Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Elke week gaat onze maag om 11:00 uur al borrelen. Want dan is het bijna tijd om naar Heerlijk te gaan, onze favoriete broodjeszaak op de Zwolse Marslanden. Slechts drie minuten lopen vanaf ons kantoor!

Als je het verzamelpand SPACEWINNER (waar Heerlijk gevestigd is) binnenkomt, komen de lekkere geuren al op je af. Twee stappen verder begint de wachtrij. Want ja, wij zijn niet de enigen die deze fijne lunchzaak ontdekt hebben.

Vanuit de rij kun je je uitgebreid oriënteren op de verschillende broodjes, soepen en burgers. Deze vind je allemaal op het linnen doek achter de balie. Op een klein, handgeschreven krijtbord staan de wekelijkse specials.

Heerlijk Before
Voorheen gebruikte Heerlijk geprinte doeken als menukaart.

Mogelijkheden digitale menukaart

Lange tijd werkte dit doek prima voor de eigenaar en zijn team. Ondanks dat er af en toe een nieuwe versie geprint moest worden als er een wijziging in het assortiment had plaatsgevonden.

Als ontwikkelaars van narrowcastingsoftware konden wij het natuurlijk niet laten om Jos op de voordelen van een digitale menukaart te wijzen. Dit bespaart de kosten voor het drukwerk, is eenvoudig aan te passen en biedt de mogelijkheid om gasten te verleiden tot het kopen van specifieke producten.

Broodjeszaak Heerlijk kiest voor Butler.tv

20 broodjes gehaktbal-saté, 8 broodjes brie, 7 broodjes piri piri, 18 broodjes hummus (zonder paprika), 2 broodjes zalm, 4 broodjes filet americain, 6 broodjes warme beenham, 8 broodjes oude kaas en 4 vegetarische soepjes later was het zover: broodjeszaak Heerlijk stapte over naar Butler.tv!

Wanneer we nu onze favoriete lunchroom binnenstappen, zien we aan de muur achter de balie twee strakke narrowcastingschermen. Het grote doek is verwijderd en heeft plaats gemaakt voor een digitale menuborden. Die het heerlijke assortiment afwisselt met interessante nieuwsberichten en een welkomstboodschap.

Broodjeszaak Heerlijk Zwolle Narrowcasting Butlertv
De eigenaar is blij met de digitale menukaarten van Butler.tv.

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv</strong>

Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv

Belje.nl levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. “Butler.tv was het puzzelstukje wat nog ontbrak.”

Lees het klantverhaal
Proeflokaal de Boom:

Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.”

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond