Demonstratie Butler.tv: digitaal of bij jou op locatie

Vul het contactformulier in, dan maken we een afspraak. En zien we jou binnenkort. Digitaal of bij jou op locatie.

Plan direct je afspraak Wij nemen snel contact met je op over de afspraak.

Narrowcasting: wat is dat ook alweer?

Dat leggen we je uit. Narrowcasting is een communicatiemiddel, waarmee bedrijven hun doelgroep informeren, vermaken of verleiden met behulp van visuele content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten over actuele weers- en verkeersinformatie, verjaardagen, KPI’s, wachttijden, planningen, vacatures, welkomstberichten en veiligheids- of productinformatie.

Doelgericht communiceren

Om content als tekst, beelden, video's en data op een beeldscherm te tonen heb je narrowcasting software nodig. Daar komen wij in beeld. Met Butler.tv maak je in no-time van elk beeldscherm een beeldkrant, digitaal reclamebord of infokanaal. Je kunt het ook inzetten voor interne communicatie, als wachtkamerscherm of digitale menukaart

Butler.tv in 100 seconden

Butler.tv in 100 seconden

Maak kennis met Butler.tv. En ontdek hoe je jouw doelgroep razendsnel infomreert over het het laatste nieuws, actuele wachttijden, weers- en verkeersinformatie, KPI’s, planningen, verjaardagen, vacatures, veiligheids- of productinformatie en welkomstberichten. Met Butler.tv ontwerp je supersnel de mooiste presentaties en zorg je ervoor dat jouw doelgroep altijd op de hoogte is.

Vraag een gratis demo aan.

Vier voorbeelden uit de praktijk

 

1. Huisarts maakt van Butler.tv een wachtkamerscherm

Ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, tandartsen, apotheken, fysiotherapiepraktijken en andere zorginstellingen gebruiken narrowcasting om hun patiënten of cliënten te informeren en vermaken tijdens het wachten op hun afspraak. Daarmee zorgen ze ervoor dat de wachttijd prettiger ervaren wordt en nemen ze direct mogelijke vragen weg. Dat vertelt huisarts Marloes: “Het narrowcasting scherm neemt veelgestelde vragen weg. Dat scheelt tijd tijdens het spreekuur.”

Huisartsenpraktijk Beumer Schoenmaker Zwolle Gebruikt Butlertv
Huisartsenpraktijk Beumer en Schoenmakers gebruikt Butler.tv als wachtkamerscherm.

2. Productiebedrijf zet ons in voor interne communicatie

Productiebedrijven als Cotap B.V. gebruiken narrowcasting om snel boodschappen te verspreiden naar hun collega's. In no-time hebben marketeers het laatste bedrijfsnieuws op het scherm en informeren zij hun collega's over de nieuwste ontwikkelingen. Dat beaamt ook marketeer Jamie:  “Met Butler.tv kan ik de 140 mensen die hier werken laten zien welke nieuwe concepten er van start zijn gegaan.”

Cotap Header V2
Cotap B.V. zet Butler.tv in voor interne communicatie.

3. Broodjeszaak maakt digitale menukaart met de software

Snackbars, restaurants, hotels en andere horecagelegenheden gebruiken narrowcasting om hun menukaart op te tonen. Zodat ze altijd de laatste prijzen en het actuele aanbod laten zien. Dat is niet alleen prettig voor de gasten, maar ook voor de horecagelegenheid zelf. Het scheelt geld, want ze hoeven geen fysieke menukaarten opnieuw te laten drukken bij een (prijs)wijziging in het menu. En het biedt de mogelijkheid om specialiteiten en acties snel uit te lichten. Lees meer over digitale menuborden.

Broodjeszaak Heerlijk Zwolle Narrowcasting Butlertv
Broodjeszaak Heerlijk maakt gebruik van digitale menuborden van Butler.tv.

4. Vastgoedbedrijf biedt gratis advertenties via Butler.tv

Vastgoedbedrijf Meijvast B.V. uit Alphen aan den Rijn is vastberaden om haar klanten de beste ervaring te bieden. Daarom mogen haar huurders gebruikmaken van de narrowcasting. “De narrowcasting valt onder de extra faciliteiten die wij onze huurders bieden”, legt Jan uit. “Iedere huurder krijgt de mogelijkheid om gratis een advertentie op het scherm te plaatsen. Ze hoeven hiervoor alleen hun wensen aan te leveren, wij regelen de rest.” 

Meijvast 2
Vastgoedbedrijf Meijvast B.V. biedt haar klanten gratis advertentieruimte met Butler.tv.

Gebruiksvriendelijke narrowcasting software waar je blij van wordt

Butler.tv is gemakkelijk én leuk. Dat besteed je liever niet uit, maar doe je gewoon lekker zelf! Pak hieronder de beelden vast en swipe naar links en rechts. Zo krijg je een goed beeld van onze software.

Toon de informatie die jij wilt tonen. Denk aan nieuws, mededelingen, het weer, data uit jouw dashboard en meer. En het leuke is, je kunt gratis je eigen huisstijl (lettertype, kleurgebruik) toevoegen zodat het er altijd goed uitziet!
Nooit meer een korrelige foto op je scherm. Onze software checkt altijd de kwaliteit van de foto. En wil je de foto aanpassen, of een filter toevoegen? Bewerk dan je foto's met onze gratis en professionele foto-editor. Paint en Photoshop zijn dus verleden tijd!
Gebruik apps (koppelingen) om informatie van databronnen (NOS, Youtube, NU.nl...) te tonen op je kanaal. De meeste apps zijn gratis, de premium apps (bijv. NS treintijden) zijn € 5,- p/m, ongeacht de hoeveelheid schermen.

Hoe verder na de demo?

Tijdens de demo leggen we je uit hoe onze software werkt en hoe je ons product kunt aanschaffen. Hieronder zetten we de stappen voor je op een rij. 

  1. Heb je nog geen proefaccount en wil je onze software na de demo gratis proberen? Maak dan je proefaccount (30 dagen gratis) aan. 
  2. Heb je je keuze gemaakt? Vraag een offerte aan via de prijzenpagina. In overleg met jou starten we je abonnement en verlenen we gratis beeldschermadvies. 
  3. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van de beeldschermen en toebehoren verzorgen. Wil je daar meer informatie over? Bel ons gerust.
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond