Terugblik: succesvolle launch party

Na 42 brainstormsessies, 1337 bakken koffie, 143 designuren, 918 commits en 2569 regels code is het zover! Ons narrowcastingplatform Butler.tv is helemaal klaar voor gebruik. Reden voor een feestje! Daarom vierden wij gisteren de officiële launch van Butler.tv. In dit blog kijken we terug op deze zeer geslaagde middag.

Benny Butler
Maak kennis met Benny Butler!

Ervaar interactieve narrowcasting

Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen door onze eigen Benny Butler, die ze vriendelijk doorverwees naar de eerste etage. Eenmaal boven stapten zij de wereld van de interactieve narrowcasting binnen. Letterlijk. Want het binnentreden door de deur, was voor een sensor de trigger om een vrolijke welkomstboodschap op het scherm te tonen. Dit leverde veel verraste gezichten op. Ook het gemak, waarmee aanpassingen real-time door te voeren zijn, viel bij de bezoekers goed in de smaak.

Nieuwe ideeën

Onder het genot van een hapje en een drankje vlogen de ideeën al snel over tafel. Van interactieve schermen in showrooms tot koppelingen met systemen als Wordpress en Exact Online. Waardevolle input waar onze developers zeker mee aan de slag gaan!

Gezellige inspirerende middag

Na een gezellige middag gingen de gasten naar huis, met een goed gevulde maag (eigenaar Maarten had een heerlijke tapastafel verzorgd) en nieuwe inspiratie.

Wat nu?

We hebben maanden naar de lancering van ons product toegewerkt. Nu het zover is, gaat het pas echt beginnen! We kijken uit naar de eerste feedback van onze klanten en naar samenwerkingen met resellers die onze software aan hun eigen portfolio toe kunnen voegen.

 

Butler Launch Party
Proost op een succesvolle launch!

Launch party gemist?

Heb je onze launch party gemist, maar wil je toch graag een demonstratie van onze software? Neem dan contact met ons op via 085 13 04 174 of stuur een e-mail.

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

We are ready to serve

We are ready to serve

Na maanden van hard werken is het zover. Onze gloednieuwe narrowcastingsoftware Butler.tv is live! Maak nu gratis een account aan.

Lees het blog
Relatiedag: 'Gezellig en inspirerend'

Relatiedag: 'Gezellig en inspirerend'

We hebben genoten van persoonlijke gesprekken, de positieve reacties op onze demonstraties en de interessante brainstormsessie over IoT.

Lees het blog
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond