Een huisstijl aanmaken

Kijk mee hoe je een huisstijl aanmaakt.

In de volgende video laten we je graag zien hoe je in een paar simpele stappen een huisstijl binnen Butler.tv vastlegd. In een vervolg video kan je kijken hoe je de huisstijl kan gebruiken

Met een huisstijl leg je de basis look en feel vast van je narrowcasting uiting vast.

Stappenplan huisstijl maken

1. Geef je huisstijl een naam
  2. Klik op "Ga door naar stap 2"
  3. Voer de primaire en secundaire kleur in van je huisstijl.
  4. Klik op "Ga door naar stap 3"
  5. Voer de Tekstkleur in en selecteer een lettertype en de gewenste dikte bij de primaire tekst instellingen en controleer je selectie bij het voorbeeld.
  6. Voer de Tekstkleur in en selecteer een lettertype en de gewenste dikte bij de secundaire tekst instellingen en controleer je selectie bij het voorbeeld.
  7. Klik op "Opslaan"

Je huisstijl is klaar voor gebruik!

Met al deze kennis ben jij snel een Butler expert

In onze kennisbank vind je nog veel meer handige informatie

Collega's die al een account hebben uitnodigen. Lees het stappen plan of bekijk de video.

Collega's die al een account hebben uitnodigen. Lees het stappen plan of bekijk de video.

In een paar simpele stappen een collega uitnodigen.

Lees het artikel
Collega's die nog geen account hebben uitnodigen.

Collega's die nog geen account hebben uitnodigen.

In een paar simpele stappen een collega uitnodigen.

Lees het artikel
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond