Digitale menukaart voor MplusKASSA

Meer omzet genereren, zonder daar extra moeite voor te doen? Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk. Speciaal voor MplusKASSA-gebruikers hebben wij een app ontwikkeld, die hun kassasysteem koppelt met onze narrowcastingsoftware. Hiermee creëer je in een handomdraai een digitale menukaart. Die altijd up-to-date is. Zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen. Deze digitale menukaart app is tijdens de Horecava vakbeurs, van 13 t/m 16 januari, voor het eerst te zien op de Mplus stand in de RAI in Amsterdam.

Zo werkt de digitale menukaart app

Geen geklooi, of onnodig tijdverlies, meer met het bijhouden van prijzen in meerdere systemen. Zodra de voorraad of prijzen in MplusKASSA gewijzigd worden, past de digitale menukaart op het beeldscherm zich hier automatisch op aan. Zo hebben de gasten altijd actuele (prijs)informatie en kan de horeca-ondernemer zich volledig focussen op het verlenen van de beste service.

Speciale features:

  • Digitale menukaart
  • Combinatiedeals
  • Dagdeals

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de digitale menukaart app.

Dit kost een digitale menukaart

De digitale menukaart app (de koppeling tussen Butler.tv en MplusKASSA) kost € 60,- excl. btw per jaar. Daarnaast betaal je licentiekosten voor de software. Deze bedragen € 29,95,- excl. btw per scherm, per maand.

Digitale menukaart voor gebruikers van MplusKASSA

Digitale menukaart voor gebruikers van MplusKASSA

Speciaal voor MplusKASSA-gebruikers hebben wij een app ontwikkeld, die hun kassasysteem koppelt met onze narrowcastingsoftware. Hiermee creëer je in een handomdraai een digitale menukaart.

Meer weten over deze handige koppeling?

Is het echt zo simpel?

Ja. Echt. Geloof je ons (nog) niet? Dan dagen we je uit om het zelf te testen. Gratis en vrijblijvend. Vraag een proefaccount aan.

Ben jij reseller van MplusKASSA?

En lijkt de digitale menukaart app jou een interessante aanvulling op je aanbod? Dan werken we graag met jou samen. Neem contact met ons op via +31 85 130 4174 of stuur een e-mail.

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Broodjeszaak Heerlijk stapte over van een menukaart op geprint doek, naar narrowcastingschermen met een digitale menukaart.

Lees het klantverhaal
Digitale menukaart voor MplusKASSA

Digitale menukaart voor MplusKASSA

Creëer in een handomdraai een digitale menukaart. Die altijd up-to-date is. Zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen.

Lees het blog
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond