Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Den Haag?

Dan ben je bij Butler.tv aan het juiste adres!

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Den Haag

Wij helpen onder andere kantoren, zorginstellingen en de horeca aan feilloze narrowcasting in Den Haag. Makkelijk en snel.

Gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Wij geloven namelijk dat je met een mensen effectiever kunt informeren of overtuigen met een informatiescherm of digitaal reclamebord. Daarom zorgen we met onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software dat iedereen kan profiteren van slimme digital signage. Want met Butler.tv maak je eenvoudig zelf een mooie presentatie en stream je die met één druk op de knop naar je scherm. Heb je geen technische kennis voor nodig.


Voor interne communicatie, marketing & meer

Je kunt heel veel kanten op met onze software voor narrowcasting in Den Haag. Zet informatieschermen bijvoorbeeld in om medewerkers te informeren en geef je omzet een boost door aanbiedingen extra aandacht te geven. Of gebruik het bijvoorbeeld als bewegwijzering. Handig als je kantoor helemaal boven in WTC The Hague zit!

Hoe werkt het?

Onze software werkt heel eenvoudig. Nadat je de stick in je beeldscherm hebt gestopt, log je in bij Butler.tv en koppel je eenmalig je scherm. Vervolgens kun je meteen aan de slag met het maken van een eigen kanaal. Eventueel op basis van één van onze handige templates. Je voegt je eigen tekst en afbeeldingen toe of koppelt je presentatie met informatie uit apps
als Buienradar, Thuisarts of NOS. Klaar? Druk op publiceren en je content wordt direct weergegeven!

4 voordelen van Butler.tv

Dit maakt Butler.tv de beste software voor narrowcasting in Den Haag:

1. Lekker makkelijk
Met Butler.tv maak je heel eenvoudig zelf een menubord of wachtkamerscherm. Hoef je geen grafisch vormgever voor in te huren!

2. 100% online
Onze software werkt volledig online. Je kunt dus altijd en overal aan je presentatie werken. En je hebt ook geen gehannes meer met stekkers!

3. Real-time wijzigingen
Wil je nog iets aanpassen? Geen probleem. We voeren je wijzigingen direct door. Wel zo fijn als je per ongeluk een foutje hebt gemaakt.

4. Handige planmodule
Onze software heeft ook een handige planmodule. Daarmee bepaal je zelf welke content op welk moment getoond wordt. Ook als je er niet bent.

Alles voor narrowcasting in Den Haag op één plek

Naast onze software geven we je ook beeldschermadvies of helpen we je met het creëren van je content. Alles wat je nodig hebt om van je narrowcasting een succes te maken. Check de product tour of vraag een gratis demo aan en ervaar zelf hoe makkelijk het is!

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond