Wachtkamer tv

Met wachtkamer tv deel je handige of leuke informatie op het scherm in jouw praktijk of kliniek. Daar worden patiënten blij van.

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN Gratis en vrijblijvend. Online of bij jou op locatie.

Waarom wachtkamer tv?


Bezoekers ploffen neer op een stoel in de wachtkamer. Ze bladeren door een tijdschrift, checken hun telefoon of zitten maar een beetje voor zich uit te starten totdat ze aan de beurt zijn. Die tijd kan je beter besteden. Leuker. Effectiever. Met wachtkamer tv van Butler.tv zorg je dat de wachttijd een stuk korter aanvoelt én verminder je vragen aan de balie. Win-win.

Eindeloze mogelijkheden

Je kunt van alles laten zien op dat beeldscherm in je praktijk. Je kunt actuele doorlooptijden laten zien. Jezelf en je collega’s voorstellen. Veelgestelde vragen beantwoorden. Tips geven. Het laatste nieuws of het weer tonen. En ga zo maar door. Met de narrowcasting software bepaal je zelf wat en wanneer op het scherm te zien is. Zonder gedoe.

Bekijk nu hoe het werkt.

3 voordelen van wachtkamer tv


Dit levert het gebruik van wachtkamer tv jouw praktijk op:

  1. Korte wachttijdbeleving
    Bezoekers hebben door het scherm in de wachtruimte iets dynamisch om naar te kijken. Zo vervelen ze zich niet en voelt de wachttijd een stuk korter aan. Worden ze blij van!

  2. Efficiënte begeleiding
    Een wachtkamerscherm kan patiënten ook informeren met volgnummers, informatie over de actuele doorlooptijd of verwijzingen naar de juiste behandelruimte of balie. Zo weet iedere bezoeker waar ‘ie aan toe is.

  3. Hogere tevredenheid
    Dat wachtkamer tv zorgt voor blije bezoekers en een effectievere doorstroming leidt uiteindelijk tot een hogere tevredenheid onder patiënten of cliënten. Ook niet onbelangrijk. Toch?

Ervaringen

UwFysio

“Butler.tv maakt de wachttijd dragelijker voor onze patiënten”

“Butler.tv maakt de wachttijd dragelijker voor onze patiënten”

Fysiomed

De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken.

De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken.

Huisarts

Het wachtkamerscherm neemt veel vragen weg. Dat scheelt tijdens het spreekuur.

Het wachtkamerscherm neemt veel vragen weg. Dat scheelt tijdens het spreekuur.
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

Probeer onze narrowcasting software nu gratis


Met onze narrowcasting software kun je heel eenvoudig zelf instellen wat er op je wachtkamer tv komt, hoe het erop komt en wanneer het erop komt. Zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt. Je hebt altijd en overal toegang tot je scherm en je kunt zowel berichten inplannen als real-time aanpassingen doen. Alles wat je nodig hebt.

Vraag een demo aan of probeer de software nu 30 dagen gratis uit en ervaar zelf hoe makkelijk het is!

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond