Digitale menuborden

30 dagen gratis proberen Echt gratis. Geen betaalgegevens benodigd.

Maak je menubord digitaal met onze narrowcasting software

Met makkelijke wat? Makkelijke narrowcasting software. Dat is het programma dat je nodig hebt om je eigen digitale menuborden te maken en vervolgens te tonen op de schermen in je snackbar of restaurant. En dat werkt dus heel eenvoudig. Je hebt er geen Photoshop voor nodig. Helemaal geen technische kennis of grafische skills.

Vraag een gratis demo aan

Broodjeszaak Heerlijk vervangt geprinte banners 

Broodjeszaak Heerlijk uit Zwolle werkte altijd met geprinte doeken. Het zag er netjes uit, maar het maakte het er niet gemakkelijk op om aanpassingen te maken. Ze hadden daar wel iets slims op gevonden: krijtborden. Hierop schreven ze met de hand hun dagdeals. Toch besloot eigenaar Jos Termeulen om over te stappen op een digitale menukaart. Zo wilde hij kosten besparen en zijn gasten makkelijker verleiden tot het kopen van de dagdeals. Met succes, sinds de introductie van de narrowcasting schermen vliegen de dagdeals als warme broodjes over de toonbank. Lees het hele klantverhaal.

Broodjeszaak Heerlijk Zwolle Narrowcasting Butlertv
Broodjeszaak Heerlijk verving geprinte doeken voor digitale menukaarten.

Dit levert het je op

Weg met die oude papieren menukaart. Een digitaal menubord is veel handiger. Gasten zien in één oogopslag wat ze allemaal kunnen bestellen, zonder dat je daar zelf nog iets voor hoeft te doen. Kun je gewoon je werk achter de bar of in de keuken blijven doen. Ondertussen laat je ook je huidige acties zien en promoot je dat ene broodje Pulled Pork om wat extra omzet binnen te slepen. Makkelijker wordt het niet.

Hoe werkt het precies?

Je logt in, je koppelt je beeldscherm (alleen de eerste keer) en je maakt een kanaal met tekst en beeld. Dat kanaal stream je vervolgens met één druk op de knop naar de beeldschermen in je zaak. Wijzigingen zijn zo gemaakt en realtime door te voeren. Daarbij werkt onze narrowcasting software gewoon online. Je kunt dus altijd altijd en overal je menuschermen aanpassen. Waar je ook bent.

Dagdeal Digitale Menukaart
Butler.tv koppelt eenvoudig met kassasystemen als MplusKASSA.

Waarom digitale menuborden van Butler.tv?

Waarom zou je kiezen voor onze digitale menuborden? Ten eerste omdat je daar ontzettend veel handige functies bij krijgt. Realtime aanpassingen, planmodules voor speciale content op vooraf bepaalde tijdstippen, locatiespecifieke acties en ga zo maar door. Maar het allermooiste? Eenvoudige software en nóg eenvoudiger beheer. Compleet met support, onderhoud en benodigde hardware. Oh, en natuurlijk die scherpe prijs. Ook niet onbelangrijk.

Vraag een demo aan

Voordelen van een digitale menukaart

  • Pas je aanbod en prijzen live aan
  • Promoot dagdeals om meer omzet te genereren
  • Wijzigingen zijn zo gepiept, zonder drukkosten
  • Toon de lekkerste foto’s van je beste gerechten
  • Een professionele uitstraling die bij jouw zaak past

Digitaal menubord zelf maken met Butler.tv

Prijsindexatie doorvoeren? Zo gepiept! Met Butler.tv heb je jouw nieuwe prijzen in no-time op je digitale menukaart. Even inloggen, aanpassen, publiceren en klaar! Dat bespaart je niet alleen een boel tijd, maar ook geld. Want je hoeft niet bij iedere wijziging een nieuw menubord te printen. En maak je per ongeluk een foutje? Dan is dat in no-time opgelost. Ook dagaanbiedingen en je nieuwste aanbod voeg je met onze narrowcastingsoftware razendsnel toe aan je digitale menukaart. Zo is jouw aanbod altijd actueel.

Menukaart koppelen met jouw kassasysteem

Het gebruik van digitale menukaarten wordt nog makkelijker als je deze koppelt met jouw kassasysteem. Als je jouw prijzen of het aanbod wijzigt in je kassasysteem, passen je digitale menuborden zich automatisch aan. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Dat is fijn voor jou én voor je gasten. Zij hebben altijd een actueel aanbod met de laatste prijzen. En jij hoeft jouw prijzen niet meer in meerdere systemen bij te houden. De tijd die je overhoudt kun je mooi investeren in het bieden van de allerbeste service aan jouw gasten.

Probeer Butler.tv nu 30 dagen gratis

We kunnen je wel vertellen hoe geweldig onze software voor de horeca- en fastfood sector is, maar we laten je het liever gewoon zelf ervaren. Daarom probeer je onze software nu 30 dagen gratis. Je zit nergens aan vast. Meer weten? Neem gerust even contact op.

Probeer Butler.tv 30 dagen gratis

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond