Narrowcasting software: wat is het, hoe werkt het en welke voordelen biedt het?

Dat en meer lees je in dit artikel.

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting software

Door middel van narrowcasting software maak je van een beeldscherm jouw eigen digitale reclamebord of infokanaal. Of gebruik narrowcasting software voor één van de vele andere toepassingen.
Wat is narrowcasting software?

Narrowcasting is een vorm van communicatie waarmee bedrijven hun doelgroep bereiken via visuele content op beeldschermen. Om deze content te maken en op het beeldscherm te krijgen is narrowcasting software nodig.

Met doelgroepgerichte boodschappen informeren zij hun medewerkers op kantoor, klanten bij de receptie of patiënten in de wachtkamer over het laatste nieuws, evenementen en acties. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk.

Hoe werkt narrowcasting software?

Je kunt op twee manieren gebruik maken van narrowcasting software: online en offline.

1. Online, centraal beheer: cloud based narrowcasting

Je logt in op je account via het internet en kunt je content overal beheren. Vanuit het hoofdkantoor of een vestiging, maar ook vanaf je vakantiebestemming in het buitenland.

Dit maakt het makkelijk om content voor diverse locaties te managen. Ook kan je real-time wijzigingen doorvoeren, die direct zichtbaar zijn op de schermen.

2. Offline, lokaal beheer: in-house narrowcasting

Voor deze vorm van narrowcasting moet je een mediaspeler aanschaffen die je alleen op locatie kunt beheren. In tegenstelling tot cloud based narrowcasting, waarmee je je content overal real-time kunt aanpassen.

Dit maakt in-house narrowcasting minder geschikt voor gebruik door bedrijven met meerdere locaties, die hun content plaats onafhankelijk aan willen passen.

Op stations en vliegvelden zie je vaak narrowcasting software.

4 voordelen van onze narrowcasting software


1. Eenvoudig in gebruik

Iedereen moet gebruik kunnen maken van narrowcasting, vinden wij. Daarom is onze software is zo ontworpen dat je, ook zonder technische kennis, de mooiste narrowcasting presentaties kunt maken.

2. Real-time te wijzigingen

Een fout in je presentatie? Geen paniek. Je kunt alle content real-time aanpassen. De wijzigingen die je in de narrowcasting software maakt, worden na één druk op de refresh-knop automatisch getoond op je scherm.

3. Gemakkelijk in te plannen

Met de planmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien. Zo zorg je ervoor dat je altijd relevante content deelt, met je doelgroep, op het juiste moment.

4. Centraal en lokaal te beheren

Franchises, dealers en bedrijven met meerdere filialen kunnen hun content gemakkelijk vanuit het hoofdkantoor beheren. Wijzigingen die van toepassing zijn op alle locaties kunnen in één keer doorgevoerd worden en zijn direct zichtbaar. Locatie specifieke acties zijn ook mogelijk, die speel je automatisch af tussen de landelijke reclame-uitingen.

Probeer onze narrowcasting software 30 dagen gratis!

We begrijpen dat je onze narrowcasting software eerst uit wilt proberen om te kijken of het echt wat voor je is. Daarom vinden wij het geen enkel probleem om je eerst kennis te laten maken. We bieden je dan ook graag gratis onze narrowcasting software aan voor 30 dagen. Meld je hier aan.