Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Elke week gaat onze maag om 11:00 uur al borrelen. Want dan is het bijna tijd om naar Heerlijk te gaan, onze favoriete broodjeszaak op de Zwolse Marslanden. Slechts drie minuten lopen vanaf ons kantoor!

Als je het verzamelpand SPACEWINNER (waar Heerlijk gevestigd is) binnenkomt, komen de lekkere geuren al op je af. Twee stappen verder begint de wachtrij. Want ja, wij zijn niet de enigen die deze fijne lunchzaak ontdekt hebben.

Vanuit de rij kun je je uitgebreid oriënteren op de verschillende broodjes, soepen en burgers. Deze vind je allemaal op het linnen doek achter de balie. Op een klein, handgeschreven krijtbord staan de wekelijkse specials.

Voorheen gebruikte Heerlijk geprinte doeken als menukaart.

Mogelijkheden digitale menukaart

Lange tijd werkte dit doek prima voor de eigenaar en zijn team. Ondanks dat er af en toe een nieuwe versie geprint moest worden als er een wijziging in het assortiment had plaatsgevonden.

Als ontwikkelaars van narrowcastingsoftware konden wij het natuurlijk niet laten om Jos op de voordelen van een digitale menukaart te wijzen. Dit bespaart de kosten voor het drukwerk, is eenvoudig aan te passen en biedt de mogelijkheid om gasten te verleiden tot het kopen van specifieke producten.

Broodjeszaak Heerlijk kiest voor Butler.tv

20 broodjes gehaktbal-saté, 8 broodjes brie, 7 broodjes piri piri, 18 broodjes hummus (zonder paprika), 2 broodjes zalm, 4 broodjes filet americain, 6 broodjes warme beenham, 8 broodjes oude kaas en 4 vegetarische soepjes later was het zover: broodjeszaak Heerlijk stapte over naar Butler.tv!

Wanneer we nu onze favoriete lunchroom binnenstappen, zien we aan de muur achter de balie twee strakke narrowcastingschermen. Het grote doek is verwijderd en heeft plaats gemaakt voor een digitale menukaart. Die het heerlijke assortiment afwisselt met interessante nieuwsberichten en een welkomstboodschap.

De eigenaar is blij met de digitale menukaarten van Butler.tv.

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat is één van Europa’s grootste producenten in vloeren en entreezones. Op vier van haar locaties hangen narrowcastingschermen.

Lees het klantverhaal
‘Ook zonder technische kennis kun je met Butler.tv werken.'

‘Ook zonder technische kennis kun je met Butler.tv werken.'

In een zwaar concurrerende en dynamische markt is het belangrijk dat je voorop blijft lopen. Cotap is hier ijzersterk in en past onder andere narrowcasting toe om dit te bewerkstelligen. Hoe ze dit precies aanpakken?

Lees het klantverhaal