Relatiedag: 'Gezellig en inspirerend'

Onze eerste relatiedag is een feit! Wat hebben we genoten van persoonlijke gesprekken, de positieve reacties op onze demonstraties en de interessante brainstormsessie over IoT. “Het was een gezellige, inspirerende, leerzame en informele middag”, aldus één van de bezoekers.

Brainstorm biedt nieuwe inzichten over IoT en narrowcasting

"Hoe kun je IoT en narrowcasting met elkaar verbinden, om nóg meer impact met je communicatie- en marketingboodschappen te maken?" Dit was de vraag die wij onze gasten stelden tijdens de brainstormsessie. Ze kwamen met interessante ideeën: van het stimuleren van duurzaam gedrag van medewerkers en connected boerenbedrijven tot het helpen van festivalbezoekers om lange wachtrijen te vermijden.

We gaven een narrowcasting starterskit weg

De IoT-sessie was niet het enige moment waarop de bezoekers hun creatieve brein aanspraken. Ze konden ook allemaal deelnemen aan onze prijsvraag. Het winnende idee werd beloond met de narrowcasting starterskit ter waarde van €2670.

Dit zit er in de starterskit:

✔ Gratis narrowcasting softwarelicentie
✔ Een Chromebit mediaplayer
✔ Een maatwerk template in jouw eigen huisstijl
✔ Advies over je communicatiestrategie
✔ Advies bij positiebepaling narrowcastingscherm

Fotocollage van de relatiedag.

En de winnaar is...

Alle ideeën werden beoordeeld op de realiseerbaarheid, toepasbaarheid én vooral de meerwaarde voor de gebruikers van ons narrowcastingplatform. Het idee van Miranda Vrieling sloot het beste aan op deze criteria. Met de starterskit wil zij, in combinatie met IoT-sensoren, proactief inspelen op bezoekers de Evenementenhal Hardenberg waar ze werkt. Daar gaan wij haar bij helpen! De nieuwe opties die hiervoor ontwikkeld worden, zijn na de realisatie van dit project door alle licentiehouders van Butler.tv te gebruiken.

Relatiedag gemist?

Jammer! Maar niet getreurd, we organiseren regelmatig evenementen voor onze relaties. Wil je op de hoogte houden van onze evenementen? Leuk! Laat het ons weten.

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Narrowcasting en IoT

Narrowcasting en IoT

IoT biedt bedrijven namelijk de mogelijkheid om direct contact te leggen met klanten en, via narrowcastingschermen, rechtstreeks te interacteren.

Lees het blog
Butler.tv daagt ICT-studenten uit

Butler.tv daagt ICT-studenten uit

Gedurende tien weken werken Henrico Pops en Alexander Kranenborg aan een prototype, dat sensoren verbindt met ons narrowcastingplatform.

Lees het blog
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond