Vermaak en informeer patiënten met een wachtkamerscherm

Voorzie je patiënten en collega's van relevante en ontspannende informatie. En deel nu ook handige gezondheidstips met de Thuisarts.nl app.

Vraag een gratis demo aan Gratis en vrijblijvend. Online of bij jou op locatie.
Foto van Marloes - Huisarts bij Beumer & Schoenmakers bij testimonial

“Zo’n scherm trekt toch de aandacht.”

Het wachtkamerscherm neemt veel vragen weg. Dat scheelt tijdens het spreekuur.

Marloes - Huisarts bij Beumer & Schoenmakers
Foto van Simone - Frontoffice bij Fysiomed bij testimonial

“Bezoekers snel geïnformeerd”

We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit.

Simone - Frontoffice bij Fysiomed
Foto van Michael - Fysiotherapeut bij UwFysio bij testimonial

“Goede gesprekken”

Het wachtkamerscherm zorgt voor een goed gespreksonderwerp tijdens het consult.

Michael - Fysiotherapeut bij UwFysio

Waarom een wachtkamerscherm?

De wachttijd is één van de grootste ergernissen van patiënten. Gemiddeld brengen zij 25 minuten per consult in een wachtruimte door. Ondanks dat dit onvermijdelijk is, levert het regelmatig frustraties op. Uit onderzoek blijkt dat wachttijden langer aanvoelen als het onduidelijk is waarom iemand lang moet wachten. Als je de patiënt met behulp van wachtkamer- of ziekenhuis schermen informeert over de duur van de wachttijd, en tegelijkertijd vermaakt met gezondheidstips of het nieuws, wordt diezelfde wachttijd als minder lang ervaren.

Verlengstuk van elk consult

Vanaf het moment dat patiënten of cliënten de wachtkamer betreden zijn zij al bezig met het onderwerp van hun consult. Dat maakt dat zij openstaan voor informatie. Wachtkamerschermen bieden deze betrouwbare informatie en zorgen ervoor dat het gesprek tussen de (zorg)professional en patiënt, cliënt of bezoeker op gang geholpen wordt. Dit maakt wachtkamerschermen tot een verlengstuk van elk consult. 

Narrowcasting software voor communicatie in de zorg

Met narrowcasting software maak je van ieder beeldscherm een wachtkamerscherm. Hiermee maak je de wachttijd een stuk aangenamer voor de patiënt. Ook zorg je er met de gezondheidstips voor dat de patiënt zelfredzamer wordt. En bespaar je jouw collega's tijd tijdens het spreekuur, omdat de meestgestelde vragen al beantwoord zijn.  

Probeer onze software 30 dagen gratis.

 

 

Wachtkamerschermen in de praktijk

Huisartsen Marloes Beumer en Marieke Schoenmakers

“Het wachtkamerscherm neemt veelgestelde vragen weg. Dat scheelt tijd tijdens het spreekuur. En hiermee laten we ook zien dat we een praktijk zijn die met de tijd meegaat.”

“Het wachtkamerscherm neemt veelgestelde vragen weg. Dat scheelt tijd tijdens het spreekuur. En hiermee laten we ook zien dat we een praktijk zijn die met de tijd meegaat.”

Bryan Ossendrijver van UwFysio in Utrecht

“Butler.tv maakt de wachttijd draaglijker voor onze patiënten. Patiënten komen hier voor goede zorg in een ontspannen en gezellige sfeer."

“Butler.tv maakt de wachttijd draaglijker voor onze patiënten. Patiënten komen hier voor goede zorg in een ontspannen en gezellige sfeer."

FysioMed: Multidisciplinair (top)sportmedisch centrum in Amsterdam

“De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt ook goed dat de video’s via YouTube getoond worden."

“De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt ook goed dat de video’s via YouTube getoond worden."
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

4 voordelen van wachtkamerschermen


1. Eenvoudig in gebruik

Iedereen moet gebruik kunnen maken van narrowcasting, vinden wij. Daarom is onze software zo ontworpen dat iedereen de mooiste presentaties kan maken. Ook zonder technische kennis.

2. Snel aan te passen

Een mededeling aanpassen? Geen paniek. Je kunt alle content snel en gemakkelijk aanpassen. De wijzigingen die je in de narrowcasting software maakt, worden na één druk op de knop automatisch getoond op je scherm.

3. Verzacht de wachttijd

Niemand houdt van wachten. Daarom maken we het gewoon plezieriger. Verminder tegelijkertijd het aantal vragen bij de balie en creëer rust door het inzetten van het scherm als informatie- en/of entertainmentkanaal. 

4. Relevante informatie

Door de koppeling met thuisarts van het NHG ben je verzekerd van juiste en relevante medische informatie. De informatie wordt automatisch bijgewerkt, waardoor je hier geen omkijken naar hebt.

Maak jouw eigen wachtkamerscherm of ziekenhuisscherm

Maak jouw eigen wachtkamerscherm of ziekenhuisscherm

In één handomdraai maak je van je beeldscherm een wachtkamerscherm. Wij van Butler.tv hebben de meest gebruiksvriendelijke software van Nederland gemaakt. Bekijk de video hiernaast. Geloof je ons niet? Probeer het dan vrijblijvend. Of vraag een gratis demo aan.

Vraag gratis een demo aan

Thuisarts app op het wachtkamerscherm

Thuisarts is al jarenlang is dé bron voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekte. Deze gezondheidsinformatie toon je gemakkelijk op het wachtkamerscherm met de Thuisarts app. Voor zorginstellingen is dit dan ook een interessant communicatiemiddel voor de zorg om patiënten en cliënten preventief te informeren en te helpen bij het herkennen en bestrijden van symptomen.

Thuisarts Op Wachtkamerscherm
Relevante medische informatie met de Thuisarts app.

Overal en real-time aanpassingen maken

Je logt in op je account via het internet en kunt je content overal beheren. Bekijk hier de stappen om een gratis proefaccount aan te maken. Nog even een mededeling op het scherm zetten voor de volgende ochtend? Dat kan gewoon vanuit huis. Dit maakt het makkelijk om content voor diverse locaties te managen. Ook kan je real-time wijzigingen doorvoeren, die direct zichtbaar zijn op de schermen. Zo kun je snel, flexibel en kostenefficiënt met grote groepen medewerkers communiceren. Dus vervang die saaie statische mededelingenborden met wachtkamerschermen en plaats ze meteen op gemeenschappelijke plekken, zoals de koffieruimte en in de wachtkamer. Zo is echt iedereen continu op de hoogte.

Ervaar het gebruikersgemak zelf 

We begrijpen dat je onze software eerst uit wilt proberen om te kijken of het echt wat voor je is. We bieden je dan ook graag onze software voor 30 dagen gratis aan. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verstopte abonnementen. Je account wordt na 30 dagen automatisch stopgezet.

Werkt het echt zó simpel? Bekijk de video.

Werkt het echt zó simpel? Bekijk de video.

Probeer onze software 30 dagen gratis en vrijblijvend uit. Maak een account aan en ontwerp jouw eigen kanaal. Heb je een vraag? Dan kun je contact met ons opnemen.

Probeer het 30 dagen gratis

Benieuwd wat software voor een wachtkamerscherm kost?

Onze software kost €29,95 (ex. BTW) per maand, per digitaal informatiescherm. Dat is inclusief de software, deskundige ondersteuning én een mediaplayer inclusief het onderhoud. Daarmee heb je alles wat je nodig hebt om zorgeloos te starten. Wil je ook gebruik maken van de Thuisarts app? Deze app is €10,- per maand voor NHG leden en €15,- voor niet-NHG leden. 

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond