Butler.tv daagt ICT-studenten uit

Op 8 april zijn Henrico Pops en Alexander Kranenborg begonnen als stagiairs bij Butler.tv. Gedurende tien weken werken zij aan een prototype, dat sensoren verbindt met ons narrowcastingplatform.

“Met dit prototype kunnen IoT-sensoren informatie delen met ons platform en acties triggeren op de schermen. Denk bijvoorbeeld aan een brandmelder, die bij een noodsituatie de beeldschermen activeert om de dichtstbijzijnde uitgang weer te geven”, legt Jan Kolk, stagebegeleider en mede-eigenaar van Butler.tv, uit.

Een uitdagende en leerzame stageopdracht, waar de tweedejaars ICT-studenten van Windesheim hun kennis goed in kwijt kunnen. “De opdracht sluit heel goed aan op onze studie”, vertelt Alexander. “We gebruiken hier veel technieken die we ook op school geleerd hebben, zoals .NET Core en Javascript.” Voor zijn klasgenoot Henrico gaven deze technieken de doorslag in zijn stagekeuze: “Bij Butler.tv gebruiken ze moderne tools om het ontwikkelproces zo efficiënt mogelijk te maken. Veel bedrijven lopen hierin achter. Ook de schaalbaarheid en onderhoudbaarheid van de applicatie doen ze hier heel goed. Daar zou ik graag meer over leren, want veel bedrijven lopen tegen deze vraagstukken aan.”

Foto van Henrico Pops

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Narrowcasting en IoT

Narrowcasting en IoT

IoT biedt bedrijven namelijk de mogelijkheid om direct contact te leggen met klanten en, via narrowcastingschermen, rechtstreeks te interacteren.

Lees het blog
Relatiedag: 'Gezellig en inspirerend'

Relatiedag: 'Gezellig en inspirerend'

We hebben genoten van persoonlijke gesprekken, de positieve reacties op onze demonstraties en de interessante brainstormsessie over IoT.

Lees het blog
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond