Even wachten op je afspraak? Dat is alleen maar leuk bij UwFysio

“Butler.tv maakt de wachttijd dragelijker voor onze patiënten”, vertelt Bryan Ossendrijver. Samen met zijn compagnon Michael Ton heeft hij twee fysiotherapiepraktijken in Utrecht, in de wijken Zuilen en Ondiep. Patiënten komen hier voor goede zorg in een ontspannen en gezellige sfeer.  

Vermaak

Lang hoeven de patiënten van UwFysio niet te wachten voor een consult. “We zijn nagenoeg altijd op tijd!” legt Michael uit. “Over het algemeen wachten onze patiënten niet meer dan tien minuten.” Die tien minuten worden goed benut door de fysiotherapiepraktijk. Op de schermen in de wachtkamers zijn video’s, nieuws- en weerberichten te zien. Afgewisseld met nuttige praktijkinformatie.

Ondiep
Wachtkamerscherm UwFysio in Ondiep  

Gespreksstof

“Patiënten zijn tevreden over wat er op de schermen afgespeeld wordt. En het zorgt regelmatig voor een goed gespreksonderwerp”, vertelt Michael. “Dan beginnen patiënten bijvoorbeeld over het nieuwsbericht dat zij in de wachtkamer gelezen hebben.” 

Toegankelijk

Bryan en Michael zijn zelf ook erg tevreden over de software. “Butler.tv heeft ons een toegankelijke wijze van narrowcasting opgeleverd. Een systeem waarin iedereen met een kleine investering leuke content kan maken”, vertelt Bryan. “Veel andere systemen vonden wij duur. Butler.tv is een hele goede instap voor ons.”

Persoonlijk

Als laatste geven Bryan en Michael ons nog een tip: “Ga vooral op deze persoonlijke wijze door! Het contact wordt altijd als zeer persoonlijk en prettig ervaren. Jullie zijn zeker niet te beroerd om een stapje extra te doen!”

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

In de wachtkamer van Fysiomed hoeven topsporters zich nooit te vervelen

“We kunnen bezoekers zo beter informeren, dan via de mail. Daarbij ziet de wachtkamer er ook meteen gezelliger uit", aldus Simone Wingender van Fysiomed.

Lees het klantverhaal
Huisartsenpraktijk speelt in op de veranderde patiëntbehoeften

Huisartsenpraktijk speelt in op de veranderde patiëntbehoeften

In deze huisartsenpraktijk in Zwolle wordt veel aandacht besteed aan moderne patiëntcommunicatie. Een wachtkamerscherm is de nieuwste toevoeging.

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond