Beeldkrant - Bulter.tv

Wil je klanten, bezoekers of collega’s efficiënt en eenvoudig de juiste informatie tonen? Maak dan een beeldkrant met behulp van Butler.tv!

Vraag een gratis demo aan Gratis en vrijblijvend. Online of bij jou op locatie.
Foto van Marloes - Huisarts bij Beumer & Schoenmakers bij testimonial

“Zo’n scherm trekt toch de aandacht.”

Een beeldkrant neemt veel vragen weg. Dat scheelt tijdens het spreekuur.

Marloes - Huisarts bij Beumer & Schoenmakers
Foto van Simone - Frontoffice bij Fysiomed bij testimonial

“Bezoekers snel geïnformeerd”

We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit.

Simone - Frontoffice bij Fysiomed
Foto van Michael - Fysiotherapeut bij UwFysio bij testimonial

“Goede gesprekken”

De beeldkrant zorgt voor een goed gespreksonderwerp tijdens het consult.

Michael - Fysiotherapeut bij UwFysio

Beeldkrant

Wil je bezoekers, klanten en collega’s eenvoudig op de hoogte houden? Met een beeldkrant toon je eenvoudig actuele informatie. Het beeldscherm kun je gebruiken om foto’s, tekst of video’s mee te delen. Zo kun je de beeldkrant bijvoorbeeld vullen met nieuwtjes, maar ook kun je er verkeersinfo of weerberichten tonen.

Wat is een beeldkrant? 

Een beeldkrant, ook wel narrowcasting systeem genoemd, is een beeldscherm om informatie te delen. Je kunt het systeem gebruiken om collega’s, bezoekers of gasten te informeren. Veel organisaties kiezen ervoor om een beeldkrant te gebruiken. Je vindt ze bijvoorbeeld in bioscopen, tandartspraktijken, scholen en winkels. Binnen veel organisaties hebben ze de ouderwetse prikborden al vervangen. Logisch, want een digitale informatiezuil is vele malen efficiënter en duidelijker. Met enkele drukken op de knop kun je de informatie op het bord aanpassen. 

Eenvoudig je eigen beeldkrant beheren 

Wil je graag een eigen beeldkrant maken? Als je over een beeldscherm beschikt, kun je hier eenvoudig een informatiezuil van maken met behulp van Butler.tv. Maak daarvoor een account aan via designer.butler.tv. Je kunt ons systeem tot 30 dagen gratis gebruiken, waarna de proefperiode automatisch ten einde loopt. Na het aanmaken van een account kun je een beeldscherm koppelen. Vervolgens kun je de beeldkrant vanuit onze omgeving publiceren, zodat deze op het beeldscherm getoond wordt. 

Probeer onze software 30 dagen gratis.

 

 

Beeldkrant in de praktijk

Huisartsen Marloes Beumer en Marieke Schoenmakers

“De beeldkrant neemt veelgestelde vragen weg. Dat scheelt tijd tijdens het spreekuur. En hiermee laten we ook zien dat we een praktijk zijn die met de tijd meegaat.”

“De beeldkrant neemt veelgestelde vragen weg. Dat scheelt tijd tijdens het spreekuur. En hiermee laten we ook zien dat we een praktijk zijn die met de tijd meegaat.”

Bryan Ossendrijver van UwFysio in Utrecht

“Butler.tv maakt de wachttijd draaglijker voor onze patiënten. Patiënten komen hier voor goede zorg in een ontspannen en gezellige sfeer."

“Butler.tv maakt de wachttijd draaglijker voor onze patiënten. Patiënten komen hier voor goede zorg in een ontspannen en gezellige sfeer."

FysioMed: Multidisciplinair (top)sportmedisch centrum in Amsterdam

“De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt ook goed dat de video’s via YouTube getoond worden."

“De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt ook goed dat de video’s via YouTube getoond worden."
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

Het inrichten van je eigen informatiekanaal

Het is heel eenvoudig om je eigen beeldkrant te maken met ons systeem. Vanuit de omgeving kun je gemakkelijk teksten en beelden toevoegen. Je kunt hier je eigen mededelingen plaatsen, maar bijvoorbeeld ook een realtime weerbericht of gebruik een gratis applicatie om informatie te vertonen zoals NOS, YouTube of NU.nl. Het is mogelijk om je eigen huisstijl toe te voegen, zodat het design goed bij jouw organisatie past. In deze video zie je hoe je jouw eigen kanaal kunt inrichten. 

Maak jouw eigen beeldkrant

Maak jouw eigen beeldkrant

In één handomdraai maak je van je beeldscherm een digitale informatiebron. Wij van Butler.tv hebben de meest gebruiksvriendelijke software van Nederland gemaakt. Bekijk de video hiernaast. Geloof je ons niet? Probeer het dan vrijblijvend. Of vraag een gratis demo aan.

Vraag gratis een demo aan

Foto’s en apps tonen in je beeldkrant 

Je kunt eenvoudig foto’s uploaden die op jouw beeldscherm getoond moeten worden. De kwaliteit van de foto’s die je in het systeem uploadt, wordt automatisch gecontroleerd door onze software. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat er een korrelige foto op het beeldscherm verschijnt. Met onze foto-editor kun je de foto’s gemakkelijk bewerken. 

Wil je een applicatie of informatie van een specifieke databron op het kanaal tonen? Veel koppelingen zijn gratis te maken. Voor koppelingen met de premium apps betaal je € 5 per maand. 

Werkt het echt zó simpel? Bekijk de video.

Werkt het echt zó simpel? Bekijk de video.

Probeer onze software 30 dagen gratis. Maak een account aan en ontwerp jouw eigen beeldkrant. Toch niet helemaal wat je zocht? Dan hoef je niet te verlengen, even goede vrienden.

Probeer het 30 dagen gratis

30 dagen gratis proberen 

Wil je niet langer gebruikmaken van een ouderwets prikbord of posters? Wil je klanten, bezoekers of collega’s één duidelijk overzicht bieden? Start dan vandaag met 30 dagen gratis uitproberen of bekijk alvast hoe het werk in onze product tour 

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond