Narrowcasting presentaties maken

Afbeeldingen met rare formaten, veel pixels en slecht leesbare teksten. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel eens voorbij zien komen op narrowcasting schermen. Dat is ook niet zo vreemd. Als je geen grafisch vormgever bent, is het nog best lastig om een mooie narrowcasting presentatie te maken. ‘Dat moet anders kunnen’, dachten wij. En dat kon zeker. Met deze nieuwe functionaliteiten kan iedereen zelf mooie narrowcasting presentaties maken!

Wat hebben we toegevoegd?

1. Foto-editor: pas afbeeldingen realtime aan

We hebben een handige foto-editor toegevoegd aan onze software, waarmee je foto’s kunt bijsnijden op het juiste formaat en bewerken met prachtige filters en overlays. Ook kun je gemakkelijk tekst aan de foto toevoegen.

Handige foto-editor! Hiermee heb je geen Photoshop of Paint meer nodig.

2. Kwaliteitsbewaking: altijd de ideale fotogrootte voor jouw scherm

De software geeft bij het uploaden van een foto meteen aan of deze geschikt is voor het gebruik op jouw narrowcastingscherm. Waar een foto op een computer er nog redelijk goed uitziet, kan dat op een groot scherm natuurlijk een heel ander beeld geven. Daarom kun je in onze software alleen foto’s uploaden met een minimale resolutie van minimaal 1920 x 1080 pixels. Foto’s met deze resolutie zorgen voor de beste ervaring.

Heb je zelf geen afbeeldingen in deze resolutie?

Dan kun je gebruik maken van gratis of betaalde stockfotowebsites. In dit blog vind je een lijst met de beste (gratis) stockfotowebsites. Let natuurlijk goed op de rechten van de foto als je hem gratis download. Het kan zijn dat je de naam van de fotograaf moet vermelden om hem te mogen gebruiken. Kies daarom zo veel mogelijk voor afbeeldingen die compleet rechtenvrij zijn.

Snij eenvoudig een foto bij.

3. Mediabibliotheek: afbeeldingen structureren en makkelijk vinden

Je kunt al je foto’s terugvinden in de overzichtelijke mediabibliotheek. Ook hier kun je afbeeldingen bewerken, die dan als kopie opgeslagen worden. Want het is wel zo fijn dat je de originele foto nog hebt. Je kunt je foto’s ook ordenen door ze aan categorieën toe te voegen, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden.

Al je foto's in één overzicht in de mediabibliotheek.

Wat betekent dit voor jou?

  • Alles wat je nodig hebt om zelf een mooie narrowcasting presentatie te maken op één plek.
  • Met onze narrowcasting software weet je zeker dat je alleen foto’s gebruikt die goed weergegeven worden op je narrowcasting scherm.
  • Je kunt je foto’s direct in de narrowcastingsoftware bewerken en opslaan. Photoshop of Paint hoef je dus niet meer te gebruiken.
  • Al je foto’s worden bewaard in de mediabibliotheek en zijn gemakkelijk in te delen in categorieën.

Benieuwd hoe de software eruit ziet? Probeer het 30 dagen gratis

Niet gevreesd, wij doen niet aan automatisch verlengen of verborgen kosten. Gratis is gewoon echt gratis. Vind je de software gaaf, te gek! Mis je iets? Dan ontvangen we graag je feedback.

Probeer de software gratis uit.

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Zo maak je jouw eerste kanaal

Zo maak je jouw eerste kanaal

In dit blog, met handige how-to video, leer je hoe je in een paar stappen een narrowcasting presentatie (kanaal) aanmaakt en inricht.

Lees het blog
How-to video: scherm koppelen

How-to video: scherm koppelen

Met deze korte how-to video leggen we je uit hoe je jouw narrowcasting presentatie gemakkelijk op één of meerdere schermen weergeeft.

Lees het blog