Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware in Genemuiden?

Dan ben je bij Butler.tv aan het juiste adres!

Ontdek het zelf Relax, er zijn geen addertjes onder het gras.

Narrowcasting Genemuiden

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, wordt door bedrijven ingezet ter ondersteuning van de communicatie. Zo ook in Genemuiden, waar onder andere Cotap B.V. en Hamat B.V. narrowcasting gebruiken om communicatieboodschappen te verspreiden naar collega's.

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

Bespaar net zoveel tijd als Cotap

“Met Butler.tv kan ik de 140 mensen die hier werken laten zien welke nieuwe concepten er van start zijn gegaan”, vertelt marketingmedewerker Jamie van Cotap B.V. 

Lees meer over Cotap

Ideaal voor productiebedrijven

Productiebedrijven met meerdere locaties, filialen, kunnen hun kanalen gemakkelijk vanuit hun hoofdkantoor beheren. Zo ook Hamat B.V. uit Genemuiden. De Hamat groep bestaat uit vijf bedrijven, die je vindt op het industrieterrein van Genemuiden, in Hengelo én in India. Op vier van deze locaties hangen narrowcastingschermen, in de kantines. “Deze schermen gebruiken wij voor het delen van nieuwsberichten en entertainment met het personeel”, vertelt IT-manager Henrik Slot. Lees het hele verhaal van Hamat B.V.

Altijd relevante content op je scherm

Altijd relevante content op je scherm

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

Ben je benieuwd naar onze software?

Dan nodigen we je graag uit voor een demonstratie van onze narrowcasting software in ons kantoor in Zwolle. Maak een afspraak.

Probeer de narrowcasting software 30 dagen gratis uit

Als je liever meteen zelf aan de slag wilt, dan kan dat ook! Je kunt de software 30 dagen gratis uitproberen. En dan bedoelen we ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Meld je aan.

Hulp nodig?

Ons supportteam staat op werkdagen voor je klaar. Je kunt hen bereiken via de telefoon, e-mail of chat. Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond