Altijd relevante content op je scherm

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

De planningsmodule werkt zo

Je maakt een nieuwe weekplanning aan en selecteert een standaard kanaal. Dit kanaal speelt zich af op de tijdstippen waarop je geen kanalen ingepland hebt. Er wordt dus non-stop content getoont.

Het wordt pas echt leuk als je meerdere kanalen hebt ontworpen. Deze kanalen kun je in tijdsblokken, achter elkaar inplannen. Zo kun je, op basis van jouw kennis over de bezoekers of passanten, doelgroepgerichte content weergeven.

Zo regel je non-stop relevante content op je scherm

Zo regel je non-stop relevante content op je scherm

Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

Ontdek ook hoe je een scherm koppelt

Verleid voorbijgangers met speciale acties

Stel je winkel is gesloten, maar je wilt voorbijgangers nog wel triggeren om de volgende dag terug te komen. Doe dan het volgende: toon actieproducten en zet er een speciale promotiecode bij, die alleen de volgende dag te gebruiken is in de winkel.

‘Er zijn nog 3 tafeltjes vrij, reserveer direct'

Hetzelfde geldt voor horecagelegenheden. Deze zijn vaak ‘s morgens gesloten. Met slimme digital signage campagnes, kun je ook buiten openingstijden mensen verleiden tot een bezoek aan je restaurant of café. Laat voorbijgangers met behulp van digitale menuborden bijvoorbeeld zien welke gerechten er die avond op de kaart staan. Of welke activiteiten er binnenkort plaatsvinden in het café (bijv. een Pubquiz). Vermeld het aantal vrije tafeltjes en laat de kijker direct reserveren via een QR-code.

Meld je aan voor een gratis demonstratie

Wil je zien hoe de planningsmodule werkt? Wij geven je graag een demonstratie. Meld je via e-mail aan voor een gratis demo. Hier kun je ook terecht voor vragen over de planningsmodule of één van de andere modules van Butler.tv.

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Zo maak je jouw eerste kanaal

Zo maak je jouw eerste kanaal

In dit blog, met handige how-to video, leer je hoe je in een paar stappen een narrowcasting presentatie (kanaal) aanmaakt en inricht.

Lees het blog
7 handige tips van onze designer 

7 handige tips van onze designer 

Een kanaal ontwerpen, dat kan in principe iedereen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kanaal er echt uitspringt? Dat is de specialiteit van een designer. 

Lees het blog
Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond