Digital out of home

Richt je eigen digital out of home reclame in met Butler.tv om altijd de juiste informatie aan je klanten en collega’s weer te geven!

Neem contact op Op zoek naar gebruiksvriendelijke digital out of home? Wij helpen je graag!
Wat is digital out of home?

Wat is digital out of home?

Je hoort het wel vaker, content is king. Voor allerlei bedrijven en organisaties is het natuurlijk relevant om overal de passende informatie te tonen op het juiste moment. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfilms, mededelingen, de laatste buienradar of het nieuws van de dag. En ouderwetse flyers en posters zijn al lang verleden tijd. Een digital out of home (dooh) kanaal maakt het mogelijk om altijd de gewilde content te tonen. De digitale kanalen zijn altijd en overal realtime aan te passen, gemakkelijk met enkele kliks. Wil jij gemakkelijk zelf dooh maken? Maak dan gebruik van Butler.tv! Je kunt onze software 30 dagen gratis uitproberen.

Advies nodig? Stel ons gerust een vraag

Hoe maak je digital out of home met Butler.tv? 

Om een eigen digital out of home kanaal te maken, heb je enkel een beeldscherm nodig. Deze kun je eenvoudig koppelen aan onze software. Maak daarvoor eerst een account aan op designer.butler.tv. Je hebt 30 dagen de tijd om onze software uit te proberen. Na de 30 dagen loopt de proefperiode automatisch af. Je kunt dan zelf besluiten of je gebruik blijft maken van onze software. 

Waarvoor kun je digital out of home gebruiken? 

Een digital out of home kanaal kan je voor verschillende doelen gebruiken. En ons systeem kun je natuurlijk ook voor binnen gebruiken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een weergave of koppeling om jouw content weer te geven. Zo kun je bijvoorbeeld mededelingen met je collega’s delen, het laatste weerbericht tonen, een digitaal menukaart weergeven of een advertentie laten zien op beeldschermen. Waarvoor je de dooh het best kunt inzetten, is sterk afhankelijk van het type organisatie en jouw persoonlijke voorkeuren. Gelukkig hebben we daar bij Butler.tv over nagedacht. In ons dashboard kun je gemakkelijk een weergave maken met de informatie naar keuze en helemaal in je eigen huisstijl. 

Narrowcasting-schermen
Aanbieders zoals Samsung hebben speciale schermen ontwikkeld voor digital out of home.

Je eigen digital out of home aanpassen 

Kies je voor digital out of home met narrowcasting van Butler.tv? Dan bepaal je zelf welke informatie je toont. Je kunt gemakkelijk een eigen kanaal aanmaken en beheren. De software is volledig naar je eigen huisstijl aan te passen. Je kunt foto’s uploaden om te tonen, maar het is ook mogelijk om bepaalde applicaties te koppelen.  

Op die manier kun je altijd de gewenste informatie met je collega’s, bezoekers of gasten delen. De meeste applicaties zijn gratis te koppelen. Daarnaast bieden we ook enkele premium applicaties aan. De informatie uit die apps kun je tonen voor een extra bedrag van € 5 per maand. 

Probeer 30 dagen gratis 

Ben je benieuwd wat het kost om een eigen digital out of home kanaal te maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. De kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en het aantal schermen dat je wilt koppelen. Wij nemen spoedig contact met je op nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd. Heb je vragen over onze software? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of vul ons contactformulier in. Butler.tv alvast proberen? Je maakt gemakkelijk een account aan en probeert onze software een maand gratis! 

Vloeiende vormen op de achtergrond
Vloeiende vormen op de achtergrond