Digitale menuborden

30 dagen gratis proberen Echt gratis. Geen betaalgegevens benodigd.

Weg met die oude papieren menukaart. Een digitaal menubord is veel handiger. Gasten zien in één oogopslag wat ze allemaal kunnen bestellen, zonder dat je daar zelf nog iets voor hoeft te doen. Jij kunt gewoon jouw werk achter de bar of in de keuken blijven doen. Ondertussen laat je acties zien en promoot je dat ene product om wat extra omzet binnen te slepen. Makkelijker wordt het niet.

Voordelen van een digitale menukaart

  • Pas je aanbod en prijzen live aan
  • Promoot dagdeals om meer omzet te genereren
  • Wijzigingen zijn zo gepiept, zonder drukkosten
  • Toon de lekkerste foto’s van je beste gerechten
  • Een professionele uitstraling die bij jouw zaak past

 

Menuborden, digitale prijslijsten en openingstijden

Een greep uit onze digitale menuborden voor de horeca.

Digitale prijslijsten
Voor de horeca
Promoot combinatie acties
Toon je openingstijden
Dagdeals

Digitaal menubord zelf maken met Butler.tv

Prijsindexatie doorvoeren? Zo gepiept! Met Butler.tv heb je jouw nieuwe prijzen in no-time op je digitale menukaart. Even inloggen, aanpassen, publiceren en klaar! Dat bespaart je niet alleen een boel tijd, maar ook geld. Want je hoeft niet bij iedere wijziging een nieuw menubord te printen. En maak je per ongeluk een foutje? Dan is dat in no-time opgelost. Ook dagaanbiedingen en je nieuwste aanbod voeg je met onze narrowcastingsoftware razendsnel toe aan je digitale menukaart. Zo is jouw aanbod altijd actueel.

Hoe werkt het precies?

Je logt in, je koppelt je beeldscherm (alleen de eerste keer) en je maakt een kanaal met tekst en beeld. Dat kanaal stream je vervolgens met één druk op de knop naar de beeldschermen in je zaak. Wijzigingen zijn zo gemaakt en realtime door te voeren. Daarbij werkt onze narrowcasting software gewoon online. Je kunt dus altijd altijd en overal je menuschermen aanpassen. Waar je ook bent.

 

Broodjeszaak Heerlijk vervangt geprinte banners 

Broodjeszaak Heerlijk uit Zwolle werkte altijd met geprinte doeken. Het zag er netjes uit, maar het maakte het er niet gemakkelijk op om aanpassingen te maken. Ze hadden daar wel iets slims op gevonden: krijtborden. Hierop schreven ze met de hand hun dagdeals. Toch besloot eigenaar Jos Termeulen om over te stappen op een digitale menukaart. Zo wilde hij kosten besparen en zijn gasten makkelijker verleiden tot het kopen van de dagdeals. Met succes, sinds de introductie van de narrowcasting schermen vliegen de dagdeals als warme broodjes over de toonbank. Lees het hele klantverhaal.

Broodjeszaak Heerlijk Zwolle Narrowcasting Butlertv
Broodjeszaak Heerlijk verving geprinte doeken voor digitale menukaarten.

 

Waarom digitale menuborden van Butler.tv?

Waarom zou je kiezen voor onze digitale menuborden? Ten eerste omdat je daar ontzettend veel handige functies bij krijgt. Realtime aanpassingen, planmodules voor speciale content op vooraf bepaalde tijdstippen, locatiespecifieke acties en ga zo maar door. Maar het allermooiste? Eenvoudige software en nóg eenvoudiger beheer. Compleet met support, onderhoud en benodigde hardware. Oh, en natuurlijk die scherpe prijs. Ook niet onbelangrijk.

Vraag een demo aan

Digitale menuborden voor MplusKASSA gebruikers

Digitale menuborden voor MplusKASSA gebruikers

Geen geklooi, of onnodig tijdverlies, meer met het bijhouden van prijzen in meerdere systemen. Zodra de voorraad of prijzen in MplusKASSA gewijzigd worden, past de digitale menukaart op het beeldscherm zich hier automatisch op aan. Zo hebben de gasten altijd actuele (prijs)informatie en kan de horeca-ondernemer zich volledig focussen op het verlenen van de beste service.

Menukaart koppelen met jouw kassasysteem

Het gebruik van digitale menukaarten wordt nog makkelijker als je deze koppelt met jouw kassasysteem. Als je jouw prijzen of het aanbod wijzigt in je kassasysteem, passen je digitale menuborden zich automatisch aan. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Dat is fijn voor jou én voor je gasten. Zij hebben altijd een actueel aanbod met de laatste prijzen. En jij hoeft jouw prijzen niet meer in meerdere systemen bij te houden. Dat is het voordeel van digital signage. De tijd die je overhoudt kun je mooi investeren in het bieden van de allerbeste service aan jouw gasten.

Probeer Butler.tv nu 30 dagen gratis

We kunnen je wel vertellen hoe geweldig onze software voor de horeca- en fastfood sector is, maar we laten je het liever gewoon zelf ervaren. Daarom probeer je onze software nu 30 dagen gratis. Je zit nergens aan vast. Meer weten? Neem gerust even contact op.

Probeer Butler.tv 30 dagen gratis

 

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond