Meijvast biedt klanten een podium met narrowcasting

Vastgoedbedrijf Meijvast B.V. uit Alphen aan den Rijn is vastberaden om haar klanten de beste ervaring te bieden. “Als het goed gaat met de huurder, dan gaat het goed met ons”, legt Jan Uitbeijerse uit. Daarom biedt Meijvast opslag/werkplaats boxen die net iets mooier, beter en luxer dan die van haar concurrenten zijn. De huurders mogen daarbij ook gebruikmaken van de faciliteiten van het hoofdgebouw, zoals de kantine inclusief gratis koffie en thee, kantoorruimte, luxe vergaderzaal én de narrowcasting.

Gratis adverteren

“De narrowcasting valt onder de extra faciliteiten die wij onze huurders bieden”, legt Jan uit. “Iedere huurder krijgt de mogelijkheid om gratis een advertentie op het scherm te plaatsen. Ze hoeven hiervoor alleen hun wensen aan te leveren, wij regelen de rest.” Jan’s dochter Marjolein zorgt voor de grafische vormgeving. De plaatsing doet hij zelf, vanaf kantoor of vanuit huis. “Butler.tv is net zo makkelijk als fietsen. Je hoeft geen software te installeren. Gewoon inloggen, content maken, publiceren en klaar! Het is zo simpel, iedereen kan het.”

Meijvast 2
Meijvast biedt haar huurders de optie om gratis te adverteren op haar narrowcastingscherm.

Geen statische diashow

De advertenties van de huurders worden op het narrowcastingscherm afgewisseld met video’s, nieuws- en weerberichten. En als kers op de taart de energieopbrengsten van de zonnepanelen. “De koppeling met Solar Edge is één van de redenen dat ik voor Butler.tv gekozen heb. Ik wilde graag realtime laten zien wat onze zonnepanelen opbrengen.” Realtime informatie, zoals de zonne-energieopbrengst en nieuws, maakt narrowcasting leuk vindt hij. “Anders is het maar zo’n statische diashow.”

Meijvast 3
Met de Solar Edge app toont Meijvast haar zonne-energieopbrengst

Snel geholpen

Ook video’s dragen bij aan een dynamisch geheel. Hiervoor moest nog wel even een alternatieve oplossing gevonden worden. “Dat ligt niet aan Butler.tv hoor, maar aan mijn eigen internet. Wij werken met een 5G simkaart in onze router. Daardoor hebben we niet zo’n vaste verbinding”, legt Jan uit. “Doordat de narrowcasting continu afgespeeld wordt, gaan de gigabytes er hard doorheen. Gelukkig kwam Butler.tv al snel met een goede oplossing.”

Niet te missen

Rondom het hoofdkantoor van Meijvast zijn regelmatig werkzaamheden. Om de huurders hier snel van op de hoogte te brengen, zet Jan deze boodschappen op het scherm. “Ik kan iedereen appen, maar iedereen loopt toch langs het scherm. Het 55 inch scherm is niet te missen. Deze hangt in de entree, vlakbij het koffiezetapparaat. Je kunt er eigenlijk niet omheen.”

Plezierige vakidioten

Waar je ook bijna niet omheen kunt, is onze gloednieuwe website. Ook Jan is dit niet ontgaan. “Wat er staat is allemaal echt waar! Van de twee linkerhanden garantie tot de plezierige vakidioten. Omdat ik mijn licentiekosten afbetaald heb, verdienen ze eigenlijk niets meer aan me. Maar ik word nog gewoon hetzelfde behandeld.”

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio</strong>

Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio

De wachttijd wordt goed benut door de Utrechtse fysiotherapiepraktijk. Op de schermen zijn o.a. video’s, nieuws- en weerberichten te zien. 

Lees het klantverhaal
Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat is één van Europa’s grootste producenten in vloeren en entreezones. Op vier van haar locaties hangen narrowcastingschermen.

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond