Apps

Maak slim gebruik van bestaande in- en externe content, door apps toe te voegen aan jouw narrowcasting campagne.

Maak slim gebruik van bestaande in- en externe content, door apps toe te voegen aan jouw narrowcasting campagne.

Onze apps van A-Z

Alle onderstaande apps zijn te vinden in de Butler.tv App Store en zijn gratis voor gebruikers.

AD nieuws
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het AD. De redactie deelt 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland, met een focus op sport, showbizz en regio.

Beurs nieuws
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over beleggen. Thema’s die aan bod komen zijn: realtime koersen AEX, AMX en AScX, koersen buitenland, beursnieuws, grafieken, analyse en opinie.

FD nieuws
De nieuws- en inspiratiebron voor zakelijk Nederland. Thema’s die aan bod komen zijn: de financiële wereld, economie, politiek en ondernemen.

Google Agenda
Activeer de Google Agenda app om een rooster weer te geven op het narrowcasting scherm of je collega’s te feliciteren met hun verjaardag. De data uit je agenda wordt direct omgezet in het verjaardagstemplate.

NOS nieuws
De NOS is de grootste publieke informatiebron op het gebied van nieuws-, sport- en evenementenorganisatie van Nederland.

NU.nl nieuws
NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Thema’s die aan bod komen zijn: economie, sport, tech, entertainment en lifestyle.

App Store Butler.tv

Open weather map
Om jouw klanten goed op de hoogte te houden, voeg je de weer-app aan jouw narrowcastingkanaal toe. Zo weten ze precies waar ze aan toe zijn, voordat ze de deur weer uitstappen.

SolarEdge
Voeg de SolarEdge app snel toe aan jouw kanaal. Dan zie je elke dag hoe goed jouw zonnepanelen het doen. Bij het activeren van de SolarEdge app vragen we je om je API key.

Volkskrant nieuws
Het laatste nieuws door de Volkskrant. Gezaghebbend, kritisch en zeer toegankelijk.

YouTube
Video’s. Ze zijn niet meer weg te denken. Het is een lekker tijdverdrijf én de perfecte manier om je producten te promoten. Via de YouTube app kun je video’s rechtstreeks toevoegen aan je narrowcastingkanaal.

App toevoegen aan kanaal
Zo voeg je een app toe aan jouw kanaal

1. Ga naar de Butler.tv Apps Store en activeer de app(s) die je wilt gebruiken.
2. Dan ga je naar het kanaal waar je de app aan toe wilt voegen.
3. Klik op ‘Toevoegen’ bij weergaves.
4. Kies ‘Apps’ en selecteer de app(s) die je toe wilt voegen aan je campagne.

Vragen?

Heb je een vraag over het toevoegen van de apps? Of wil je graag een app aanvragen? Stuur een e-mail naar support@butler.tv.