In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

Synergie. Van je lichaam, geest en je energie. Daar draait het om bij Fysiomed. Het multidisciplinair (top)sportmedisch centrum in Amsterdam helpt sporters, als Clarence Seedorf en Edwin van der Sar, om het beste uit zichzelf te halen.

‘Het is een wonder’

Ook Beau van Erven Dorens is een veel geziene klant. De vele marathons en monstertochten waar hij aan deelneemt eisen regelmatig hun tol. “Het een wonder is hoe Fysiomed mij elke keer weer oplap”, schrijft hij op de website van Fysiomed.

Vermaak in de wachtkamer

Als Beau weer eens staat te wachten op zijn fysioconsult, kan hij vanaf nu genieten van vermakende video’s en informerende boodschappen. Want Fysiomed maakt sinds november 2020 met plezier gebruik van een Butler.tv wachtkamerscherm.

Gezellige informatievoorziening

“Onze tv-schermen worden eindelijk gebruikt”, vertelt Simone Wingender van Fysiomed enthousiast. “We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit.”

Duidelijk en gemakkelijk

Het was niet lastig om met Butler.tv te starten, vertelt Simone: “De vormgeving is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt ook goed dat de video’s via YouTube getoond worden. Hierdoor kunnen we grote bestanden tonen.”

Meedenken een pre

“Ik zou Butler.tv aanraden omdat er echt meegedacht wordt met de wensen van het bedrijf. Daarbij is de communicatie duidelijk en snel”, besluit ze.

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv</strong>

Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv

Belje.nl levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. “Butler.tv was het puzzelstukje wat nog ontbrak.”

Lees het klantverhaal
Proeflokaal de Boom:

Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.”

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond