Narrowcasting software: wat is het, hoe werkt het en welke voordelen biedt het?

Dat leggen we je uit op deze pagina.

Probeer onze software 30 dagen gratis Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting software
Voor in je praktijk, winkel of op kantoor

100% gebruikersvriendelijk. Ook zonder technische kennis!

Probeer Butler.tv nu 30 dagen gratis
Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

De meest gebruiksvriendelijke narrowcasting software oplossing

Narrowcasting software is het computerprogramma dat je nodig hebt om visuele content te maken en die direct te tonen op een scherm in je zaak, in je praktijk of op kantoor. Bij Butler.tv hebben we de meest gebruiksvriendelijke software van Nederland gemaakt. Daarmee maak je in no time een digitaal reclamebord of infokanaal van dat scherm in je zaak.

Zonder dat je er design- of programmeerskills voor nodig hebt.

Vraag een gratis demo aan

 

4 voordelen van onze narrowcasting software

Alles wat je nodig hebt om van jouw digital signage is een succes te maken. Iedere dag opnieuw.

1. Eenvoudig in gebruik

Wij vinden dat iedereen gebruik moet kunnen maken van een narrowcasting systeem. Daarom is onze software is zo ontworpen dat je zelf altijd de mooiste presentaties kunt maken. Ook zonder technische kennis.

2. Gemakkelijk in te plannen

Met de planmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien. Zo zorg je ervoor dat je altijd relevante content deelt met je doelgroep. Precies op het juiste moment. Dat geeft het meeste resultaat.

3. Centraal en lokaal te beheren

Franchises, dealers en bedrijven met meerdere filialen kunnen hun content gemakkelijk vanuit het hoofdkantoor beheren. Wijzigingen die van toepassing zijn op alle locaties kunnen in één keer doorgevoerd worden en zijn direct zichtbaar. Locatiespecifieke acties zijn ook mogelijk. Die speel je dan bijvoorbeeld automatisch af tussen de landelijke reclame-uitingen.

4. Real-time te wijzigingen

Een fout in je presentatie gemaakt? Geen paniek. Je kunt alle content real-time aanpassen. De wijzigingen die je in de narrowcasting software maakt, worden na één druk op de refresh-knop automatisch getoond op je scherm.

Een prijs. Direct beginnen. Simpel. Transparant.

 

Hoe werkt onze narrowcasting software?

Met onze software voor narrowcasting heb je in 3 simpele stappen al digitale menukaarten, reclameborden of wachtkamerschermen draaien.

1. Maak een account en koppel je beeldscherm

Meld je aan bij designer.butler.tv of maak een account aan (eerste 30 dagen gratis!). Als je bent ingelogd, kun je een apparaat registreren. Druk op ‘Nieuw apparaat’ en vul de gegevens in. Wijst zich allemaal vanzelf.

2. Maak je kanaal

Gebruik één van onze handige templates of maak een presentatie met je eigen tekst en beeld. Gewoon in je eigen huisstijl. Upload en bewerk je foto’s met onze gratis foto-editor en kies, koppel je social media kanalen en kies of je eventueel informatie apps zoals NOS, Buienradar of NU.nl wil tonen. Hartstikke simpel.

3. Druk op publiceren

Met één druk op de knop wordt je kanaal gepubliceerd op de schermen die je gekoppeld hebt. Al je wijzigingen zijn direct zichtbaar. Hoog tijd lekker om achterover te leunen je scherm zijn werk te laten doen.

Dit kun je met narrowcasting software

Dit kun je met narrowcasting software

Maak van je beeldscherm een digitaal reclamebord of infokanaal. Of gebruik het voor interne communicatie, als wachtkamerscherm of digitale menukaart. Wij van Butler.tv hebben de meest gebruiksvriendelijke narrowcasting software van Nederland gemaakt. Bekijk de video hiernaast.

Vraag gratis een demo aan

Drie toepassingen uit de praktijk

1. Interne communicatie

Interne communicatie is onmisbaar voor iedere organisatie. Maar hoe groter je bedrijf, hoe lastiger het is om al je medewerkers te bereiken. IT-manager Henrik Slot koos daarom voor narrowcasting. “Onze collega’s krijgen de informatie, die we via de speciale schermen in de kantine delen, veel beter mee dan wanneer we een nieuwsbrief versturen.” Marketeer Jamie Veldhuizen deelt die mening: “Met narrowcasting kan ik de 140 mensen die hier werken laten zien welke nieuwe concepten er van start zijn gegaan.” Lees het complete verhaal van Henrik Slot en Jamie Veldhuizen.

2. Wachtkamerscherm

Narrowcasting is een ideaal hulpmiddel om de ervaring van patiënten, bezoekers en personeelsleden in de gezondheidszorg te verbeteren. Vanaf het moment dat ze de zorginstelling, het ziekenhuis, de apotheek of de huisartsenpraktijk, binnenstappen kun je hen aan de hand nemen, ontzorgen en vermaken. “Het gebruik van een wachtkamerscherm neemt veelgestelde vragen weg tijdens het spreekuur”, vertelt huisarts Marloes Beumer enthousiast. Lees haar verhaal.

3. Digitale menukaart

Weg met die oude papieren menukaart. Een digitaal menubord is veel handiger. Want met een digitale menukaart kunnen gasten in één oogopslag zien wat ze allemaal kunnen bestellen, zonder dat je daar zelf nog iets voor hoeft te doen. Kun je gewoon je werk achter de bar of in de keuken blijven doen. Ondertussen laat je ook je huidige acties zien en promoot je dat ene broodje Pulled Pork om wat extra omzet binnen te slepen. Makkelijker wordt het niet, vindt ook eigenaar Jos van broodjeszaak Heerlijk.
Lees zijn verhaal.

Cotap Entree
COTAP B.V. gebruikt narrowcasting in de ontvangstruimte voor communicatie met collega's en bezoekers.

Online vs. offline narrowcasting

Je kunt op twee manieren gebruik maken van narrowcasting software: online en offline.

1. Online beheer: cloud based narrowcasting

Voor deze vorm van narrowcasting moet je een mediaspeler aanschaffen die je alleen op locatie kunt beheren. Dit maakt offline of in-house narrowcasting minder geschikt voor gebruik door bedrijven met meerdere locaties en die hun content plaatsonafhankelijk aan willen passen.

2. Offline, lokaal beheer: in-house narrowcasting

In tegenstelling tot de offline variant, kun je met online narrowcasting software van Butler.tv je content overal en altijd aanpassen. Je logt in op je account via het internet en je beheert je kanalen eenvoudig vanuit je hoofdkantoor, een specifieke vestiging of vanaf je vakantiebestemming in het buitenland.

Zo kun je real-time wijzigingen doorvoeren die direct zichtbaar zijn op al je schermen. Content management was nog nooit zo makkelijk.

Narrowcasting software & support in één

Tuurlijk, we leveren je narrowcasting software. Maar we gaan ook graag net even een stapje verder. Zo geven we bijvoorbeeld ook beeldschermadvies waarmee je zeker weet dat je presentaties feilloos weergegeven kunnen worden. Of we nemen (een deel van) het design en de inhoud voor onze rekening. Kun jij gewoon blijven doen wat je het liefste doet. 

Hamat Genemuiden Gebruikt Butlertv
Hamat B.V. heeft schermen op vier locaties en beheert die vanuit de cloud.
Benieuwd of onze narrowcasting software iets voor jouw bedrijf is?

Benieuwd of onze narrowcasting software iets voor jouw bedrijf is?

Probeer onze narrowcasting software dan 30 dagen gratis en vrijblijvend uit. Maak een account aan en ontwerp jouw eigen narrowcasting kanaal. Heb je een vraag? Dan kun je contact met ons opnemen via 085 13 04 174 of stuur een e-mail.

Probeer het 30 dagen gratis
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond