Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

"We hebben best lang getwijfeld of narrowcasting iets voor ons was en of het bij ons interieur pastte”, vertelt Edwin Kat van Proeflokaal de Boom in Alkmaar. Het gezellige bourgondische café werd in 1986 het café geopend door Freddy Heineken en is een gezellige bruine kroeg. Met veel houten elementen, velours gordijnen, ingelijste posters en emaille borden van biermerken aan de muren. “Na veel wikken en wegen besloten we om het toch te doen.”

Aandacht

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.” Op het scherm worden foto’s, video’s, de openingstijden en wisselende speciaalbieren getoond. “Het scherm heeft zijn effect. We merken dat er meer aandacht is voor de bieren die we op het scherm tonen”, aldus Kat.

Butler TV Proeflokaal De Boom
In Proeflokaal de Boom worden gasten warm verwelkomd door het scherm en zien zij de lekkerste speciaalbieren voorbij komen.

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

“We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit", aldus Simone Wingender van Fysiomed.

Lees het klantverhaal
<strong>Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio</strong>

Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio

De wachttijd wordt goed benut door de Utrechtse fysiotherapiepraktijk. Op de schermen zijn o.a. video’s, nieuws- en weerberichten te zien. 

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond