op je scherm

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

4. Ideaal voor productiebedrijven met meerdere locaties

Productiebedrijven met meerdere locaties, filialen, kunnen hun kanalen gemakkelijk vanuit hun hoofdkantoor beheren. Hebben de locaties behoefte aan hun eigen, unieke content? Geen probleem! Met Butler.tv kun je de content zo managen en inplannen dat de schermen op iedere locatie de content weergeeft die past bij de lokale doelgroep. Geen extra module of licentie nodig gewoon bij de basis in.

Ben je benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis uit

Als je liever meteen zelf aan de slag wilt, dan kan dat ook! Je kunt de software 30 dagen gratis uitproberen. En dan bedoelen we ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Meld je aan.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond