Mplus presenteert digitale menukaart op Horecava

Meer omzet genereren, zonder daar extra moeite voor te doen? Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk. Speciaal voor MplusKASSA-gebruikers hebben wij een app ontwikkeld, die hun kassasysteem koppelt met onze narrowcastingsoftware. Hiermee creëer je in een handomdraai een digitale menukaart. Die altijd up-to-date is. Zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen. Deze digitale menukaart app werd tijdens de Horecava vakbeurs gepresenteerd. 

Zo werkt de digitale menukaart app voor MplusKASSA gebruikers

Zo werkt de digitale menukaart app voor MplusKASSA gebruikers

Geen geklooi, of onnodig tijdverlies, meer met het bijhouden van prijzen in meerdere systemen. Zodra de voorraad of prijzen in MplusKASSA gewijzigd worden, past de digitale menukaart op het beeldscherm zich hier automatisch op aan. Zo hebben de gasten altijd actuele (prijs)informatie en kan de horeca-ondernemer zich volledig focussen op het verlenen van de beste service.

Dit kost een digitale menukaart

De digitale menukaart app (de koppeling tussen Butler.tv en MplusKASSA) kost € 60,- excl. btw per jaar. Daarnaast betaal je licentiekosten voor de software. Bereken jouw prijs op onze prijzen pagina.

Is het echt zo simpel?

Ja. Echt. Geloof je ons (nog) niet? Dan dagen we je uit om het zelf te testen. Gratis en vrijblijvend. Vraag een proefaccount aan.

Ben jij reseller van MplusKASSA?

En lijkt de digitale menukaart app jou een interessante aanvulling op je aanbod? Dan werken we graag met jou samen. Neem contact met ons op via +31 85 130 4174 of stuur een e-mail.

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio</strong>

Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio

De wachttijd wordt goed benut door de Utrechtse fysiotherapiepraktijk. Op de schermen zijn o.a. video’s, nieuws- en weerberichten te zien. 

Lees het klantverhaal
<strong>Meijvast biedt klanten een podium met narrowcasting</strong>

Meijvast biedt klanten een podium met narrowcasting

Huurders van Meijvast mogen naast de huur van een box ook gebruikmaken van de faciliteiten van het hoofdgebouw, zoals de kantoorruimtes, boardrooms én de narrowcasting. 

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond