Thuisarts app op wachtkamerschermen

Hoe herken ik een zonnesteek? Of wat moet ik doen tegen een tekenbeet? De antwoorden op deze, en nog vele andere gezondheidsvragen, vind je op www.thuisarts.nl. Al jarenlang is dit dé bron voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekte.

Ziektepreventie

Mensen die gezond willen blijven, willen weten wat ze zelf aan klachten kunnen doen of zich willen voorbereiden op een gesprek met de (huis)arts, zijn bij www.thuisarts.nl aan het juiste adres. Dankzij de overzichtelijke informatie en duidelijke adviezen neemt de website veel vragen weg en speelt zij een belangrijke rol in ziektepreventie.

Patiënten actief informeren

Voor huisartsen is dit dan ook een interessant middel om patiënten preventief te informeren en te helpen bij het herkennen en bestrijden van symptomen. Om praktijken te helpen hun patiënten hier actief over te informeren, hebben wij de Thuisarts.nl app ontwikkeld.

Seizoensgebonden gezondheidsinformatie

Maandelijks verschijnen er met behulp van deze app 10 nieuwe informatieve en seizoensgebonden teksten en nieuwsflitsen op het wachtkamerscherm. Deze wisselen elkaar af, zodat de patiënt iedere keer weer iets nieuws leest. Hiervoor hoeft de praktijk alleen de app toe te voegen aan zijn Butler.tv kanaal, tussen de overige praktijkinformatie. Zoals de openingstijden, de aanwezige huisartsen en het laatste nieuws.

Deze tekst gaat verder onder de foto's.

Met Butler.tv en de Thuisarts.nl app kun je

Patiënten informeren

Over medische informatie met de Thuisarts.nl app.

Over medische informatie met de Thuisarts.nl app.

Informatie delen

Over openingstijden, personeel en de wifi-code.

Over openingstijden, personeel en de wifi-code.

Patiënten vermaken

Met nieuws- en weerberichten.

Met nieuws- en weerberichten.
Probeer het gratis Geheel vrijblijvend

Beschikbaarheid en prijzen

Deze app is voor alle praktijken beschikbaar. Heb je al een betaald account bij Butler.tv? Dan betaal je slechts €10,- per maand (€15,- voor niet-NHG leden) voor de Thuisarts.nl app. Een betaald account kost  €29,95 per maand, per scherm. Dat is inclusief de software, deskundige ondersteuning én een mediaplayer met onderhoudscontract. Daarmee heb je alles wat je nodig hebt om zorgeloos te starten. 

Eerst zien, dan geloven?

Wij geven je graag een gratis demo van Butler.tv en de Thuisarts.nl app. En denken met plezier met je mee hoe je de software optimaal gebruikt voor jouw praktijk. 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Narrowcasting in de zorg

Narrowcasting in de zorg

Narrowcasting is een ideaal hulpmiddel om de ervaring van patiënten, bezoekers en personeelsleden in de gezondheidszorg te verbeteren.

Lees het blog
Huisartsenpraktijk speelt in op de veranderde patiëntbehoeften

Huisartsenpraktijk speelt in op de veranderde patiëntbehoeften

In deze huisartsenpraktijk in Zwolle wordt veel aandacht besteed aan moderne patiëntcommunicatie. Een wachtkamerscherm is de nieuwste toevoeging.

Lees het klantverhaal
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond