Je horeca-aanbod altijd up-to-date!

Komt het wel eens voor dat de prijzen en/of het aanbod op je menukaart gedateerd zijn? Herkenbaar. Veel horecagelegenheden gebruiken geprinte menukaarten of banners. En passen deze niet om het minste of geringste aan. Logisch, want het printen van een nieuwe banner is erg kostbaar. Maar wist je dat er een makkelijkere en voordeligere manier is om je menukaart altijd up-to-date te houden?

Wij doelen natuurlijk op de digitale menukaart. Deze digitale menuborden leveren horecagelegenheden een boel tijd op én voorkomen teleurgestelde gezichten.

Wat zijn digitale menuborden?

Een digitaal menubord is een gestylde, aanpasbare menukaart op een tv-scherm. Die je met een paar klikken personaliseert, door een mooi lettertype, passende kleurstellingen en een achtergrondafbeelding te kiezen.

Een unieke digitale menukaart in je eigen huisstijl

Wil je dat de digitale menukaart naadloos op jouw huisstijl aansluit? Of bijvoorbeeld speciale achtergrondeffecten toont, om de aandacht van je gasten te trekken? Dan maken we graag een maatwerk template voor je.

Dit maatwerk template ontwerpen we geheel naar jouw wensen. Je bent dus niet beperkt in je lettertypekeuze of de standaard vormgeving. Alles is hierin mogelijk. Wil jij zo’n uniek template? Neem dan contact met ons op.

Eigenaar Jos is erg blij met zijn digitale menukaarten.

Heerlijk stapt over op een digitale menukaart op maat

Broodjeszaak Heerlijk uit Zwolle werkte altijd met geprinte doeken. Het zag er netjes uit, maar het maakte het er niet gemakkelijk op om aanpassingen te maken. Ze hadden daar wel iets slims op gevonden: krijtborden. Hierop schreven ze met de hand hun dagdeals. Toch besloot eigenaar Jos Termeulen om over te stappen op een digitale menukaart. Zo wilde hij kosten besparen en zijn gasten makkelijker verleiden tot het kopen van de dagdeals. Met succes, sinds de introductie van de digitale menuborden vliegen de dagdeals als warme broodjes over de toonbank.

Gebruik jij MplusKASSA? Dan heb je geluk.

Wij hebben namelijk een superhandige app ontwikkelt, waarmee je jouw digitale menukaart rechtstreeks aan je prijslijsten in MplusKASSA koppelt. Je hoeft je dan ook nooit meer zorgen te maken over dubbele of onjuiste informatie op jouw digitale menuborden. Met slechts een paar klikken heb je jouw actuele menu, inclusief je combinatie- en dagdeals, op het beeldscherm.

De MplusKASSA app zorgt ervoor dat jij geen dubbele handelingen hoeft te verrichten en dat fouten worden voorkomen.

Butler.tv koppelt eenvoudig met MplusKASSA

Heb je een ander kassasysteem?

Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden om ook voor jouw kassasysteem een narrowcasting app te ontwikkelen. Betekent dit dat het jou een boel geld gaat kosten? Nee hoor. Wij ontwikkelen apps vaak gratis, omdat deze de waarde van ons platform vergroten.

Meer informatie, demo of offerte aanvragen

Wil jij meer weten, een demo inplannen of ben je benieuwd of we een koppeling met jouw kassasysteem kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

 

We bloggen er op los, kortom nog meer blogs

Naast de product-updates hebben wij nog veel meer te delen

Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Zwolse broodjeszaak Heerlijk start met digitale menukaart

Broodjeszaak Heerlijk stapte over van een menukaart op geprint doek, naar narrowcastingschermen met een digitale menukaart.

Lees het klantverhaal
Vijf tips voor horeca marketing

Vijf tips voor horeca marketing

Constant nieuwe gasten naar jouw horecagelegenheid verleiden is en blijft lastig. In dit blog geven we je vijf tips om jouw bezoekersaantal een flinke boost te geven.

Lees het blog