Wij geven je graag een goed beeld te krijgen van de narrowcasting kosten. 

Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Liever eerst proberen? Ontdek het zelf. Er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting kosten

De narrowcasting kosten zijn onder te verdelen in 3 segmenten: het beeldscherm, de narrowcasting player en de software. Afhankelijk van je wensen en doelen variëren de kosten. Laten we beginnen bij het beeldscherm.

1. Beeldschermen

Narrowcasting wordt door bedrijven ingezet ter ondersteuning van de communicatie. Via beeldschermen worden diverse doelgroepen voorzien van relevante visuele content. Die beeldschermen zijn dus de eerste kostenpost waar je op moet rekenen als je aan de slag wilt met narrowcasting.

De beeldschermen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen. Welk beeldscherm geschikt is voor jouw bedrijf hangt af van jouw doelstelling en het (beoogde) gebruik. Gemiddeld kost een beeldscherm dat geschikt is voor narrowcasting ergens tussen de €800 en €1.500 per beeldscherm.

Wil je graag meer en gedetailleerdere informatie over het kiezen van een narrowcasting scherm? Lees er meer over op onze narrowcasting hardware-blog.

2. Narrowcasting player

Om je beeldscherm om te toveren tot jouw eigen tv-kanaal heb je een narrowcasting player nodig. Deze mini-computer verbindt jouw scherm via het internet met je laptop of computer. Je plugt de player direct in de HDMI-poort om de koppeling tot stand te brengen. De uitzending wordt vervolgens op hoogwaardige wijze weergegeven op het beeldscherm.

3. Software

Om je content te creëren en beheren, heb je narrowcasting software nodig. Er zijn twee soorten narrowcasting software: offline, in-house narrowcasting en online, cloud based narrowcasting. Veel bedrijven kiezen voor de online oplossing. In tegenstelling tot de in-house (offline) oplossing, kun je met cloud based narrowcasting je content overal, real-time beheren.

Dat is prettig als je de content van schermen op meerdere locaties moet beheren of snel even een (kleine) wijziging moet doorvoeren. Cloud based narrowcasting wordt vaak aangeboden als software as a service. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van de software voor een vast bedrag per maand. In ruil daarvoor zorgt de aanbieder (wij) ervoor dat de software up-to-date blijft en door wordt ontwikkeld.

Narrowcasting kosten van Butler.tv software

De software van Butler.tv is zo’n cloud based narrowcasting-oplossing. Bij Butler.tv betaal je voor het `geen gedoe pakket` €22,35,- per maand per beeldscherm. Bij dit pakket zit de software en deskundig support. Wij hanteren geen limiet op het aantal kanalen dat je mag aanmaken en de templates zijn ook gratis te gebruiken.

Daarnaast werken we nauw samen met jou en onze andere klanten om feedback te verzamelen en ontwikkelingen door te voeren. Ook ben je vrij om mee te denken over nieuwe functionaliteiten. Zo heb je direct invloed op de ontwikkelingen van onze software en sluit het dus continu beter aan bij jouw wensen.

Narrowcasting kosten op een rij:

De kosten van narrowcasting zijn onder te verdelen in 3 segmenten: het beeldscherm, de narrowcasting player en de software. Onze narrowcasting kosten zijn het laagst in de markt, namelijk slechts €22,35 per maand! De narrowcasting kosten nog even kort samengevat:

  • Een narrowcasting beeldscherm kost gemiddeld €809*
  • De Butler.tv narrowcasting software kost €22,35 per scherm, per maand.
  • De Butler.tv narrowcasting player kost € 300,- (bij afname van meerdere jaren is deze prijs lager)

*Deze tarieven zijn indicaties.

Eventuele andere kosten om rekening mee te houden

Wil je dat jouw beeldscherm aan de muur komt te hangen? Reken dan op extra kosten voor de steun/beugel waar die dan aan komt te hangen en de installatie hiervan.

Heb je geen medewerker die de content voor je kan creëren? Geen probleem. Je kunt dit namelijk ook uitbesteden aan ons ervaren content team. Neem contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Narrowcasting software gratis uitproberen

Wil je onze narrowcasting software gratis uitproberen, voordat je gaat investeren in een narrowcasting scherm en een narrowcasting speler? Dat kan! Maak een account aan en probeer onze software 30 dagen gratis uit.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond