Butler.tv daagt ICT-studenten uit

Op 8 april zijn Henrico Pops en Alexander Kranenborg begonnen als stagiairs bij Butler.tv. Gedurende tien weken werken zij aan een prototype, dat sensoren verbindt met ons narrowcastingplatform.

“Met dit prototype kunnen IoT-sensoren informatie delen met ons platform en acties triggeren op de schermen. Denk bijvoorbeeld aan een brandmelder, die bij een noodsituatie de beeldschermen activeert om de dichtstbijzijnde uitgang weer te geven”, legt Jan Kolk, stagebegeleider en mede-eigenaar van Butler.tv, uit.

Een uitdagende en leerzame stageopdracht, waar de tweedejaars ICT-studenten van Windesheim hun kennis goed in kwijt kunnen. “De opdracht sluit heel goed aan op onze studie”, vertelt Alexander. “We gebruiken hier veel technieken die we ook op school geleerd hebben, zoals .NET Core en Javascript.” Voor zijn klasgenoot Henrico gaven deze technieken de doorslag in zijn stagekeuze: “Bij Butler.tv gebruiken ze moderne tools om het ontwikkelproces zo efficiënt mogelijk te maken. Veel bedrijven lopen hierin achter. Ook de schaalbaarheid en onderhoudbaarheid van de applicatie doen ze hier heel goed. Daar zou ik graag meer over leren, want veel bedrijven lopen tegen deze vraagstukken aan.”

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Waarom een narrowcastingscherm kopen?

Waarom een narrowcastingscherm kopen?

Waarom moet je investeren in een professioneel narrowcastingscherm, als je ook een tv bij de MediaMarkt kunt kopen? Wij leggen het uit.

Lees het blog
Altijd relevante content op je scherm

Altijd relevante content op je scherm

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Met de planningsmodule bepaal jij wat, wanneer en waar te zien is.

Lees het blog