Zo regel je non-stop relevante content op je scherm

Lotte ten Berge
Redacteur

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

Wil je altijd relevante content delen, met je doelgroep, op het juiste moment? Dat kan! Met de planningsmodule kun je precies uitstippelen welke kanalen je op welk tijdstip laat zien.

De planningsmodule werkt zo

Je maakt een nieuwe weekplanning aan en selecteert een standaard kanaal. Dit kanaal speelt zich af op de tijdstippen waarop je geen kanalen ingepland hebt. Er wordt dus non-stop content getoont.

Het wordt pas echt leuk als je meerdere kanalen hebt ontworpen. Deze kanalen kun je in tijdsblokken, achter elkaar inplannen. Zo kun je, op basis van jouw kennis over de bezoekers of passanten, doelgroepgerichte content weergeven.

Verleid voorbijgangers met speciale acties

Stel je winkel is gesloten, maar je wilt voorbijgangers nog wel triggeren om de volgende dag terug te komen. Doe dan het volgende: toon actieproducten en zet er een speciale promotiecode bij, die alleen de volgende dag te gebruiken is in de winkel.

‘Er zijn nog 3 tafeltjes vrij, reserveer direct'

Hetzelfde geldt voor horecagelegenheden. Deze zijn vaak ‘s morgens gesloten. Met slimme digital signage campagnes, kun je ook buiten openingstijden mensen verleiden tot een bezoek aan je restaurant of café. Laat voorbijgangers bijvoorbeeld zien welke gerechten er die avond op de kaart staan. Of welke activiteiten er binnenkort plaatsvinden in het café (bijv. een Pubquiz). Vermeld het aantal vrije tafeltjes en laat de kijker direct reserveren via een QR-code.

Meld je aan voor een gratis demonstratie

Wil je zien hoe de planningsmodule werkt? Wij geven je graag een demonstratie. Meld je via support@butler.tv aan voor een gratis demo. Hier kun je ook terecht voor vragen over de planningsmodule of één van de andere modules van Butler.tv.