Digitale informatiezuil

Maak jouw eigen digitale informatiezuil met Butler.tv. Het meest gebruiksvriendelijke narrowcasting software van Nederland. Advies en tips? Die hebben we ook voor je.

Vraag gratis demo aan Online of op locatie

Maak een digitale informatiezuil met Butler.tv

Je hoort het wel vaker, content is king. Voor bedrijven en organisaties is het belangrijk om altijd de juiste informatie te tonen op de juiste plek. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsvideo’s, weerberichten, belangrijke mededelingen of het laatste nieuws. En prikborden, flyers en posters zijn al lang verleden tijd. Een digitale informatiezuil maakt het mogelijk om altijd de gewenste content te tonen. In tegenstelling tot een ouderwetse informatiezuil, kun je de digitale variant realtime aanpassen. Wil jij gemakkelijk een eigen digitale informatiezuil creëren en beheren? Maak dan gebruik van Butler.tv! Je kunt onze software 30 dagen gratis uitproberen. 

Wat is een digitale informatiezuil eigenlijk?

Wat is een digitale informatiezuil eigenlijk?

Je kent ze misschien wel: beeldschermen op een paal of zuil waar informatie op staat of die je kan bedienen. Je komt ze tegen in de stad, bij bedrijven, op beurzen, op luchthavens en in horecazaken om de bestelling door te geven. Een handige zuil om bijvoorbeeld een aanmeldproces te doorlopen en visuele content te laten zien.

Bekijk deze 11 voorbeelden uit de prakijk

Waarvoor kun je een digitale informatiezuil gebruiken? 

Een digitale informatiezuil kan je voor allerlei verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een weergave of koppeling om de gewenste content te laten zien. Zo kun je bijvoorbeeld mededelingen met je collega’s delen, het laatste weerbericht tonen, een digitaal menukaart weergeven of een advertentie laten zien op de informatiezuil. Dankzij een digitale informatiezuil heb je geen prikbord, whiteboard of posters meer nodig. Waarvoor je een informatiezuil het best kunt inzetten, is sterk afhankelijk van het type organisatie en jouw persoonlijke voorkeuren. Gelukkig hebben we daar bij Butler.tv over nagedacht. In ons dashboard kun je gemakkelijk een weergave maken met de informatie naar keuze en helemaal in je eigen huisstijl. In de product tour leggen we het stap voor stap uit.

Maak snel en gemakkelijk een digitale informatiezuil

1. Beheer je kanalen

Overzichtelijk, centraal en vanaf waar ook ter wereld.

Overzichtelijk, centraal en vanaf waar ook ter wereld.

2. Kies een template

Kies een gratis variant of een laat maatwerk template bouwen.

Kies een gratis variant of een laat maatwerk template bouwen.

3. Start de beleving

Met een paar klikken ben je live! Echt zo simpel? Test het zelf.

Met een paar klikken ben je live! Echt zo simpel? Test het zelf.
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

Hoe maak je een digitale informatiezuil met Butler.tv? 

Om een eigen digitale informatiezuil te maken, heb je enkel een beeldscherm nodig. Deze kun je eenvoudig koppelen aan onze software. Maak daarvoor eerst een account aan op designer.butler.tv. Je hebt 30 dagen de tijd om onze software uit te proberen. Na de 30 dagen loopt de proefperiode automatisch af. Je kunt dan zelf besluiten of je gebruik blijft maken van onze software. 

Je eigen informatiezuil aanpassen 

Kies je voor een digitale informatiezuil van Butler.tv? Dan bepaal je zelf welke informatie je toont. Je kunt gemakkelijk een eigen kanaal aanmaken en beheren. De software is volledig naar je eigen huisstijl aan te passen. Je kunt foto’s uploaden om te tonen, maar het is ook mogelijk om bepaalde applicaties te koppelen.  

Op die manier kun je altijd de gewenste informatie met je collega’s, bezoekers of gasten delen. De meeste applicaties zijn gratis te koppelen. Daarnaast bieden we ook enkele premium applicaties aan. De informatie uit die apps kun je tonen voor een extra bedrag van € 5 per maand. 

Vraag een demo aan

Probeer 30 dagen gratis 

Ben je benieuwd wat het kost om een eigen informatiezuil te maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. De kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en het aantal schermen dat je wilt koppelen. Wij nemen spoedig contact met je op nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd. Heb je vragen over onze software? Neem gerust even contact op. Butler.tv alvast proberen? Je maakt gemakkelijk een account aan en probeert onze software een maand gratis! 

Probeer Butler.tv 30 dagen gratis

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond