Systra ICT versterkt toekomstgerichte propositie met narrowcasting

Systra ICT uit Kampen is dé partner bij vooruitgang. Het bedrijf levert oplossingen, die meegroeien met de ambities van haar klanten. Van IT en communicatie tot beveiliging én narrowcasting. Want sinds kort is Systra ICT reseller van Butler.tv.

Bewezen oplossing

“Wat we zelf kunnen doen, doen we goed. Maar als we een andere expertise nodig hebben, dan zoeken we versterking. In de vorm van bewezen oplossingen, die onze klanten écht helpen. Dat is Butler.tv”, vertelt Korné Spaan van Systra ICT enthousiast. “Ik hoef niet zelf te knutselen, ik kan Butler.tv gewoon opbellen. Dan weet ik dat het geregeld wordt.”

Verstand van zaken

Als accountmanager denkt Korné veel met zijn klanten mee, over hoe zij hun ICT-omgeving klaarmaken voor de toekomst. Eén van die klanten zocht onlangs een oplossing, waarmee ze medewerkers snel en laagdrempelig kunnen informeren. Met de hulp van Systra ICT werd de keuze voor Butler.tv snel gemaakt. “Als ik een klant een IT-oplossing adviseer, dan wil ik zeker weten dat hij er geen problemen mee ervaart”, vertelt Korné. “Bij Butler.tv weet ik dat ze verstand van zaken hebben.”

Van A-Z ontzorgd

Voor de klanten van Systra ICT is narrowcasting een waardevolle aanvulling op het dienstenpakket. Korné: “Je ziet vaak dat er veel verschillende partijen, bij het installeren en beheren van narrowcasting, betrokken worden. Dankzij de samenwerking met Butler.tv zorgen wij dat onze klanten hierin van A-Z ontzorgd worden.”

Optimaal gebruik

Nu de samenwerking een feit is, kan Korné zijn klanten uitgebreid adviseren over de extra mogelijkheden die narrowcasting hen biedt. “In showrooms of kantines zie je vaak dat schermen uitstaan, omdat ze alleen voor presentaties gebruikt worden. Dezelfde schermen kun je met Butler.tv non-stop gebruiken. Daardoor maak je optimaal gebruik van je investering en straal je professionaliteit uit.”

Uniforme uitstraling

Ook voor bedrijven met meerdere vestigingen ziet Korné mogelijkheden.“Je ziet vaak dat de uitstraling per vestiging verschilt. Terwijl je juist uniformiteit uit wilt stralen. Met Butler.tv kun je dat gemakkelijk centraal regelen en beheren.”

Zoek jij een alles-in-één oplossing?

Van een deskundig ICT-advies, en een slimme systeemintegratie, tot de hard- en software? Dan staan Systra ICT en Butler.tv voor je klaar. Neem contact met ons op

 

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv</strong>

Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv

Belje.nl levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. “Butler.tv was het puzzelstukje wat nog ontbrak.”

Lees het klantverhaal
Proeflokaal de Boom:

Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.”

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond