Narrowcasting software: wat is het en hoe werkt het?

Met narrowcasting software maak je van een scherm jouw eigen digitale reclamebord, tv- of infokanaal.

Met narrowcasting software maak je van een scherm jouw eigen digitale reclamebord, tv- of infokanaal.

Wat is het?

Narrowcasting is een vorm van communicatie waarmee bedrijven hun doelgroep bereiken via visuele content op beeldschermen. Met doelgroepgerichte boodschappen informeren zij hun medewerkers op kantoor, klanten bij de receptie of patiënten in de wachtkamer over het laatste nieuws, evenementen en acties.

Hoe werkt het?

Je kunt op twee manieren gebruik maken van narrowcasting software: on- en offline.

1. Online, centraal beheer: cloud based narrowcasting
Je logt in, op je account, via het internet en kunt je content overal beheren. Vanuit het hoofdkantoor of een vestiging, maar ook vanaf je vakantiebestemming in het buitenland. Dit maakt het makkelijk om content voor diverse locaties te managen. Ook kun je real-time wijzigingen doorvoeren, die direct zichtbaar zijn op de schermen.

2. Offline, lokaal beheer: in-house narrowcasting
Voor deze vorm van narrowcasting moet je een mediaspeler aanschaffen die je alleen op locatie kunt beheren. In tegenstelling tot cloud based narrowcasting, waarmee je je content overal real-time kunt aanpassen. Dit maakt in-house narrowcasting minder geschikt voor gebruik door bedrijven, met meerdere locaties, die hun content plaatsonafhankelijk aan willen passen.

voordelen narrowcasting software
De vier belangrijkste voordelen van cloud based narrowcasting software

1. Eenvoudig in gebruik
Iedereen moet gebruik kunnen maken van narrowcasting, vinden wij. Daarom is onze software is zo ontworpen dat je, ook zonder technische kennis, de mooiste narrowcasting presentaties kunt maken.

2. Real-time te wijzigingen
Een fout in je presentatie? Geen paniek. Je kunt alle content real-time aanpassen. De wijzigingen die je in de software maakt, worden na één druk op de refreshknop automatisch getoont op je scherm.

3. Gemakkelijk in te plannen
Met de planmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien. Zo zorg je ervoor dat je altijd relevante content deelt, met je doelgroep, op het juiste moment.

4. Centraal en lokaal te beheren
Franchises, dealers en bedrijven met meerdere filialen kunnen hun content gemakkelijk vanuit het hoofdkantoor beheren. Wijzigingen die van toepassing zijn op alle locaties kunnen in één keer doorgevoerd worden en zijn direct zichtbaar. Locatiespecifieke acties zijn ook mogelijk, die speel je automatisch af tussen de landelijke reclame-uitingen.

Onze software gratis uitproberen? Dat kan!

We begrijpen dat je onze software eerst uit wilt proberen om te kijken of het echt wat voor je is. Meld je via deze link aan en probeer onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software 30 dagen gratis uit.