In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

Synergie. Van je lichaam, geest en je energie. Daar draait het om bij Fysiomed. Het multidisciplinair (top)sportmedisch centrum in Amsterdam helpt sporters, als Clarence Seedorf en Edwin van der Sar, om het beste uit zichzelf te halen.

‘Het is een wonder’

Ook Beau van Erven Dorens is een veel geziene klant. De vele marathons en monstertochten waar hij aan deelneemt eisen regelmatig hun tol. “Het een wonder is hoe Fysiomed mij elke keer weer oplap”, schrijft hij op de website van Fysiomed.

Vermaak in de wachtkamer

Als Beau weer eens staat te wachten op zijn fysioconsult, kan hij vanaf nu genieten van vermakende video’s en informerende boodschappen. Want Fysiomed maakt sinds november 2020 met plezier gebruik van Butler.tv.

Gezellige informatievoorziening

“Onze tv-schermen worden eindelijk gebruikt”, vertelt Simone Wingender van Fysiomed enthousiast. “We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit.”

Duidelijk en gemakkelijk

Het was niet lastig om met Butler.tv te starten, vertelt Simone: “De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt ook goed dat de video’s via YouTube getoond worden. Hierdoor kunnen we grote bestanden tonen.”

Meedenken een pre

“Ik zou Butler.tv aanraden omdat er echt meegedacht wordt met de wensen van het bedrijf. Daarbij is de communicatie duidelijk en snel”, besluit ze.

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio</strong>

Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio

De wachttijd wordt goed benut door de Utrechtse fysiotherapiepraktijk. Op de schermen zijn o.a. video’s, nieuws- en weerberichten te zien. 

Lees het klantverhaal
<strong>Meijvast biedt klanten een podium met narrowcasting</strong>

Meijvast biedt klanten een podium met narrowcasting

Huurders van Meijvast mogen naast de huur van een box ook gebruikmaken van de faciliteiten van het hoofdgebouw, zoals de kantoorruimtes, boardrooms én de narrowcasting. 

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond