Communicatiebureau Afslagzuid versterkt haar propositie met Butler.tv

Het bureau voor creatieve communicatie, dat is Afslagzuid. Wat je op communicatiegebied ook nodig hebt, eigenaren Suzanne en Marcel Sloots regelen het voor je.

Van een website tot een complete herpositionering en van een logo tot een multimediale campagne. En nu ook narrowcasting! "Narrowcasting is een mooie aanvulling op onze dienstverlening", legt Marcel uit. "Met Butler.tv kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden."

Totaalpakket voor zorgprofessionals

Binnen het brede scala aan klanten van Afslagzuid, vind je opvallend veel zorgprofessionals. "Veel bedrijven in deze sector benaderen ons, omdat ze op zoek zijn naar een manier om zich beter te profileren richting hun doelgroep", vertelt Suzanne. Waar men vroeger voor de dichtstbijzijnde zorgprofessional koos, is dit tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Met de komst van het internet is ook deze doelgroep kritischer geworden. Ze vergelijkt zorginstellingen en gaat op zoek naar de aanbieder die bij haar past. Met de toenemende concurrentie, wordt het voor zorginstellingen steeds belangrijker om zich te onderscheiden.

Voor professionals die hiermee aan de slag willen, heeft Afslagzuid een totaalpakket ontwikkeld. Suzanne: "We beginnen met een imagoscan, om te ontdekken wat de professional uniek maakt en hoe hij of zij graag gezien wil worden door de doelgroep. Dit is het fundament voor de nieuwe visuele identiteit, dat bestaat uit een logo, huisstijl en bijpassende praktijkwebsite. Deze is voorzien van de nieuwste communicatiesoftware voor het maken van online afspraken, het plannen van een eConsult of het aanvragen van een herhaalrecept." Met dit totaalpakket biedt Afslagzuid zorgprofessionals een eigen gezicht en een manier om hun communicatieprocessen optimaliseren.

Wachtkamerscherm Butlertv
Wachtkamerscherm neemt vragen weg in huisartsenpraktijk.

Wachtkamermodule

Met Butler.tv wordt hier nog een extra dienst aan toegevoegd: de wachtkamermodule. Een praktische oplossing voor zorgprofessionals, want het neemt veel vragen van cliënten weg. "Door heldere boodschappen te communiceren via wachtkamerschermen worden vragen, die normaal aan de medewerkers gesteld zouden worden, automatisch beantwoord", legt Marcel uit. Zo worden patiënten onder andere voorzien van seizoensgebonden gezondheidsinformatie en vermakende content. "De inhoud van de schermen creëren we samen met de zorgprofessional, zodat deze aansluit bij hun identiteit."

"De wachtkamermodule is niet alleen voor de zorgsector interessant", benadrukt Suzanne. "Ieder bedrijf dat wisselende informatie heeft en dit op een opvallende en snelle manier wil delen met zijn doelgroep, kan hier gebruik van maken."

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

<strong>Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv</strong>

Belje.nl uit Drachten verbreedt ICT-portfolio met Butler.tv

Belje.nl levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. “Butler.tv was het puzzelstukje wat nog ontbrak.”

Lees het klantverhaal
Proeflokaal de Boom:

Proeflokaal de Boom: "Er is meer aandacht voor de bieren die we op het scherm tonen.”

Sinds 2020 maakt het proeflokaal gebruik van Butler.tv. “We zijn erg blij met ons besluit. Het scherm past goed in het geheel; het is niet te schreeuwerig of te prominent aanwezig.”

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond