Jouw narrowcasting altijd up-to-date? Schakel onze hulp in. 

Wél professionele presentaties op jouw narrowcasting, maar heb je er zelf niet de tijd of expertise voor? Wij helpen je. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. 

Bekijk onze diensten We helpen je graag.
Foto van Lotte - tekstschrijver bij testimonial

“Teksten die opvallen”

Ik schrijf verleidelijke teksten die gelezen worden

Lotte - tekstschrijver
Foto van Johan - Designer bij testimonial

“Likkebaardend ontwerp”

Ontwerp je mét aandacht, dan creëer je ontwerp vóór aandacht

Johan - Designer
Foto van Maarten - IT Architect bij testimonial

“Koppel databronnen”

Maak het jezelf makkelijk en koppel met interne en externe systemen

Maarten - IT Architect
Wat doe je zelf, wat doe je niet en wat besteed je uit?

Wat doe je zelf, wat doe je niet en wat besteed je uit?

Als marketeer, IT'er en officemanager heb je veel taken. Maar hoe houd je al die ballen professioneel in de lucht? En hoe kan het dat die takenlijst toch altijd weer langer lijkt te worden, dan korter? Tijd om keuzes te maken. Optie 1 is dat je harder of meer gaat werken, maar dat is veelal niet zo goed voor de balans met thuis. Wat ook een optie is, is werk níet meer doen. Klinkt geweldig toch? De praktijk is vaak weerbarstiger. En dus kom je op de optie: werk uitbesteden. Ons team van plezierige vakidioten kan je daarbij helpen. Bekijk hieronder onze diensten.

Schakel onze hulp in: drie manieren

Je hebt bij ons ruwweg drie manieren om onze hulp in te schakelen. 

1. We voorzien je van tips en advies

Een extra paar ogen is af en toe fijn. Zodat je weet dat je het goed doet, dat er geen spelfouten in je teksten staan en dat het ontwerp altijd voldoet aan de huisstijl van jouw organisatie. 

2. Je verdeelt het werk tussen je eigen organisatie en ons

Er ligt teveel werk, maar alles uitbesteden gaat je te ver. En daarom kun je voor deze optie kiezen. Samen bespreken we welke werkzaamheden wij voor je oppakken en wat je zelf doet. 

3. Je besteedt alles aan ons uit

De meest uitgebreide optie. Wij zorgen ervoor dat jouw narrowcasting-presentaties altijd up-to-date zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van teksten, ontwerp en koppelingen met interne en externe databronnen.

 

Schrijven van pakkende teksten

Schrijven van pakkende teksten

Lotte is onze tekstprofessional. Zij is al meerdere jaren tekstschrijver voor verschillende grote en kleine bedrijven. Schrijven voor narrowcasting is o.a. haar specialisme. Lotte houdt ervan om complexe informatie om te toveren in simpele en begrijpelijke teksten voor de ontvanger. Waar ze ook goed in is? Haar kennis met jou delen, zodat je er zelf veel van leert. Als je dat wilt natuurlijk :-)

Ik wil ook pakkende teksten!
Altijd het beste ontwerp

Altijd het beste ontwerp

Johan is onze designer. Hij maakt de mooiste ontwerpen, vindt of maakt de beste beelden passend bij jouw wensen en zorgt er ook nog eens voor dat dit van het beeldscherm afspat. Het ontwerp van deze website komt ook van zijn hand :-) Hij kan je zelfs helpen aan een compleet nieuwe huisstijl. Omdat Johan ook nog eens veel samenwerkt met IT'ers, spreekt hij ook die taal. Dus dat schakelt lekker snel!

Een mooi huisstijl. Dat wil ik ook!
Koppelen met interne en externe databronnen

Koppelen met interne en externe databronnen

Maarten is IT-architect en weet alles op het gebied van IT. Denk aan koppelingen, apps en software-development. Als hij het niet weet, dan weet niemand het. Nou ja, misschien is dat een beetje overdreven. Maar hij weet wel ontzettend veel! En kan je bij iedere IT-uitdaging helpen. Hij maakt jouw werk makkelijker, bijv. door een koppeling met een databron te schrijven, zodat die content altijd op de juiste manier op het beeldscherm verschijnt.

Ja ik wil ook mijn data koppelen.
Altijd een goed plan

Altijd een goed plan

Nico is onze 'man met een plan'. Heb je uitdagingen op het gebied van marketing, interne- of externe communicatie? Schakel hem dan in om je te helpen bij je strategie, het bepalen van je wensklanten en pensklanten of het ontwikkelen van een praktisch jaarplan. Zodat jouw narrowcasting het meeste effect heeft in je middelenmix.

Ja ik heb uitdagingen op gebied van marketing.
Software die het gewoonweg goed doet

Software die het gewoonweg goed doet

Jan is senior softwaredeveloper. Je kunt hem de meest lastige vragen stellen als het gaat om het ontwikkelen van software. Op het gebied van koppelingen werkt hij veel samen met Maarten om jou als klant zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. Zodat er software komt te staan die het gewoonweg goed doet.

Gekoppelde systemen dat wil ik ook.

Wat kost dat?

Goeie vraag. Omdat we bij iedere klant maatwerk leveren en ieder budget weer anders is gaan we graag het gesprek met je aan. Om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen. Via onderstaand contactformulier kun je contact met ons zoeken. Na ontvangst, plannen we een videocall in, overleggen we en bepalen we samen hoe we het gaan aanpakken. Daarna krijg je van ons een concrete offerte :-)

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond