Op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcasting in Den Haag?

Bij Butler.tv ben je precies op de juiste plek! Het meeste gebruiksvriendelijke narrowcasting platform van Nederland.

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Den Haag

Wil je jouw bezoekers, klanten, patiënten, gasten of collega's effectief en zonder moeite informeren? Over de komende evenementen in Den Haag, het laatste lokale nieuws, leuke acties of goede tips? Onze gebruiksvriendelijke narrowcasting-software is precies wat je nodig hebt. Hiermee bereik je zonder enige moeite jouw doelgroep. 

De 4 voordelen van narrowcasting in Den Haag

1. Snel en eenvoudig aan te passen.

Met Butler.tv is het opzetten van een informatieve of vermakelijke boodschap kinderspel. Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde systemen. Heb je een spelfout ontdekt in de tekst? Of is een andere afbeelding beter geschikt voor de boodschap? Het wijzigen van de inhoud gebeurt in een flits. De bijgewerkte versie wordt dan meteen op het scherm weergegeven. Moet dezelfde boodschap op meerdere schermen getoond worden? Geen probleem, deze worden automatisch bijgewerkt. Zonder dat jij daarvoor extra inspanningen hoeft te doen.

 

 

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Maak kennis met de gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware Butler.tv

Lees meer over Cotap

2. Je content altijd up-to-date

Met een koppeling aan je evenementenkalender blijft je scherm altijd actueel. Jij kunt je dan richten op het up-to-date houden van de evenementenkalender, terwijl wij ervoor zorgen dat het scherm continu bijgewerkt wordt. Met onze applicaties heb je altijd toegang tot de meest recente content. Denk bijvoorbeeld aan nieuws-apps die altijd het laatste nieuws tonen, of aan connecties met databronnen die voor jou van belang zijn, zoals een ticketsysteem of de opbrengst van jouw zonnepanelen. Op deze manier werkt het systeem optimaal voor jou. 

3. Gemakkelijk in gebruik

We zijn er trots op om het meest gebruiksvriendelijke narrowcasting-platform van Nederland te ontwikkelen. De meeste gebruikers vinden hun weg moeiteloos door de software, zelfs zonder enige training. Kom je ergens niet uit? We hebben een kennisbank klaarstaan om je op gang te helpen en te ondersteunen. En uiteraard kun je ons altijd even bellen of je vraag stellen via de chat. Narrowcasting in Den Haag is nog nooit zo eenvoudig geweest! 

 

Altijd boeiende content op je schermen

Altijd boeiende content op je schermen

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

4. Narrowcasting voor bedrijven met meerdere vestigingen in Den Haag

Voor bedrijven met diverse locaties of vestigingen is het mogelijk om hun kanalen gemakkelijk vanuit het hoofdkantoor te beheren. Wil je unieke content voor elke locatie? Geen probleem! Met Butler.tv kun je de inhoud beheren en inplannen, zodat de schermen op elke locatie informatie tonen die relevant is voor de lokale doelgroep. Je hebt geen extra module of licentie nodig, dit is gewoon inbegrepen in ons standaardpakket. 

Benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis uit

Als je liever direct zelf aan de bak wilt, dan kan dat ook! Je kunt de software 30 dagen gratis uitproberen. En dan bedoelen we ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Meld je aan.

 

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond