Digitale reclameborden

Wij zijn Butler.tv. Wij leveren jou de meest gebruiksvriendelijke narrowcasting software van Nederland, speciaal voor digitale reclameborden. En wil je beeldschermadvies? Helpen we je ook bij. 

Vraag gratis demo aan Online of op locatie

Maak een digitaal reclamebord met onze narrowcasting software

Met onze narrowcasting software maak je van ieder beeldscherm een digitaal reclame display. Of het nu binnen of buiten is, alles is mogelijk. Alle informatie die je op dat scherm plaatst, kun je vanaf afstand beheren. Makkelijk toch? 

Digitale reclameborden wat zijn dat eigenlijk?

Digitale reclameborden wat zijn dat eigenlijk?

Je kent ze wel: beeldschermen met reclame en informatie op vliegvelden, in theaters, gemeentehuizen, apotheken en in de horeca. Dat zijn digitale reclameborden. Deze noem je ook wel narrowcasting. Dit is een handig marketingmiddel waarmee je relevante visuele content aan een specifieke doelgroep toont.

We leggen het je uit met 11 prakijkvoorbeelden

Hoe werkt het precies?

Je logt in, je koppelt je beeldscherm (alleen de eerste keer) en je maakt een kanaal met tekst en beeld. Dat kanaal stream je vervolgens met één druk op de knop naar de beeldschermen die binnen of buiten staan. Wijzigingen zijn zo gemaakt en realtime door te voeren. Daarbij werkt onze narrowcasting software gewoon online. Je kunt dus altijd altijd en overal je schermen aanpassen. Waar je ook bent. In de product tour leggen we het stap voor stap uit. 

Een greep uit onze functionaliteiten

1. Beheer je kanalen

Overzichtelijk, centraal en vanaf waar ook ter wereld.

Overzichtelijk, centraal en vanaf waar ook ter wereld.

2. Kies een template

Kies een gratis variant of een laat maatwerk template bouwen.

Kies een gratis variant of een laat maatwerk template bouwen.

3. Start de beleving

Met een paar klikken ben je live! Echt zo simpel? Test het zelf.

Met een paar klikken ben je live! Echt zo simpel? Test het zelf.
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

Waarom digitale reclameborden van Butler.tv?

Door narrowcasting in te zetten maak je digitale marketing strategie compleet. Met onze gebruiksvriendelijke software heb jij in handomdraai jouw uitingen klaar. Realtime aanpassingen, planmodules voor speciale content op vooraf bepaalde tijdstippen, locatiespecifieke acties en ga zo maar door. Maar het allermooiste? Eenvoudige software en nóg eenvoudiger beheer. Compleet met support, onderhoud en benodigde hardware. Oh, en natuurlijk die scherpe prijs. Ook niet onbelangrijk.

Vraag een demo aan

Probeer Butler.tv nu 30 dagen gratis

We kunnen je wel vertellen hoe geweldig onze software voor digitale reclameborden is, maar we laten je het liever gewoon zelf ervaren. Daarom probeer je onze software nu 30 dagen gratis. Je zit nergens aan vast. Meer weten? Neem gerust even contact op.

Probeer Butler.tv 30 dagen gratis

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond