Butler.tv en Backstage AV zetten in op co-creatie

“Samen bereik je meer dan alleen. Daar geloven wij heilig in”, vertelt Maarten Mensink van Butler.tv. “Daarom zijn wij blij dat wij in Backstage AV een samenwerkingspartner gevonden hebben, waar wij met veel plezier en vertrouwen naar verwijzen als het gaat om het aanschaffen van narrowcastingschermen en het installeren van de totaaloplossing.”

Een praatje bij een plaatje

Al vanaf 1999 is Richard Bredewold, eigenaar van Backstage AV, gespecialiseerd in het verzorgen van ‘Een plaatje bij een praatje’. Eerst met behulp van beamers en later kwamen daar onder andere touchscreen displays, digiborden, videowalls en narrowcastingsystemen bij. Sinds 2011 doet hij dit onder de naam Backstage AV, samen met zijn team van audiovisuele specialisten. Backstage AV ontwerpt, maakt en onderhoudt eenvoudige en complexe audiovisuele installaties. Voor vergaderruimtes, aula’s, kerkzalen, klaslokalen en bedrijfsrestaurants en elke andere ruimte waar behoefte is aan audiovisuele apparatuur.

Een succesvolle start van de samenwerking

Sinds april 2019 verzorgt Backstage AV ook de levering en installatie van narrowcastingschermen voor Butler.tv in de regio Zwolle. Met succes. De muur in de wachtkamer van huisartsenpraktijk Beumer & Schoenmakers werd vakkundig omgetoverd tot een communicatiekanaal. Waar vroeger een magneetbord met flyers en briefjes hing, prijkt nu een narrowcastingscherm aan de muur. “De installatie was een positieve ervaring. Het scherm is netjes opgehangen en de kabels zijn mooi weggewerkt”, aldus huisarts Marloes Beumer.

Bij huisartsenpraktijk Beumer Schoenmaker prijkt nu een wachtkamerscherm aan de muur.

Ook broodjeszaak Heerlijk op de Marslanden in Zwolle werd voorzien van twee prachtige schermen. “Ik dacht eerst, dat hang ik zelf wel op. Maar ik ben toch blij dat ik het heb laten installeren”, vertelt eigenaar Jos Termeulen. “We krijgen leuke reacties en vele complimenten!”

Ook broodjeszaak Heerlijk wordt van mooie digitale menukaarten voorzien.

Gouden combinatie

Na deze succesvolle vuurdoop, weten de partijen het zeker: de software van Butler.tv en de hardware en installaties van Backstage AV zijn een gouden combinatie. “Ik geloof in co-creatie”, vertelt Richard Bredewold. “En ik houd van partnerships die mij een ‘status aparte’ geven. Butler.tv is een Zwols bedrijf dat deze visie met mij deelt. Samen kunnen wij hele mooie dingen doen.”

Zoek jij een alles-in-één narrowcastingoplossing?

Van de soft- én hardware tot een vakkundige installatie? Dan staan onze teams voor je klaar. Bel +31 85 130 4174 of mail voor meer informatie.

 

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat: ‘Op technisch vlak is Butler.tv een ontzorging’

Hamat is één van Europa’s grootste producenten in vloeren en entreezones. Op vier van haar locaties hangen narrowcastingschermen.

Lees het klantverhaal
Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Broodjeszaak Heerlijk stapte over van een menukaart op geprint doek, naar narrowcastingschermen met een digitale menukaart.

Lees het klantverhaal