Communicatiebureau Afslagzuid versterkt haar propositie met Butler.tv

Lotte ten Berge
Redacteur

Het bureau voor creatieve communicatie, dat is Afslagzuid. Wat je op communicatiegebied ook nodig hebt, eigenaren Suzanne en Marcel Sloots regelen het voor je.

Het bureau voor creatieve communicatie, dat is Afslagzuid. Wat je op communicatiegebied ook nodig hebt, eigenaren Suzanne en Marcel Sloots regelen het voor je.

Van een website tot een complete herpositionering en van een logo tot een multimediale campagne. En nu ook narrowcasting! Want sinds april 2019 werkt Afslagzuid samen met Butler.tv. "Narrowcasting is een mooie aanvulling op onze dienstverlening", legt Marcel uit. "Met Butler.tv kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden."

'Met Butler.tv kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden.'

Totaalpakket voor zorgprofessionals

Binnen het brede scala aan klanten van Afslagzuid, vind je opvallend veel zorgprofessionals. "Veel bedrijven in deze sector benaderen ons, omdat ze op zoek zijn naar een manier om zich beter te profileren richting hun doelgroep", vertelt Suzanne. Waar men vroeger voor de dichtstbijzijnde zorgprofessional koos, is dit tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Met de komst van het internet is ook deze doelgroep kritischer geworden. Ze vergelijkt zorginstellingen en gaat op zoek naar de aanbieder die bij haar past. Met de toenemende concurrentie, wordt het voor zorginstellingen steeds belangrijker om zich te onderscheiden.

Voor professionals die hiermee aan de slag willen, heeft Afslagzuid een totaalpakket ontwikkeld. Suzanne: "We beginnen met een imagoscan, om te ontdekken wat de professional uniek maakt en hoe hij of zij graag gezien wil worden door de doelgroep. Dit is het fundament voor de nieuwe visuele identiteit, dat bestaat uit een logo, huisstijl en bijpassende praktijkwebsite. Deze is voorzien van de nieuwste communicatiesoftware voor het maken van online afspraken, het plannen van een eConsult of het aanvragen van een herhaalrecept." Met dit totaalpakket biedt Afslagzuid zorgprofessionals een eigen gezicht en een manier om hun communicatieprocessen optimaliseren.

'Door heldere boodschappen te communiceren via wachtkamerschermen worden vragen, die normaal aan de medewerkers gesteld zouden worden, automatisch beantwoord'

Narrowcasting bij Huisartsenpraktijk Beumer Schoenmakers Zwolle
Wachtkamermodule

Met Butler.tv wordt hier nog een extra dienst aan toegevoegd: de wachtkamermodule. Een praktische oplossing voor zorgprofessionals, want het neemt veel vragen van cliënten weg. "Door heldere boodschappen te communiceren via wachtkamerschermen worden vragen, die normaal aan de medewerkers gesteld zouden worden, automatisch beantwoord", legt Marcel uit. Zo worden patiënten onder andere voorzien van seizoensgebonden gezondheidsinformatie en vermakende content. "De inhoud van de schermen creëren we samen met de zorgprofessional, zodat deze aansluit bij hun identiteit."

"De wachtkamermodule is niet alleen voor de zorgsector interessant", benadrukt Suzanne. "Ieder bedrijf dat wisselende informatie heeft en dit op een opvallende en snelle manier wil delen met zijn doelgroep, kan hier gebruik van maken."

Meer weten over dit communicatiepakket voor zorgprofessionals?

Neem voor meer informatie contact op met Afslagzuid.