Narrowcasting systeem

Wij zijn Butler.tv. Het meest gebruiksvriendelijke narrowcasting systeem van Nederland. Toon alle informatie die je maar wilt, waar je maar wilt. En wil je beeldschermadvies? Daar helpen we je ook bij.

Vraag gratis demo aan Online of op locatie

Altijd de juiste informatie met ons narrowcasting systeem

Een narrowcasting systeem maakt het mogelijk om allerlei informatie op een beeldscherm te tonen. Je kunt het systeem gebruiken om bezoekers, collega’s of klanten te informeren. Je kunt vrijwel ieder soort content op het beeldscherm tonen, van weerberichten en video’s tot aan mededelingen en digitale menukaarten. Maak je gebruik van onze narrowcasting software? Dan heb je geen design- of programmeervaardigheden nodig. Met onze software kun jij je eigen beeldkrant maken, zonder technische kennis. In ons dashboard maak je in een handomdraai je eigen weergaves. Je kunt Butler.tv de eerste 30 dagen gratis uitproberen. Na deze 30 dagen stopt de proefperiode automatisch. Dus, waar wacht je nog op? 

Wat is een narrowcasting systeem precies?

Wat is een narrowcasting systeem precies?

Je kent ze wel: beedlschermen waarop verschillende informatie te zien is bij de apotheek, op treinstations, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, bedrijven of in de horeca. Deze noemen we ook wel narrowcasting. Dit is een handig systeem waarmee je de juiste content aan een specifieke doelgroep toont.

We leggen het je uit met 11 prakijkvoorbeelden

Hoe werkt het narrowcasting systeem van Butler.tv? 

Wil jij je klanten eenvoudig de juiste informatie kunnen tonen? Ga dan naar designer.butler.tv om een account aan te maken. Log vervolgens in en druk op ‘Nieuw apparaat’ om een beeldscherm te koppelen. Hierna kun je een kanaal aanmaken die je volledig naar wens kunt inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s uploaden of applicaties koppelen. Je kunt het narrowcasting systeem makkelijk zo instellen dat het jouw huisstijl aanneemt. 

Wil je foto’s tonen op het gekoppelde beeldscherm? Dan kun je deze gemakkelijk bewerken met onze gratis foto-editor. Onze applicatie controleert de foto’s op kwaliteit, om een slechte resolutie te voorkomen. Butler.tv is hierdoor snel en eenvoudig te gebruiken door iedereen. Benieuwd hoe het dashboard eruit ziet? Neem alvast een kijkje in onze product tour.

Een voorbeeld van de mogelijkheden

1. Beheer je kanalen

Overzichtelijk, centraal en vanaf waar ook ter wereld.

Overzichtelijk, centraal en vanaf waar ook ter wereld.

2. Kies een template

Kies een gratis variant of een laat maatwerk template bouwen.

Kies een gratis variant of een laat maatwerk template bouwen.

3. Start de beleving

Met een paar klikken ben je live! Echt zo simpel? Test het zelf.

Met een paar klikken ben je live! Echt zo simpel? Test het zelf.
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

Waarvoor gebruik je een narrowcasting systeem? 

Een narrowcasting systeem gebruik je om informatie te tonen op een of meerdere beeldschermen. Het is een modern alternatief voor het ouderwetse prikbord. Maar ook kun je het systeem ter vervanging van posters gebruiken. Je kunt de content op het scherm real-time aanpassen, zodat altijd de meest relevante informatie zichtbaar is. Onze software is ook van een planmodule voorzien. Daarmee kun je alvast content klaarzetten om op specifieke tijdstippen te tonen. Met Butler.tv laat je moeiteloos alles zien op jouw beeldschermen, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Omdat een narrowcasting systeem zo veelzijdig is, kan het door ieder soort organisatie gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan scholen, maar ook aan sportverenigingen, huisartspraktijken en winkels. Gebruikt jouw organisatie nog een prikbord, whiteboard of posters om informatie te delen? Met behulp van Butler.tv maak je eenvoudig de overstap naar een digitale informatiezuil!

Butler.tv 30 dagen gratis proberen

Wil jij een narrowcasting systeem gebruiken, zodat je altijd relevante gegevens kunt laten zien? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw organisatie. Wij nemen dan snel contact met je op. Leer je ons systeem graag even kennen voordat je een beslissing neemt? Dan kun je onze software 30 dagen gratis uitproberen. Heb je vragen over het narrowcasting systeem? Neem gerust even contact op.

Probeer Butler.tv 30 dagen gratis

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond