Reseller worden van ons narrowcasting platform?

Plan kennismaking in Samen binnenkort kennismaken? Praat een stuk makkelijker :-)

Wat is de laatste kans die jij liet lopen?

Wij denken in kansen en mogelijkheden. En we vinden het dan ook fijn dat je hier bent en dit leest. Waarom? Omdat je soms van die kansen tegenkomt die je niet wilt laten lopen. Dit is er zo eentje. Eentje waarmee je jouw dienstverlening direct en langdurig verstevigt. Wij bieden jou namelijk de kans om reseller te worden van de meest gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware van Nederland. Software die wij met liefde en aandacht hebben gebouwd en continu blijven doorontwikkelen. Daar profiteer jij van. En jouw klanten natuurlijk ook. Want wie wil er nu niet simpele én betaalbare software?

Vakidioten met het hart op de juiste plek

Wij zijn ondernemers in hart en nieren & vakidioten met het hart op de juiste plek. We hebben met z’n allen plezier op nummer 1 staan. Laten we zeggen dat onze teamfoto meer dan genoeg zegt ;-) Vind jij plezier net zo belangrijk als wij? Dan hebben we een match!

Team
Ons team!

Meest gebruiksvriendelijke narrowcasting van NL

“Gebruiksvriendelijk? Dat zegt iedereen!” Wat wij verstaan onder narrowcasting en waarom de software van Butler.tv zo gebruiksvriendelijk is? Dat vertellen we je graag zelf, maar nog liever laten we het onze klanten vertellen. Bekijk hieronder de video. 

 

Wat we kunnen? Bekijk de video

Wat we kunnen? Bekijk de video

We kunnen de koprol, handstand én de flikflak! Maar als reseller wil je natuurlijk weten wat onze software kan. Veel! Bekijk de video die je hiernaast vindt. Alles van dichtbij ervaren? Maak dan gratis een proefaccount aan. Je kunt onze software 30 dagen lang gratis proberen. Heb je langer de tijd nodig? Geen probleem. Laat het ons even weten.

Maak een gratis proefaccount aan

Onze software in de praktijk

Perfect voor horeca, zakelijke dienstverlening, productiebedrijven en in wachtkamers van zorgverleners.

Informeer gemakkelijk medewerkers
Menukaarten en productpromotie
Huisartsen, tandartsen, fysiopraktijken

Om deze 3 redenen wil je reseller worden 

✅Extra verdienmodel, oplopend en terugkerend 

Wij geven jou een deel van onze omzet. Dat doen wij door jouw beloning te verhogen naarmate jij meer licenties en diensten van ons verkoopt. En blijft jouw klant onze software jarenlang gebruiken? Ook dan ontvang je terugkerend een deel van onze omzet. 

✅ Jij levert een nog grotere meerwaarde

Jij kunt van nog grotere meerwaarde zijn voor je klanten. Onze software levert namelijk topprestaties, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. En daar kun je dan dus meer van doen. Ook kun je er voor kiezen om de eerstelijns support te leveren naar jouw klanten. Dat zijn dan ook jouw eigen verdiensten. Complexere vragen kun je rechtstreeks aan ons vragen.  

✅ Toegang tot de meest gebruiksvriendelijke software van NL

Voeg een kwalitatief, hoogwaardig product toe aan jouw portfolio en maak zorgeloos gebruik van onze gebruiksvriendelijke narrowcastingsoftware. Wil je het eerst zelf proberen? Dat snappen we! Probeer ons narrowcasting platform 30 dagen gratis. En vraag onze klanten gerust om hun mening.

Vraag de reseller-brochure aan

Vraag de reseller-brochure aan

Niet iedereen kan reseller van Butler.tv worden. Wij kiezen namelijk voor kwalitatieve partners die de waarden respect, eerlijkheid, transparantie en plezier net zo belangrijk vinden als wij. Herken je je hierin? Dan voegen we je graag toe aan ons team van resellers. Daarmee borgen we iedere keer weer onze hoogwaardige dienstverlening naar onze klanten én jouw klanten. Hoe overtuig jij ons? We maken graag een keer kennis met je. Nu al weten hoe je reseller kunt worden? Vraag dan de Reseller-brochure bij ons aan. Daarin wordt o.a. het oplopende beloningsmodel duidelijk en geven we je ook verschillende rekenvoorbeelden. Vul hieronder het formulier in.

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond