Apps

Maak slim gebruik van bestaande in- en externe content, door onze standaard of premium apps toe te voegen aan jouw narrowcasting campagne.

Maak slim gebruik van bestaande in- en externe content, door onze standaard of premium apps toe te voegen aan jouw narrowcasting campagne.

Standaard apps

Alle onderstaande apps zijn te vinden in de Butler.tv App Store en zijn gratis voor gebruikers.

AD nieuws
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het AD. De redactie deelt 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland, met een focus op sport, showbizz en regio.

Beurs nieuws
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over beleggen. Thema’s die aan bod komen zijn: realtime koersen AEX, AMX en AScX, koersen buitenland, beursnieuws, grafieken, analyse en opinie.

FD nieuws
De nieuws- en inspiratiebron voor zakelijk Nederland. Thema’s die aan bod komen zijn: de financiële wereld, economie, politiek en ondernemen.

Google Agenda
Activeer de Google Agenda app om een rooster weer te geven op het narrowcasting scherm of je collega’s te feliciteren met hun verjaardag. De data uit je agenda wordt direct omgezet in het verjaardagstemplate.

NOS nieuws
De NOS is de grootste publieke informatiebron op het gebied van nieuws-, sport- en evenementenorganisatie van Nederland.

NU.nl nieuws
NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Thema’s die aan bod komen zijn: economie, sport, tech, entertainment en lifestyle.

Open weather map
Om jouw klanten goed op de hoogte te houden, voeg je de weer-app aan jouw narrowcastingkanaal toe. Zo weten ze precies waar ze aan toe zijn, voordat ze de deur weer uitstappen.

SolarEdge
Voeg de SolarEdge app snel toe aan jouw kanaal. Dan zie je elke dag hoe goed jouw zonnepanelen het doen. Bij het activeren van de SolarEdge app vragen we je om je API key.

Volkskrant nieuws
Het laatste nieuws door de Volkskrant. Gezaghebbend, kritisch en zeer toegankelijk.

YouTube
Video’s. Ze zijn niet meer weg te denken. Het is een lekker tijdverdrijf én de perfecte manier om je producten te promoten. Via de YouTube app kun je video’s rechtstreeks toevoegen aan je narrowcastingkanaal.

App Store Butler.tv
Premium apps

Soms wil je nèt dat beetje extra… Slimme datakoppelingen, die contentcreatie makkelijker maken of grappige effecten, waarmee je jouw doelgroep verrast. Daar hebben wij onze premium apps voor gebouwd. Hiermee wordt het maken van narrowcastingkanalen nog makkelijker, leuker en efficiënter. Voor een premium app betaal je €5,00 per maand. Deze app kun je vervolgens binnen jouw organisatie ongelimiteerd gebruiken in al je kanalen, op al je schermen.

Wifi tonen met QR Code
Heb jij een publieke wifi waar gasten gebruik van maken? Maak het jezelf en je gasten gemakkelijk door een QR-code te tonen op het narrowcastingscherm. Door deze te scannen verbindt jouw bezoeker zich automatisch met het netwerk.

Google Drive foto import
Deze app haalt jouw foto’s rechtstreeks uit Google Drive. Super handig, want dit betekent dat je geen dubbel werk meer hoeft te doen. Het werkt zo: jij (of je collega) zet jouw foto’s in de (gedeelde) Google Drive. De app zorgt ervoor dat deze automatisch in de mediabibliotheek van Butler.tv verschijnen.

MplusKASSA
Maak van je scherm een digitale menukaart. En bespaar jezelf veel tijd. Want deze app zorgt ervoor dat de prijzen op het scherm automatisch worden aangepast als je een wijziging maakt in het kassasysteem. Meer informatie klik dan hier.

App toevoegen aan kanaal
Zo voeg je een app toe aan jouw kanaal

1. Ga naar de Butler.tv Apps Store en activeer de app(s) die je wilt gebruiken.
2. Dan ga je naar het kanaal waar je de app aan toe wilt voegen.
3. Klik op ‘Toevoegen’ bij weergaves.
4. Kies ‘Apps’ en selecteer de app(s) die je toe wilt voegen aan je campagne.

Vragen?

Heb je een vraag over het toevoegen van de apps? Of wil je graag een app aanvragen? Stuur een e-mail naar support@butler.tv.