Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv

Belje.nl levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. “Hebben we iets niet? Dan trekken we aan de bel en zoeken we partners die het wel hebben”, vertelt Freddy Algra, eigenaar van Belje.nl. “Butler.tv was het puzzelstukje wat nog ontbrak.”

Zwarte schermen

In het werkveld, maar ook in hun dagelijks leven, komen de mannen van Belje.nl regelmatig bedrijven tegen waarbij de narrowcasting nog te wensen overlaat. Zo ook bij de plaatselijke supermarkt, vertelt Freddy’s collega Peter Jan Hoogland. “Elke keer als ik boodschappen doe zie ik een zwart scherm. Zonde!”

Stabiele software

Dat moet toch anders kunnen, dachten de ICT-specialisten. Dus ging Freddy op zoek naar een gebruiksvriendelijke narrowcastingsysteem. “We houden van software die goed en stabiel draait. En dat er korte lijnen zijn als er eens wat is”, legt hij uit. “Zo kwam ik bij Butler.tv terecht. Butler.tv is eenvoudig en no-nonsense. Dat past bij ons.” 

Proef op de som

Enthousiast ging Belje.nl met Butler.tv aan de slag. Voordat ze de software bij haar klanten wegzette, nam de ICT-dienstverlener eerst zelf de proef op de som. In haar kantoren in Drachten, Hoogeveen en Assen had ze Butler.tv in een mum van tijd 24/7 draaien. Binnenkort wordt daar ook het kantoor in Emmen aan toegevoegd. 

‘KKDWD’

Oenoud Postma van Bremer Kantoorcentrum b.v., met wie Belje.nl de huisvesting deelt en al jarenlang nauw samenwerkt, is ook enthousiast over de narrowcasting. “Zonder er ook maar iets vanaf te weten ben ik in de designomgeving aan de slag gegaan. Vrij vlot had ik de presentaties op het scherm draaien. Ik ben geen goeroe, dus als ik het aan de praat krijg dan kan iedereen het.” ‘KKDWD’, noemt Oenoud Postma het ook wel. “Een kind kan de was doen.”  

Enthousiaste reseller

Na de geslaagde proef hebben Belje.nl en Butler.tv hun samenwerking geformaliseerd. Accountmanager Peter Jan gaat namens de ICT-specialist vol enthousiasme op pad om hun bestaande en potentiële klanten te enthousiasmeren voor hun nieuwste product. Peter Jan: “We zijn blij dat we Butler.tv in ons full-service-ICT-portfolio op konden nemen.”

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Proeflokaal de Boom:

Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.”

Lees het klantverhaal
In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

“We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit", aldus Simone Wingender van Fysiomed.

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond