Collega's die nog geen account hebben uitnodigen.

Kijk mee hoe je een huisstijl aanmaakt.

In de voglende video laten we je graag zien hoe het uitnodigen van een collega die nog geen account werkt. We laten je ook zien hoe de uitnodiging geaccepteerd kan worden.

Een collega uitnodigen dit nog geen account heeft is heel gemakkelijk. Met het onderstaande stappen plan leggen we je uit hoe jij je collega kan uitnodigen.

Stappenplan collega uitnodigen

1. Ga naar de designer. (Login met je account indien nodig)
  2. Klik rechts boven op je naam of organisatie naam.
  3. In het geopende menu kies voor "Organisaties"
  4. Klik op de organisatie waarvoor je je collega wilt uitnodigen.
  5. In het geopende organisatie scherm klik op de kop "Gebruikers uitnodigen"
  6. Onder het kopje "Nieuwe gebruikers uitnodigen" vul je het e-mail adres in van je collega en welk Rol uit krijgt.
  7. Klik nu op de groene knop "Uitnodigen".
  8. Klik nu op de paarse knop "Opslaan".

De uitnodiging is nu verzonden naar je collega.

Stappenplan uitnodiging accepteren

1. Klik op de knop "Accepteer uitnodiging" in de uitnodigingsmail die je hebt ontvangen
  2. Klik op de knop "Account aanmaken".
  3. Maak een account met 1 van de social logins of maak een account aan met een e-mail adres.
  4. Na het inloggen vragen we je om onze algemene voorwaarden te accepteren.
  5. En we vragen je om je voor en achternaam zodat we weten met wie we te maken hebben.

Je bent nu helemaal klaar om Butler.tv te gebruiken.

Met al deze kennis ben jij snel een Butler expert

In onze kennisbank vind je nog veel meer handige informatie

Een huisstijl aanmaken

Een huisstijl aanmaken

Leg je de basis look en feel vast van je narrowcasting uiting

Lees het artikel
Collega's die al een account hebben uitnodigen. Lees het stappen plan of bekijk de video.

Collega's die al een account hebben uitnodigen. Lees het stappen plan of bekijk de video.

In een paar simpele stappen een collega uitnodigen.

Lees het artikel
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond