Adverteren op narrowcasting

Heb jij een narrowcasting display en wil je hier slim aan verdienen? Dat kan! We leggen je uit hoe narrowcasting adverteren werkt en welke voordelen dit jou biedt.

Vraag naar de mogelijkheden We denken graag met je mee!

Narrowcasting is de manier om jouw aanbod én dat van adverteerders onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Maak van jouw narrowcastingscherm een slim verdienmodel door je marketingboodschappen met advertenties te combineren.

Maak een digitaal reclamebord van jouw scherm

Met de Butler.tv advertisement verander je jouw narrowcasting display in een digitaal reclamebord. Hiermee stel je advertentieruimte beschikbaar aan adverteerders, bepaal je zelf welke advertenties getoond worden én verdien binnen de kortste keren jouw investering terug.

Voordelen van adverteren

Door het aanbieden van advertentieruimte bied je partners, leveranciers en lokale ondernemers de mogelijkheid om hun merk te laten zien en nieuwe klanten te bereiken met hun reclames op jouw scherm.

Full-service

Als ondernemer ben je natuurlijk druk met het runnen van je bedrijf. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om de advertenties door ons te laten beheren. Jij maakt de connectie met de lokale adverteerders en wij zorgen ervoor dat de advertenties mooi opgemaakt op het juiste moment op het scherm getoond worden. Natuurlijk keur jij de advertenties nog wel even goed, voordat ze op jouw scherm verschijnen.  

Narrowcasting kosten snel terugverdiend

Narrowcasting kosten snel terugverdiend

"Door te adverteren met Butler.tv waren de kosten voor mijn narrowcasting al snel gedekt. Daardoor heb ik eigenlijk gratis narrowcasting voor mijn zaak," vertelt Jos van broodjeszaak Heerlijk uit Zwolle enthousiast.

Twee manier om te adverteren met narrowcasting 

1. Dedicated digitaal reclamebord

De naam zegt het al: deze display hang je op met het doel om hierop alleen te adverteren. Hiermee bied je jouw adverteerders alle ruimte om hun aanbod te promoten en profiteer je maximaal van de inkomsten die je hiermee genereert. 

2. Mixed content

Heb je één scherm en wil je daarop ook jouw eigen content tonen? Geen probleem! Met hetzelfde gemak mix je de advertenties tussen jouw eigen marketinguitingen. Met deze variant heb je alle vrijheid om te bepalen wat de verhouding tussen het tonen van jouw content en dat van externen is. 

 

Benieuwd of adverteren via narrowcasting iets voor jouw bedrijf is?

Benieuwd of adverteren via narrowcasting iets voor jouw bedrijf is?

Dan komen we graag met je in contact. Bel ons via 085 13 04 174, dan denken we met je mee over welke manier van adverteren het beste bij jou past en wat dit je oplevert.

Eerst eens uitproberen? Ga je gang!

Hoevaak worden advertenties bekeken?

Om dat te bepalen kijken wij naar het potentiële bereik van jouw locatie. Dat wordt bepaald door vier factoren:

  1. Het gemiddeld aantal mensen dat jouw locatie maandelijks bezoekt
  2. Hoelang een persoon zicht op het scherm heeft
  3. De tijdsduur van een gemiddeld bezoek
  4. Het type bezoeker 

Als we deze cijfers in kaart hebben berekenen wij hoeveel bereik de advertenties mogen verwachten. En wat voor prijs je voor de advertentieruimte kunt vragen. 

Benieuwd hoeveel jij voor advertenties op jouw scherm kunt vragen? Wij berekenen dit gratis voor je.

4 voorbeelden van een geschikte advertentielocatie

Er zijn verschillende soorten locaties geschikt voor het vertonen van advertenties. Hieronder lees je 4 voorbeelden en vertellen we waarom dit soort locaties geschikt zijn.

1. (Sport)accommodaties

Een (sport)accommodatie zoals zwembaden zijn zeer geschikt voor adverteren omdat er veel bezoekers een langere tijd aanwezig zijn. Ouders zitten een langere periode om hun kinderen aan te moedigen. Dit is het moment voor lokale adverteerders om hun aanbod te tonen.

2. Horeca

Horecagelegenheden zijn ideale advertentielocaties vanwege het type bezoekers, het aantal en de duur van hun bezoek. Denk bijvoorbeeld aan een café waar reclame wordt gemaakt voor de bioscoop, een lokale kledingwinkel, sportschool, taxicentrale of een dagje uit in de regio. Welke reclame je toont hangt natuurlijk samen met het type publiek wat jouw locatie trekt.

3. Verenigingen en clubs

Vereniging en clubs hebben met regelmaat veel bezoekers. Die in de pauze, en na de wedstrijd, gezellig een drankje in de kantine. Door middel van adverteren is mogelijk om sponsoren van de club en/of andere adverteerders gemakkelijk een plek te geven waar ze hun bedrijf kunnen promoten. 

4. Wachtruimte

Er zijn veel bedrijven die een wachtruimte hebben denk hierbij aan bijvoorbeeld een kapper, autodealer, schadeherstelbedrijf, garage, nagelsalon of verhuurbedrijf. In deze wachtruimtes zitten bezoekers enige tijd te wachten en wordt narrowcasting vaak ingezet als vermaak. Maar het kan dus ook heel goed ingezet worden als reclamedisplay.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar adverteren met narrowcasting of wil je weten of jouw locatie geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond