In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

Synergie. Van je lichaam, geest en je energie. Daar draait het om bij Fysiomed. Het multidisciplinair (top)sportmedisch centrum in Amsterdam helpt sporters, als Clarence Seedorf en Edwin van der Sar, om het beste uit zichzelf te halen.

‘Het is een wonder’

Ook Beau van Erven Dorens is een veel geziene klant. De vele marathons en monstertochten waar hij aan deelneemt eisen regelmatig hun tol. “Het een wonder is hoe Fysiomed mij elke keer weer oplap”, schrijft hij op de website van Fysiomed.

Vermaak in de wachtkamer

Als Beau weer eens staat te wachten op zijn fysioconsult, kan hij vanaf nu genieten van vermakende video’s en informerende boodschappen. Want Fysiomed maakt sinds november 2020 met plezier gebruik van Butler.tv.

Gezellige informatievoorziening

“Onze tv-schermen worden eindelijk gebruikt”, vertelt Simone Wingender van Fysiomed enthousiast. “We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit.”

Duidelijk en gemakkelijk

Het was niet lastig om met Butler.tv te starten, vertelt Simone: “De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt ook goed dat de video’s via YouTube getoond worden. Hierdoor kunnen we grote bestanden tonen.”

Meedenken een pre

“Ik zou Butler.tv aanraden omdat er echt meegedacht wordt met de wensen van het bedrijf. Daarbij is de communicatie duidelijk en snel”, besluit ze.

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat is één van Europa’s grootste producenten in vloeren en entreezones. Op vier van haar locaties hangen narrowcastingschermen.

Lees het klantverhaal
Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Broodjeszaak Heerlijk stapte over van een menukaart op geprint doek, naar narrowcastingschermen met een digitale menukaart.

Lees het klantverhaal