Vragen, vragen om duidelijke antwoorden. 

Ja, die zin moest je even 2x lezen hè ;-)

Ga naar de veelgestelde vragen Liever direct contact? Ga dan naar de contactpagina.
Foto van Maarten Mensink, eigenaar bij testimonial

“Levert Butler.tv ook narrowcasting hardware?”

Jazeker. Wij adviseren je graag over een passend narrowcastingscherm en de beste player voor jouw toepassing.

Maarten Mensink, eigenaar
Foto van Nico de Jong, marketingstrateeg bij testimonial

“Kan ik Butler.tv gratis uitproberen?”

Ja, dat kan! Wij bieden je 30 dagen lang een gratis testaccount aan, zodat je kennis kunt maken met onze software.

Nico de Jong, marketingstrateeg
Foto van Jan Kolk, mede-eigenaar bij testimonial

“Blijven mijn afbeeldingen bewaard binnen Butler.tv?”

Absoluut. Ze worden automatisch opgeslagen in de mediabibliotheek. Hier kun je de afbeeldingen ook aanpassen.

Jan Kolk, mede-eigenaar

Veelgestelde vragen - FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan gerust via onze contactpagina. Daag ons uit! Daar houden we van. Stel een vraag waar we géén antwoord op hebben. Mag ook over iets anders gaan zoals softwareontwikkeling, marketing, sales, strategie, copywriting of design…

Werking software

Je kunt ongelimiteerd accounts aanmaken en aan je organisatie koppelen. Daar betaal je geen extra kosten voor. 

In deze video laten we je zien hoe je een kanaal aanmaakt. Heb je vragen over het aanmaken of het inrichten van je kanaal? Of wil je dat we met je meedenken over de inhoud? Dan kun je contact met ons opnemen via e-mail.

Onze software ondersteunt beide type schermen. Bij het maken van een kanaal selecteer je zelf welke oriëntatie jouw scherm heeft (liggend/staand). Voor een optimaal resultaat moet het scherm wel aan enkele voorwaarden voldoen.

In deze video laten we je zien hoe je een scherm toevoegt. Heb je vragen over het toevoegen van apparaten? Dan kun je contact met ons opnemen.

Je voegt nieuws heel gemakkelijk toe aan je kanaal, door een nieuws app te selecteren en te activeren in de App Store. Als je de nieuws app naar keuze hebt geactiveerd, voeg je deze toe aan je kanaal bij ‘weergaves’.

1. Ga naar Apps en activeer de app(s) die je wilt gebruiken.
2. Dan ga je naar het kanaal waar je de app aan toe wilt voegen.
3. Klik op ‘Toevoegen’ bij weergaves.
4. Kies ‘Apps’ en selecteer de app(s) die je toe wilt voegen aan je campagne.

Ga naar Apps en activeer de SolarEdge app. Bij het activeren van de SolarEdge app word je gevraagd om jouw API key in te vullen. In deze video wordt uitgelegd hoe je jouw eigen API key achterhaalt.

Ja, dat kan heel gemakkelijk. Ga naar het kanaal waar je de weer-app aan toe wilt voegen. Klik op ‘Toevoegen’ bij weergaves. Kies ‘Apps’ en selecteer de weer-app. Kies één van de vooringestelde weerlocaties. Staat jouw locatie niet er niet bij, maar wil je die wel graag gebruiken? Neem dan contact met ons op om deze gratis aan te vragen.

Zeker! Dat maakt jouw kanaal juist persoonlijk. Let wel op: we hanteren een minimale fotogrootte van 1920 x 1080 pixels. Daarmee garanderen we de kwaliteit van jouw presentatie.

Absoluut. Ze worden automatisch opgeslagen in de mediabibliotheek. Hier kun je de afbeeldingen ook aanpassen. Het origineel en de aangepaste versie slaan we automatisch voor je op. Je foto’s en video’s kun je ordenen door mappen aan te maken, zodat je alles makkelijk terugvindt.

Zeker. We hebben een handige foto-editor toegevoegd aan onze software, waarmee je foto’s kunt bijsnijden op het juiste formaat en bewerken met prachtige filters en overlays. Ook kun je gemakkelijk tekst aan de foto toevoegen. Je vindt de foto-editor als je een afbeelding in de mediabibliotheek selecteert en op het groene potloodje bij de preview afbeelding links onderin klikt.

Absoluut! Daar is de gratis planningsmodule voor. Hier kun je op de minuut nauwkeurig invullen welke kanalen wanneer af moeten spelen. Lees meer over de planningsmodule.

Absoluut! Stuur jouw font naar support@butler.tv, dan zorgen wij dat jij hem kunt gebruiken voor jouw narrowcasting presentaties.

Hardware

Jazeker. Wij adviseren je graag over een passend narrowcastingscherm en de beste player voor jouw toepassing. De levering en montage wordt gedaan door onze betrouwbare hardware partners. Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op via e-mail.

Als je gebruik maakt van content die live-data vereist, zoals video’s, weer- en nieuwsapps, heb je een wifi- of ethernetverbinding nodig. Maak je geen gebruik van dergelijke datagedreven content? Dan heb je geen internetverbinding nodig.

Op dit moment ondersteunen wij Chrome, Firefox en Edge en Safari. Maak je gebruik van een andere browser? Neem dan even contact met ons op.

Om met Butler.tv aan de slag te gaan heb je naast een computer of laptop, een narrowcasting scherm en een narrowcasting player nodig, om je computer met je scherm te verbinden. Je kunt deze hardware zelf aanschaffen of via ons bestellen. Wij adviseren je graag over de beste hardware voor jouw toepassing. Neem contact met ons op. 

Je kunt zoveel schermen aan je account toevoegen als je wilt. De licentiekosten betaal je per scherm omdat ieder scherm z'n eigen aansturingshardware krijgt. 

Ja dat kan. Voor een optimale werking adviseren we je om gebruik te maken van een Full HD scherm (minimaal 1920x1080 px), dat voorzien is van een HDMI-aansluiting.

Een narrowcasting player zorgt ervoor dat je scherm verandert in jouw persoonlijke tv-kanaal. De narrowcasting player is ontworpen om beelden te ontvangen en door te sturen naar een groot scherm. Ook kan de narrowcasting player op afstand worden beheerd, wat deze mini computer de perfecte koppeling voor narrowcasting maakt.

Je hebt inderdaad een player nodig. Wij gebruiken de Butler.tv narrowcasting player. Deze mini computer verbindt je scherm met het internet. Zo verandert je scherm in jouw persoonlijke tv-kanaal.

Maak je gebruik van ons geen-gedoe-abonnement? Neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat je snel een nieuwe player ontvangt. Heb je de player afgekocht? Dan kun je de fabrieksgarantie claimen. Neem ook in dat geval contact met ons op. 

Ja, elk scherm heeft een eigen Butler.tv narrowcasting player nodig om jouw kanaal af te spelen.

Kosten

Ja, dat kan! Wij bieden je 30 dagen lang een gratis testaccount aan, zodat je kennis kunt maken met onze gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware. Meld je aan.

Wij hanteren een vaste prijsstelling voor onze software, player en support van € 22,35 per scherm, per maand. Voor meer informatie klik hier.

Wél professionele presentaties op jouw narrowcasting, maar heb je er zelf niet de tijd of expertise voor? Wij helpen je. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Wij hebben meerdere experts in huis die je kunnen helpen. Lotte is onze professionele tekstschrijver en contentmarketeer. Johan is sterk in design en ontwerp. Maarten en Jan weten alles van koppelingen met andere software en IT-gerelateerde uitdagingen. En Nico is onze 'man met een plan'. Hem kun je bevragen op het gebied van marketingstrategie, contentmarketing en marketingpsychologie. 

Je hebt bij ons ruwweg drie manieren om onze hulp in te schakelen.

1. We voorzien je van tips en advies

Een extra paar ogen is af en toe fijn. Zodat je weet dat je het goed doet, dat er geen spelfouten in je teksten staan en dat het ontwerp altijd voldoet aan de huisstijl van jouw organisatie.

2. Je verdeelt het werk tussen je eigen organisatie en ons

Er ligt teveel werk, maar alles uitbesteden gaat je te ver. En daarom kun je voor deze optie kiezen. Samen bespreken we welke werkzaamheden wij voor je oppakken en wat je zelf doet.

3. Je besteedt alles aan ons uit

De meest uitgebreide optie. Wij zorgen ervoor dat jouw narrowcastingpresentaties altijd up-to-date zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van teksten, ontwerp en koppelingen met interne en externe databronnen.

De kosten? 

Goeie vraag. En hebben we geen concreet antwoord op. Omdat we bij iedere klant maatwerk leveren. En omdat ieder budget weer anders is. We gaan graag het gesprek met je aan, om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina: https://butler.tv/diensten/ 

Termen uitgelegd

De naam van ons product staat symbool voor onze bedrijfsdoelstelling. Net als een butler willen wij onze klanten een optimale ervaring bieden. Loop je toch ergens tegenaan? Dan staat ons supportteam voor je klaar.

Het kanaal is wat je straks afspeelt op het scherm in je winkel, aula, restaurant, hotel, showroom of wachtruimte. Zie het als jouw eigen tv-kanaal waarop je interessante content weergeeft waarmee je jouw doelgroep verleidt tot een actie.

Digital signage, ook bekend als narrowcasting, is vorm van digitale communicatie die door bedrijven wordt ingezet om klanten, cliënten en werknemers via beeldschermen te voorzien van relevante content. Veelal is dit een mix van nieuws, entertainment, promoties en informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten over actuele wachttijden, weers- en verkeersinformatie, KPI’s, planningen, verjaardagen, vacatures, veiligheids- of productinformatie en welkomstberichten.

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is vorm van digitale communicatie die door bedrijven wordt ingezet om klanten, cliënten en werknemers via beeldschermen te voorzien van relevante content.

Service en contactinformatie

Ons supportteam staat op werkdagen voor je klaar. Je kunt hen bereiken via de telefoon, e-mail of chat. Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina

Absoluut! Stuur jouw verzoek naar het supportteam via onze contactpagina.

Jazeker, hier is Butler.tv juist heel geschikt voor. Je kunt de software vanuit het hoofdkantoor beheren, of juist op de locaties zelf. Maak optimaal gebruik van je content door een kanaal aan te maken met uitingen die voor alle locaties geschikt zijn. Deze wissel je automatisch af met locatiespecifieke content via de planningsmodule.

Informatie voor partners en resellers

Butler.tv is altijd op zoek naar hoogwaardige hardware- en installatiepartners, door heel Nederland. Denk je dat we een match zijn? Dan zijn we erg benieuwd naar jou en je bedrijf. Neem contact met ons op.

Als PR-, communicatie-, marketingbureau of IT leverancier, ben je van harte welkom om je aan te melden voor ons resellerprogramma. Dan onderzoeken we samen welke meerwaarde we elkaar bieden. Je leest er meer over op onze reseller pagina.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond