Mplus presenteert digitale menukaart op Horecava

Meer omzet genereren, zonder daar extra moeite voor te doen? Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk. Speciaal voor MplusKASSA-gebruikers hebben wij een app ontwikkeld, die hun kassasysteem koppelt met onze narrowcastingsoftware. Hiermee creëer je in een handomdraai een digitale menukaart. Die altijd up-to-date is. Zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen. Deze digitale menukaart app werd tijdens de Horecava vakbeurs gepresenteerd. 

Zo werkt de digitale menukaart app voor MplusKASSA gebruikers

Zo werkt de digitale menukaart app voor MplusKASSA gebruikers

Geen geklooi, of onnodig tijdverlies, meer met het bijhouden van prijzen in meerdere systemen. Zodra de voorraad of prijzen in MplusKASSA gewijzigd worden, past de digitale menukaart op het beeldscherm zich hier automatisch op aan. Zo hebben de gasten altijd actuele (prijs)informatie en kan de horeca-ondernemer zich volledig focussen op het verlenen van de beste service.

Dit kost een digitale menukaart

De digitale menukaart app (de koppeling tussen Butler.tv en MplusKASSA) kost € 60,- excl. btw per jaar. Daarnaast betaal je licentiekosten voor de software. Bereken hieronder je prijs.

 

Is het echt zo simpel?

Ja. Echt. Geloof je ons (nog) niet? Dan dagen we je uit om het zelf te testen. Gratis en vrijblijvend. Vraag een proefaccount aan.

Ben jij reseller van MplusKASSA?

En lijkt de digitale menukaart app jou een interessante aanvulling op je aanbod? Dan werken we graag met jou samen. Neem contact met ons op via +31 85 130 4174 of stuur een e-mail.

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv</strong>

Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv

Belje.nl levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. “Butler.tv was het puzzelstukje wat nog ontbrak.”

Lees het klantverhaal
Proeflokaal de Boom:

Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.”

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond