Butler.tv en Backstage AV zetten in op co-creatie

“Samen bereik je meer dan alleen. Daar geloven wij heilig in”, vertelt Maarten Mensink van Butler.tv. “Daarom zijn wij blij dat wij in Backstage AV een samenwerkingspartner gevonden hebben, waar wij met veel plezier en vertrouwen naar verwijzen als het gaat om het aanschaffen van narrowcastingschermen en het installeren van de totaaloplossing.”

Een praatje bij een plaatje

Al vanaf 1999 is Richard Bredewold, eigenaar van Backstage AV, gespecialiseerd in het verzorgen van ‘Een plaatje bij een praatje’. Eerst met behulp van beamers en later kwamen daar onder andere touchscreen displays, digiborden, videowalls en narrowcastingsystemen bij. Sinds 2011 doet hij dit onder de naam Backstage AV, samen met zijn team van audiovisuele specialisten. Backstage AV ontwerpt, maakt en onderhoudt eenvoudige en complexe audiovisuele installaties. Voor vergaderruimtes, aula’s, kerkzalen, klaslokalen en bedrijfsrestaurants en elke andere ruimte waar behoefte is aan audiovisuele apparatuur.

Een succesvolle start van de samenwerking

Sinds april 2019 verzorgt Backstage AV ook de levering en installatie van narrowcastingschermen voor Butler.tv in de regio Zwolle. Met succes. De muur in de wachtkamer van huisartsenpraktijk Beumer & Schoenmakers werd vakkundig omgetoverd tot een communicatiekanaal. Waar vroeger een magneetbord met flyers en briefjes hing, prijkt nu een narrowcastingscherm aan de muur. “De installatie was een positieve ervaring. Het scherm is netjes opgehangen en de kabels zijn mooi weggewerkt”, aldus huisarts Marloes Beumer.

Huisartsenpraktijk Beumer Schoenmaker Zwolle Gebruikt Butlertv
Bij huisartsenpraktijk Beumer Schoenmaker prijkt nu een wachtkamerscherm aan de muur.

Ook broodjeszaak Heerlijk op de Marslanden in Zwolle werd voorzien van twee prachtige schermen. “Ik dacht eerst, dat hang ik zelf wel op. Maar ik ben toch blij dat ik het heb laten installeren”, vertelt eigenaar Jos Termeulen. “We krijgen leuke reacties en vele complimenten!”

Broodjeszaak Heerlijk Zwolle Narrowcasting Butlertv
Ook broodjeszaak Heerlijk wordt van mooie digitale menukaarten voorzien.

Gouden combinatie

Na deze succesvolle vuurdoop, weten de partijen het zeker: de software van Butler.tv en de hardware en installaties van Backstage AV zijn een gouden combinatie. “Ik geloof in co-creatie”, vertelt Richard Bredewold. “En ik houd van partnerships die mij een ‘status aparte’ geven. Butler.tv is een Zwols bedrijf dat deze visie met mij deelt. Samen kunnen wij hele mooie dingen doen.”

Zoek jij een alles-in-één narrowcastingoplossing?

Van de soft- én hardware tot een vakkundige installatie? Dan staan onze teams voor je klaar. Bel +31 85 130 4174 of mail voor meer informatie.

 

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv</strong>

Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv

Belje.nl levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. “Butler.tv was het puzzelstukje wat nog ontbrak.”

Lees het klantverhaal
Proeflokaal de Boom:

Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.”

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond