FAQ | De meestgestelde vragen over Butler.tv

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel accounts kun je aanmaken?

Je kunt ongelimiteerd accounts aanmaken en aan je organisatie koppelen.

Hoeveel kost een licentie van Butler.tv?

Wij hanteren een vaste prijsstelling voor onze software, player en support van € 29,95 per scherm, per maand. Voor mee informatie klik hier

Waarom heet jullie product Butler.tv?

De naam van ons product staat symbool voor onze bedrijfsdoelstelling. Net als een butler willen wij onze klanten een optimale ervaring bieden. Loop je toch ergens tegenaan? Dan staat ons supportteam voor je klaar.

Hoe kan ik het supportteam bereiken?

Ons supportteam staat op werkdagen voor je klaar. Je kunt hen bereiken via e-mail.

Kan ik Butler.tv gratis uitproberen?

Ja, dat kan! Wij bieden je 30 dagen lang een gratis testaccount aan, zodat je kennis kunt maken met onze gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware. Meld je aan.

Wat is een kanaal?

Het kanaal is wat je straks afspeelt op het scherm in je winkel, aula, restaurant, hotel, showroom of wachtruimte. Zie het als jouw eigen tv-kanaal waarop je interessante content weergeeft waarmee je jouw doelgroep verleidt tot een actie.

Hoe maak ik een kanaal aan?

In deze video laten we je zien hoe je een kanaal aanmaakt. Heb je vragen over het aanmaken of het inrichten van je kanaal? Of wil je dat we met je meedenken over de inhoud? Dan kun je contact met ons opnemen via e-mail.

Wat is digital signage/narrowcasting?

Digital signage, ook bekend als narrowcasting, is vorm van digitale communicatie die door bedrijven wordt ingezet om klanten, cliënten en werknemers via beeldschermen te voorzien van relevante content. Veelal is dit een mix van nieuws, entertainment, promoties en informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten over actuele wachttijden, weers- en verkeersinformatie, KPI’s, planningen, verjaardagen, vacatures, veiligheids- of productinformatie en welkomstberichten.

Wat voor internetverbinding heb ik nodig voor Butler.tv?

Als je gebruik maakt van content die live-data vereist, zoals video’s, weer- en nieuwsapps, heb je een wifi- of ethernetverbinding nodig. Maak je geen gebruik van dergelijke datagedreven content? Dan heb je geen internetverbinding nodig.

Welke browsers ondersteunt Butler.tv?

Op dit moment ondersteunen wij Chrome, Firefox en Edge en Safari. Maak je gebruik van een andere browser? Neem dan even contact met ons op via e-mail.

Levert Butler.tv ook narrowcasting hardware (schermen, beugels, players)?

Jazeker. Wij adviseren je graag over een passend narrowcastingscherm en de beste player voor jouw toepassing. De levering en montage wordt gedaan door onze betrouwbare hardware partners. Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op via e-mail.

Welke hardware heb ik nodig voor Butler.tv?

Om met Butler.tv aan de slag te gaan heb je naast een computer of laptop, een narrowcasting scherm en een narrowcasting player nodig, om je computer met je scherm te verbinden. Je kunt deze hardware zelf aanschaffen of via ons bestellen. Wij adviseren je graag over de beste hardware voor jouw toepassing. Neem contact met ons op via e-mail.

Kan ik een liggend of een staand scherm gebruiken?

Onze software ondersteunt beide type schermen. Bij het maken van een kanaal selecteer je zelf welke oriëntatie jouw scherm heeft (liggend/staand). Voor een optimaal resultaat moet het scherm wel aan enkele voorwaarden voldoen.

Hoeveel schermen kun je aansturen?

Je kunt zoveel schermen aan je account toevoegen als je wilt. De abonnementskosten stijgen wel per extra toegevoegd scherm.

Kan ik mijn eigen schermen gebruiken?

Ja dat kan. Voor een optimale werking adviseren we je om gebruik te maken van een Full HD scherm (minimaal 1920x1080 px), dat voorzien is van een HDMI-aansluiting.

Hoe voeg ik een scherm toe?

In deze video laten we je zien hoe je een scherm toevoegt. Heb je vragen over het toevoegen van apparaten? Dan kun je contact met ons opnemen via e-mail.

Wat is een narrowcasting player?

Een narrowcasting player zorgt ervoor dat je scherm verandert in jouw persoonlijke tv-kanaal. De narrowcasting player is ontworpen om beelden te ontvangen en door te sturen naar een groot scherm. Ook kan de narrowcasting player op afstand worden beheerd, wat deze mini computer de perfecte koppeling voor narrowcasting maakt.

Heb je een player nodig?

Je hebt inderdaad een player nodig. Wij gebruiken de Butler.tv narrowcasting player. Deze mini computer verbindt je scherm met het internet. Zo verandert je scherm in jouw persoonlijke tv-kanaal.

Wat gebeurt er als mijn player kapot is?

Heb je de player afgekocht? Dan kun je de fabrieksgarantie claimen. Maak je gebruik van ons fullservice-abonnement? Neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat je snel een nieuwe player ontvangt.

Heb ik voor elk scherm een aparte speler nodig?

Ja, elk scherm heeft een eigen Butler.tv narrowcasting player nodig om jouw kanaal af te spelen.

Ik wil actueel nieuws op mijn scherm, hoe werkt dat?

Je voegt nieuws heel gemakkelijk toe aan je kanaal, door een nieuws app te selecteren en te activeren in de App Store. Als je de nieuws app naar keuze hebt geactiveerd, voeg je deze toe aan je kanaal bij ‘weergaves’.

Kan ik een app aanvragen?

Absoluut! Stuur jouw verzoek naar het supportteam.

Hoe voeg ik een app toe aan mijn kanaal?

1. Ga naar Apps en activeer de app(s) die je wilt gebruiken.
2. Dan ga je naar het kanaal waar je de app aan toe wilt voegen.
3. Klik op ‘Toevoegen’ bij weergaves.
4. Kies ‘Apps’ en selecteer de app(s) die je toe wilt voegen aan je campagne.

Hoe kan ik mijn energieopbrengst van SolarEdge toevoegen aan mijn kanaal?

Ga naar Apps en activeer de SolarEdge app. Bij het activeren van de SolarEdge app word je gevraagd om jouw API key in te vullen. In deze video wordt uitgelegd hoe je jouw eigen API key achterhaald.

Kan ik weersvoorspellingen toevoegen aan mijn kanaal?

Ja, dat kan heel gemakkelijk. Ga naar het kanaal waar je de weer-app aan toe wilt voegen. Klik op ‘Toevoegen’ bij weergaves. Kies ‘Apps’ en selecteer de weer-app. Kies één van de vooringestelde weerlocaties. Staat jouw locatie niet er niet bij, maar wil je die wel graag gebruiken? Stuur dan een e-mail om deze gratis aan te vragen.

Kan ik mijn eigen afbeeldingen gebruiken?

Zeker! Dat maakt jouw kanaal juist persoonlijk. Let wel op: we hanteren een minimale fotogrootte van 1920 x 1080 pixels. Daarmee garanderen we de kwaliteit van jouw presentatie.

Blijven mijn afbeeldingen en video’s bewaard binnen Butler.tv?

Absoluut. Ze worden automatisch opgeslagen in de mediabibliotheek. Hier kun je de afbeeldingen ook aanpassen. Het origineel en de aangepaste versie slaan we automatisch voor je op. Je foto’s en video’s kun je ordenen door mappen aan te maken, zodat je alles makkelijk terugvindt.

Kan ik afbeeldingen aanpassen binnen de software?

Zeker. We hebben een handige foto-editor toegevoegd aan onze software, waarmee je foto’s kunt bijsnijden op het juiste formaat en bewerken met prachtige filters en overlays. Ook kun je gemakkelijk tekst aan de foto toevoegen. Je vindt de foto-editor als je een afbeelding in de mediabibliotheek selecteert en op het groene potloodje bij de preview afbeelding links onderin klikt.

Is het mogelijk om aan te geven wanneer bepaalde kanalen moeten starten of stoppen met spelen?

Absoluut! Daar is de gratis planningsmodule voor. Hier kun je op de minuut nauwkeurig invullen welke kanalen wanneer af moeten spelen. Lees meer over de planningsmodule.

Ik heb meerdere vestigingen, kan ik Butler.tv daarvoor gebruiken?

Jazeker, hier is Butler.tv juist heel geschikt voor. Je kunt de software vanuit het hoofdkantoor beheren, of juist op de locaties zelf. Maak optimaal gebruik van je content door een kanaal aan te maken met uitingen die voor alle locaties geschikt zijn. Deze wissel je automatisch af met locatiespecifieke content via de planningsmodule.

Kan ik partner worden van Butler.tv?

Butler.tv is altijd op zoek naar hoogwaardige hardware- en installatiepartners, door heel Nederland. Denk je dat we een match zijn? Dan zijn we erg benieuwd naar jou en je bedrijf. Neem contact met ons op via 085 13 04 174.

Kan ik reseller worden van Butler.tv?

Als PR-, communicatie-, marketingbureau of IT leverancier, ben je van harte welkom om je aan te melden voor ons resellerprogramma. Dan onderzoeken we samen welke meerwaarde we elkaar bieden. Neem contact met ons op via 085 13 04 174 .