Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Nijmegen?

Dan ben je bij Butler.tv aan het juiste adres!

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Nijmegen

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcasting in Nijmegen? Zoek dan niet verder want bij Butler.tv ben je aan het juiste adres.

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

“Met Butler.tv kan ik de 140 mensen die hier werken laten zien welke nieuwe concepten er van start zijn gegaan”, vertelt marketingmedewerker Jamie van Cotap B.V. 

Lees meer over Cotap

Ideaal voor kleine zorgaanbieders

Als zorgaanbieder wil je graag goede zorg leveren. Eén van de aspecten van het leveren van deze zorg is goede communicatie: het informeren van je patiënt of cliënt. Narrowcasting kan hier goed in ondersteunen. Een bezoek brengen aan huisarts, fysiotherapeut, tandarts, apotheek of ziekenhuis doe je als patiënt niet voor je plezier. Door de juiste informatie te communiceren draag je bij aan een betere patiëntbeleving.


4 voordelen van narrowcasting Butler.tv uit Nijmegen

Er zijn diverse aanbieders van narrowcasting in Nijmegen en omgeving. Om je te helpen om de software te kiezen die bij je past, hebben we de vijf belangrijkste voordelen van Butler.tv voor je op een rij gezet.

1. Makkelijk in gebruik

Onze software is zo gemaakt dat al je collega's er makkelijk in kunnen werken.Er is geen technische kennis of uitgebreide training nodig. En omdat de software cloud-based is, hoef je ook niets te downloaden. Je logt in door een account aan te maken of via je Facebook-, LinkedIn- of Google-account. Eenmaal ingelogd kun je direct aan de slag met het ontwerpen van jouw eerste eigen, narrowcasting kanaal.

2. Direct aan te passen

Alle content is real-time aan te passen. Dat is handig als je een fout hebt gemaakt en die snel wilt wijzigen. De verbeterde versie verschijnt direct op je scherm. Wordt het kanaal dat je gewijzigd hebt op verschillende schermen op meerdere locaties weergegeven? Dan wordt het overal tegelijkertijd aangepast. Je hoeft jouw wijziging maar één keer door te voeren.

3. De juiste content op het juiste moment

Butler.tv heeft een handige planmodule, waarmee je precies uit kunt stippelen welke kanalen je wanneer laat zien. Zo kun je bijvoorbeeld een speciaal kanaal aanmaken dat getoond wordt als het bedrijf gesloten is, een koopavond heeft, of om een specifiek product uit te lichten. Bedenk waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, op de verschillende momenten van de dag, en gebruik onze narrowcasting software om daarop in te spelen.

4. Geschikt voor elk formaat bedrijf

Bedrijven, horeca, accommodaties met meerdere locaties, filialen of franchises, kunnen hun kanalen gemakkelijk vanuit hun hoofdkantoor beheren. Hebben de locaties behoefte aan hun eigen, unieke content? Geen probleem! Met Butler.tv kun je de content zo managen en inplannen dat de schermen op iedere locatie de content weergeeft die past bij de lokale doelgroep.

Ben je benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software in ons kantoor in Zwolle. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis uit

Als je liever meteen zelf aan de slag wilt, dan kan dat ook! Je kunt de software 30 dagen gratis uitproberen. En dan bedoelen we ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Meld je aan.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond