We are ready to serve

Na maanden van hard werken is het dan eindelijk zover. Onze gloednieuwe narrowcastingsoftware Butler.tv is live! Maak nu gratis een account aan en begin vandaag nog met het ontwerpen en uitzenden van jouw eigen kanaal.

Wat is narrowcasting ook alweer? 

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, wordt door bedrijven ingezet ter ondersteuning van de communicatie. Met behulp van beeldschermen worden klanten, werknemers, patiënten en andere doelgroepen, voorzien van relevante visuele content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanbiedingen, productinformatie, wachttijden, KPI’s, verjaardagen, vacatures en welkomstberichten.

 

Butler Tv Gestart
Butler.tv narrowcastingsoftware

Maak nu gratis gebruik van Butler.tv

Vandaag lanceren wij de gratis bètaversie van Butler.tv. Dat betekent dat we
de komende maanden hard blijven werken om de software nog gebruiksvriendelijker en veelzijdiger te maken. Jouw inbreng is hierbij van harte welkom! Maak een account aan en probeer de software 30 dagen gratis. Daarna stopt het abonnement automatisch als je geen betaalde variant aanschaft. Dus geen addertjes. Gewoon echt vrijblijvend uitproberen.

Wat zit er in de bètaversie?

In de bètaversie kun je diverse kanalen inrichten, geheel in jouw eigen huisstijl. Je kunt hiervoor gebruik maken van de beschikbare templates of jouw eigen template (laten) ontwerpen. De kanalen zijn decentraal te beheren en kunnen real-time aangepast worden.

Next steps

We hebben al een mooie lijst met nieuwe features op onze planning staan. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: binnenkort zal Butler.tv niet alleen communiceren, maar ook de interactie aangaan met je doelgroep.

Voor wie?

Butler.tv is zo ontworpen dat je ook zonder technische kennis de mooiste kanalen kunt maken. De software is zeer geschikt voor entertainment-, promotie- en communicatiedoeleinden in branches zoals de horeca, retail, hotels, zorg en het onderwijs.

Waarom ‘Butler.tv’?

De naam van ons product staat symbool voor onze doelstelling. Net als een butler willen wij onze klanten een optimale ervaring bieden. Daarbij hoort natuurlijk een uitstekende service. Nu we live zijn, zijn we er helemaal klaar voor om onze eerste klanten te ‘serveren’. Kortom: we are ready to serve!

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

“We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit", aldus Simone Wingender van Fysiomed.

Lees het klantverhaal
Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat is één van Europa’s grootste producenten in vloeren en entreezones. Op vier van haar locaties hangen narrowcastingschermen.

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond